NARS Taj Mahal Blush Review

Taj Mahal er kjent over hele verden som et vitnesbyrd om sann kjærlighet. De sier at det første syn på det vakre monumentet gjør at du blir forelsket i det, det er sant, jeg har vært heldig nok til å oppleve sin skjønnhet og herlighet! Men det jeg har tenkt å frembringe i dag, er ikke «kjærlighetens epitome», men noe som har gjort at folk blir forelsket i det - dets navnebror - Taj Mahal Blush fra NARS.

Produktbeskrivelse:

NARS - Den ultimate autoriteten i rødmen, tilbyr NARS bransjens mest ikoniske nyanser for kinnene. Naturlig, sunn utseende farge som umiddelbart gir livet til huden. En lett applikasjon for selv de høyeste intensitetstonene gir en naturlig, flush utseende.

 • Silkeaktig tekstur i matte og skinnende nyanser.
 • Mikronisert pulver sikrer myk, blandbar applikasjon.
 • Ikoniske NARS nyanser.

NARS Blush tilbyr en rekke gjennomsiktige, naturlige nyanser, hver med en subtil rosa for naturlig rødme undertone, laget for å markere hudfarge.

NARS trenger virkelig ingen introduksjon. Det er kjent for sine rødmer som har bemerkelsesverdig glatthet, tekstur, fargebetaling med finmalte tekstur som blander seg som en drøm! NARS-rødmer utgjør alltid "Topp blush" av enhver skjønnhetsliste - år etter år.

Taj Mahal er en ikonisk rødme fra NARS. Alle har hørt om NARs Orgasm - som kan være den mest populære rødmen fra linjen. Men for kvinner av farge blir orgasme manglende glans. Trinn inn - Taj Mahal. Som per NARS, er det en "flammende brent oransje med golden shimmer" - som beskriver det perfekt!

Pris:

Rs. 1800 for 4,8 g / USD 29 dollar

emballasje:

Leveres i en svart gummiert sak som kommer inn i en pappkasse. Saken har et skikkelig stort speil. Det er imidlertid ingen applikator med den. (som er greit, vurderer vi likevel ikke bruke disse, så hvorfor bry deg!)

Min erfaring med NARS Taj Mahal Blush:

Vel, for meg, kjærlighet ved første blikk - dette var ikke! Jeg husker å se produktet på Bangkok Duty Free og lurte på - "Den fargen !! På kinnene ?? Du tuller meg! "Og jeg gledelig glede av eksistensen. Men mens jeg gjorde noen tilfeldige søk, kom jeg over FOTDs med TAJ MAHAL rødme og begynte å lure på .... hmmmm ... skal vi? Ærlig, jeg var ikke overbevist om at dette var fargen for meg. Se når noen sier "kvinner av farge", "olivenhud" - hva kommer til å tenke er eksotisk ute Rihanna, Halle Berry, etc, jeg er en NC35 - er jeg en kvinne av farge? Eller bare noe i mellom? Forvirret! Men en fin dag, mens jeg bestiller online, med mye begeistring (jeg mener mye) bestemte jeg meg endelig for å bestille Taj Mahal.

Se på fargen i pannen - SCARY !! Det er en brent oransje farge! Jeg åpnet denne og tenkte - "Hva bestilte jeg? Hvorfor bestilte jeg dette! ". Gjorde en fargepulver på fingeren min og reaksjonen ble verre, "Chalo, Rs. 1800 / - ned i dreneringen! "Men hold igjen! Så prøvde jeg det på kinnene mine! Voila !! Rått!! Glattheten, tekstur, fargeintensitet, etc., forblir den samme som for noen NARS-rødme - men fargen, det er noe annet! Den er varm og gylden (ikke glitrende) og oransje, som solkisset kinn.

Ærlig, la oss innse det, med den indiske hudtone, vi er ikke veldig komfortable med det bronseutseendet fordi vi liker det rettferdige utseendet i stedet for den solbrune og to, hvis de brukes feil, kan en bronse gjøre ansiktet vårt ser gjørme ut . Så for oss er dette faktisk purrrrrrfect! Fargen sikrer at det ikke er muddighet, og vi får fortsatt varmen på ansiktet. Ikke rart de sier, det er fantastisk for "kvinner av farge!"

Men jeg må fortelle deg en hemmelighet om denne rødmen! Du kan ikke virkelig bruke en tradisjonell blush børste å bruke dette. Du kan, men du vil ende med å se ut som en klovn! Fargepigmenteringen er så intens at en enkelt sveipe av rødbørsten fortsatt vil være altfor mye! Så hva gjør vi? Bruk en vifte børste! Jeg bruker MAC184 (sin MAC Pro-børste), og en mild sløring av dette på kinnene gir den mest fantastiske fargen! Ja, jeg er forelsket! Ikke kjærlighet ved første øyekast, men denne er for holder og perfekt for sommerværet, å være sammenkoblet med alle koraller, fersken og mandariner som har på våre lepper! Det ville gå med hvilken som helst varm farge på leppene.

Det ville definitivt passe alle med hudtonen NC35 og over. Paler hudtoner bør prøve dette før du tar sjansen.

Er det en ikonisk skygge ?? Det er sikkert. Jeg ser ikke en dupe rundt for denne. Du kan få oransje, men ikke denne brente gyldne oransje.

Pros av NARS Taj Mahal Blush:

 • Dens NARS - finmalte, lett blandbare, - verkene!
 • Den superpigmenterte - så litt går virkelig langt!
 • Fabelaktig for den indiske hudtonen - legger varme og farge i en enkelt sveipe.
 • Ikonisk farge - ikke lett dupabel.
 • Leveres i en robust, lett å bære emballasje (med speil).
 • Ekstremt langvarig. Fargen forblir satt i god 8 timer.
 • Fargen fungerer bra både dag og natt.

Cons av Nars Taj Mahal Blush:

 • Den gummierte emballasjen er en støv- og fingeravtrykkmagnet - og vanskelig å rengjøre.
 • Tilgjengelighet i India er begrenset til nettsider eller noen lokal butikk som holder importerte goodies (og lader en bombe for det)!
 • Du trenger å investere i en vifte børste!
 • Ingen fargeindikator på saken for å identifisere, identifiserbar bare ved navn skrevet på forsiden. Med mindre du ønsker å legge et inntrykk av prøven på saken! 😉

Jeg vet at du ville lure på hvorfor prisen ikke er i ulemper. Vel, med tanke på kvaliteten på produktet, får du virkelig det du betalte for. Også, du trenger så liten mengde av produktet for hvert program som dette vil vare deg en levetid.

Fordelene oppveier definitivt ulemperne. Hvis det er en rødme du vil splurge på fra NARS, la TAJ MAHAL være det, i sommer!

Slik ser det ut på min NC35 hudtone.

IMBB Rating:

4.9 / 5 (Jeg kan ikke ta bort mer enn .10 fra produktet på grunn av emballasjen)!

Så, hvilken er din favoritt rødme for somrene? Fortell meg gjennom dine kommentarer, hva er det aktuelle elementet du sparer for å splurge på?

Nars Blush Highlighter Duo i orgasme og albatross NARS Orgasm Blush Review, Photos, Swatches Nars Mata Hari Blush NARS Night Clubbing Eyeshadow Review, Swatch, EOTD Revlon Powder Blush - Tawny Peach Slank Blush i Rose Gold Hvordan lage Cream Blush Med Ubrukte Lipsticks: Gjør det selv Marks and Spencer Autograph Blush Eau De Toilette Slank Blush i Granateple MAC Springsheen Blush Review, Fargeprøver, FOTD

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: