VOV Ultra Smooth Fuktighetsgivende Leppestift - Kinnelig Pink Review

Hei alle sammen,

Du vet det regnet i dag om morgenen. Jeg var så glad for å våkne opp med tip-tip lyden faller på ørene mine. Etter å ha vendt 45 grader dagstemperatur var det en liten lettelse. Vel, du må tenke at jeg er høy på VOV nå til dags, men la meg fortelle deg at jeg er høy på alle kosmetikk i disse dager. Du vil bli kjent med det i mine fremtidige innlegg. Ok, bla ned for å vite mer om denne leppestiften.

Pris:

INR 210 for 4,2 gram.

ingredienser:

Castor olje, candelilla voks, lanolin, carnoba voks, bier voks, petroleum gelé, propyl paraben, BHT, vitamin E.

Min erfaring med VOV Ultra Glatt fuktighetsgivende leppestift - Frisørrosa:

Jeg finner disse skyggenavnene med VOV å være for søt. Vel, det kommer i et gjennomsiktig glass, se = gjennom emballasje, som er veldig tiltalende. Dette er ikke så skjøre som du kanskje tror det er. Det er en tykk, solid emballasje med en tett klikklås. Det er reisevennlig og vil ikke bli skadet i din håndveske. Også siden det er transparent, er det lett å finne i settet.

Kommer til skyggen, ville jeg beskrive den som rosabrun. Jeg fortalte deg tidligere, jeg elsker slike nyanser. Uansett hvor mange lignende jeg har, vil jeg ha mer. Du trenger ikke å vente på en anledning til å bruke slike nyanser. Disse kan brukes på hver eneste dag. Det ville også interessere alle aldersgrupper av kvinner. Se hvor upartisk denne skyggen er. Det er en skummel, rosa brun som forblir skitten for hele tiden du bruker den. En enkelt sveipe er nok for fargen å vises fullt ut. Hvis du lagrer det på, vil det blø litt.

Lippestiften er veldig jevn å påføre, og den glir på egen hånd - det går sant ved navnets ultrajevne / fuktighetsgivende. Den nyansatte leppestiften har en buttery glans på leppene, og det går ikke til et matt utseende i motsetning til den forrige skyggen av ferskenplomme. Uansett hvor lenge du bruker den, vil det aldri gi deg den tørre følelsen, den forblir buttery. Samtidig føles det ikke tungt i det hele tatt. Skyggen har en tendens til å bli lettere med tiden, men jeg antar at det er historien med hver lys skygge. Det bodde på meg for godt 5-6 timer å overleve et måltid og en rekke vannklemmer. Det overfører litt, men fader ikke av leppene.

Nå, når du forsiktig snu kulen tett, vil det minne deg på en vaniljeis, men ellers merket jeg ikke noe lukt mens du søkte på det. Det forrige spekteret jeg gjennomgikk ga ikke av noen lukt, selv når det snuset tett. Jeg vil fortsatt foretrekke dette spekteret, siden det er definitivt bedre kvalitet klok enn det forrige spekteret. Prisen er også rettferdig.

En ting å nevne er at hvis du ikke holder denne leppestiften på et kjølig, skyggefullt sted eller helst et kjøleskap, kan det begynne å danne små dråper på overflaten. Jeg tror det er sant for hver leppestift om sommeren. Denne spesielle leppestiften jeg kjøpte noen dager tilbake, men det er allerede en sprekk som utvikler seg på overflaten. Jeg tror jeg må overføre alle leppestifter til kjøleskapet, ellers vil de alle gi opp på livet deres

Fordeler med VOV Ultra Glatt fuktighetsgivende leppestift - Fritt rosa:

  • Søt gjennomsiktig glassemballasje.
  • Ganske daglig skygge.
  • Denne skyggen vil interessere alle aldersgrupper av kvinner.
  • Kan bæres av kvinner som har rettferdig dusk eller mørk hudfarge.
  • Langt opphold.
  • Reise vennlig.
  • Anstendig priset.

Ulemper med VOV Ultra Glatt fuktighetsgivende leppestift - Fritt rosa:

  • Tilgjengelighet.
  • Inneholder parabener.

Vil jeg tilbakekjøp / Anbefaler jeg VOV Ultra Smooth Moisturizing Lipstick - Cheeky Pink?

Ja, jeg vil anbefale alle til å kjøpe denne skyggen. For meg liker jeg å eksperimentere med mer.

IMBB Rating:

4/5.

Til neste gang, vær forsiktig!

VOV Lipstick Peach Plum VOV leppestift honning dagg VOV Makeup Kit VOV neglelakk og parfymert nagelrenser VOV Hurtig tørr matt nagelmaling VOV Hurtig tørr matt nagelmaling VOV CANDY Vannskinn Lip Gloss VOV flytende eyeliner NYC Ultra Moist Lipwear - Ruby Elizabeth Arden Ceramide Ultra Lipstick-Peony Elizabeth Arden Ceramide Ultra Lipstick i Honeysuckle Faces Moisture Rich Lipstick i skyggen Ultra Pink NYC Ultra Last Lip Wear -Plum Rum Streetwear Satin Glatt Lipstick-Brides Mate Streetwear Satin Glatt Lipcolor -45 Red Rose Streetwear Satin Glatt Lipcolor: Plomme Brown Streetwear Satin Glatt Lip Color - Spring Feber Lotus Herbals Fukte Petals Ultra Fuktgivende Botanisk Lip Farge - Rose Glide Enkel å hud fuktighetsgivende ansiktsvask VMV Hypoallergenics Cheeky Gorgeous - Flush Blush 39 Rosa leppestifter for alle hudtoner 7 MAC Pink Lipsticks Photos, fargeprøver Coloressence Premia Pickle Me Pink Lipstick Maybelline Color Sensational Hooked På Pink Lipstick

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: