Hjemmelaget masker for solskadet hår

De solfylte somrene ødelegger ikke bare kaos på huden vår, men ødelegger også håret vårt. Tørt hår, splitte ender, krusete og sprø hår er bare få blant mange sommer hårproblemer. Enten du har super tykk og krøllet eller veldig fint og rett hår, må du gi dem litt ekstra oppmerksomhet i de varme sommermånedene.

Nevnt nedenfor er få hjemmelagde hårmasker som vil hjelpe deg å hydrere, forynge og revitalisere håret ditt.

• Bland sammen ½ kopp honning, 1-2 ss olivenolje og 1-2 ss eggeplomme i en bolle. Påfør denne blandingen på håret ditt og la den stå på i 20 minutter, skyll deretter med varmt vann.

• Ta 1/2 av moden avokado, 2 ss olivenolje og 1 eggeplomme. Bland alle ingrediensene godt og glatt deretter denne masken på det tørre håret og la det være på plass i minst 15 minutter. Skyll masken grundig med varmt vann, men ikke sjampo. Vask og stand som vanlig neste morgen.

• Ta 1 egghvite, 1/4 kopp vanlig organisk yoghurt og 1/4 kopp majones. Slå egg hvitt til skum og bland deretter i yoghurt og majones. Masser denne blandingen i vått hår og dekk deretter håret ditt med en dusjhett. La masken stå på i ca 30 minutter og vask deretter med en mild sjampo. Bruk det som en månedlig behandling for å få silkeaktig og håndterbart hår.

• Ta en spiseskje honning, to spiseskjeerolje og ett egg. Bland alle ingrediensene godt for å danne en pasta og bruk deretter denne masken på håret ditt. La igjen i omtrent en time, deretter sjampo og tilstand som vanlig for å legge til mykhet og glans til ditt kjedelige og tørre hår.

• Bland like mye ricinusolje, sennepsolje og olivenolje i en glassflaske. Rist dem godt og bruk denne blandingen i håret og hodebunnen. Vri håret opp i et håndkle og la det stille i tretti minutter. Sjampo og tilstand som vanlig. Dette er en utmerket hårfarge som forbedrer håret og hodebunnen.

• Ta 1 medium banan, 1 egg, 1/2 avokado, 2 ss honning, 3 ss kjernemelk og 3 ss ekstra jomfruolje. Sett alle ingrediensene i en blender for å få en jevn konsistens. Påfør denne masken fra røtter til tips og la den stå på i omtrent en halv time og vask deretter med en fuktighetsgivende sjampo. Slather håret ditt i denne rike masken for å få tilbake sin tapt glans.

Bortsett fra disse bare husk å:

• Drikk minst 8 glass vann hver dag for å balansere produksjonen av olje.

• Unngå bruk av stylingprodukter på håret ditt. • Unngå å bruke vaskemiddelbasert sjampo. • Ikke vask håret med for varmt vann. • Sørg for at du masserer hodebunnen hver uke, da dette øker blodsirkulasjonen.

Bildekilde: 1, 2, 3

Les også:

Hjemmelaget hårpakker for tørr skadet hår Slik løser du skadet hår Hårpleie 4: Tips for tørt hår Summer Hair Care: Tips for sunt hår i varmt vær L'occitane Repairing Serum for tørr skadet hår gjennomgang 20 beste hjemmelagde hårpakker Hjemmelaget Tan Removal Pack 12 beste hjemmelagde ansiktsmasker 5 Hjemmelagde Skin Lightening Face Masks

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: