Kara Cleansing Wipes med Jojoba og Avocado

Hei skjønnhet,

Dagens gjennomgang går på ansiktsservietter. Dette er det beste jeg har kommet over på somre. Øyeblikkelig vått vev er bedre enn noe for somre rett? Jeg bestilte noen ting på nettet og så dette, så hentet det tilfeldig. Jeg har 2 flere pakker i mitt skap fra Gud vet hvilket merke, men likevel plukket dette opp som jeg regelmessig bruker dem. Det var mange varianter også på nettet, men jeg fikk denne som det var skrevet "dype porrrensende kluter". Så la oss hoppe videre til anmeldelsen.

Pris:

Rs. 60 for 10 kluter

ingredienser:

Aqua, peg-12-dimetikon-kopolyol, kokosamidopropylbetain, peg-7-glycerylkokoat, aloe vera-gel, avokado-ekstrakt, jojoba-ekstrakt, natriumlactat, chelateringsmiddel, konserveringsmidler og duft.

Produktbeskrivelse:

Kara Deep Pore Cleansing Wipes er en skånsom, effektiv og praktisk måte å rense huden mot smuss, smuss og overflødig olje. Beriket med jojoba og avokado ekstrakter, det unclogs porene, detoxes, og grundig exfoliated de døde hudceller. Enda viktigere er det laget av Birla cellulose, en fiber som er 100% naturlig og biologisk nedbrytbar.

Min erfaring med Kara Cleansing Wipes med Jojoba og Avocado:

Til å begynne med inneholder denne pakken 10 kluter. Det er også en større variant som inneholder 25 kluter. Det var andre varianter som rose, aloevera, lavendel osv. Så jeg plukket opp denne og rosen. Emballasjen er ganske søt i en gul plastpakke som har den klistremerket som du åpner og resealer for å ta ut ansiktsglasset. Disse er de beste hendige som du kan bære hvor som helst og er helt perfekt for somre der du faktisk svetter mye. Jeg likte ikke lukten, da den er veldig kunstig og ikke i det hele tatt forfriskende og naturlig. De lukter litt som neglelakkfjerner og hvem vil ha ansiktet til å lukte slik. 😛 Så tømmer tapt merkene her i lukten. Klutene er ganske våte når du fjerner dem, og jeg liker det på den måten. Da jeg åpnet dem for å rense ansiktet mitt, trakk jeg dem og til min overraskelse ble de litt større i størrelse. Materialet er veldig mykt og ikke noe hardt for huden. Det er stort nok til å rense hele ansikt og nakke. Jeg ryddet ansiktet mitt, men bare lyssminken kom ut, jeg er en vanlig bruker av Maybelline gelforingen og kom ikke helt ut med ansiktsglasset ved første svep. Jeg måtte gni det flere ganger for å helt gå av. Huden min følte seg ikke fet eller fet etter bruk av disse klutene. Disse vil ikke fungere veldig effektivt når du har tung sminke på, du må bruke to i stedet. Men disse er flotte når du bare vil føle seg frisk og få hele dagen skitt av ansiktet ditt.

Fordeler med Kara Cleansing Wipes med Jojoba og Avokado:

-Spesielt priset. -En lett tilgjengelig. -Varianter og størrelser tilgjengelig. -Lette å bære i vesken din. -Removes smuss av veldig enkelt og effektivt. - Ikke gjør huden din fet eller fett etter bruk.

Ulemper med Kara Cleansing Wipes med Jojoba og Avokado:

-Det ikke som lukten, det er veldig kunstig. Ikke fjern tung sminke fra ansiktet.

Vil jeg anbefale / tilbakekjøpe Kara Cleansing Wipes med Jojoba og Avocado?

Ja, jeg vil anbefale til alle de som går på kontoret og på college. Det er veldig praktisk og fjerner alt smuss av ansiktet ditt. Ja, jeg vil kjøpe dem igjen, men ikke denne, jeg vil prøve de andre varianter.

IMBB Rating:

4.1/5

Kara Forfriskende Ansiktsservietter Kara solkremservietter med plomme og Aloe Vera-gjennomgang Puretta Baby Wipes & Kara Forfriskende Ansiktsservietter Kara Hand Sanitizing Wipes Bare Essentials Rengjøring og Forfriskende Wipes Johnsons Baby Hudpleie MAC Wipes gjennomgang og eksperiment Kara Hand Sanitizing Wipes L'Oreal Dermo-Expertise Re-nærende Cleansing Wipes Støvler Essential Cucumber Cleansing Wipes Habibs sjampo med Jojoba Oil Review Khadi frukt eddik urte sjampo med Jojoba olje gjennomgang FabIndia Avocado Face Wash Review Anti-Aging Avocado og Kiwi Face Mask: Gjør det selv

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: