Hvordan lage kakao og shea smør Kroppskrem: Gjør det selv

heylo,

Jeg har enda en DIY for deg. Dette er et kroppssmør som jeg elsker. Det beste med hjemmelaget kosmetikk er at vi kan bruke dem uten bekymringer i det hele tatt. Vi vet hva vi legger på huden vår, og det gjør produktene litt tryggere å bruke.

Dagens DIY trenger kakaosmør, Shea Butter, Glycerin, Aloe Vera gel / masse, E-vitamin kapsel og en essensiell olje av ditt valg.

Jeg har lagt teksten på bildene for å la bildene snakke! 🙂

Jeg har brukt det siden de siste 4 månedene og kanskje enda mer. Jeg hadde klikket på bildene av forberedelsen da jeg gjorde dette, men glemte å dele det på IMBB. Jeg først ønsket å teste det ut på huden min. Som du ser i bildene, har jeg allerede ferdig med mer enn halvparten av karet.

Nå som jeg er ganske fornøyd med forberedelsen, deler jeg den med dere her.

Merk: Denne kroppskremet ser ut og føles litt kornet. Dens tekstur er sånn, og jeg antar det er fordi jeg ikke pisket den. Jeg var heller ikke sikker på hvordan det ville piske opp da jeg brukte frisk aloe vera i den. Så, hvis du ikke bryr deg om den kornete, grove tekstur, fortsett.

Værsågod.

Jeg håper dere likte det, og her er en liten visuell godbit for deg fra Andamans. I den varme sommeren kan dette gi litt lettelse. Jeg fanget denne fredelige solnedgangen like før starten av monsuner her og rett fra porten til huset mitt! 😀

Slik får du ungdommelige hender Hvordan velge riktig parfyme Hvordan bruke Pencil Eyeliner - opplæring Slik løser du Common Makeup Mistakes Slik krøller hår uten varme - Rags Hvordan bli rettferdig naturlig Hjemmelaget Kakao Lip Butter: Gjør det selv Palmers Kakao Butter Formula Massasje Lotion for Stretch Marks Kroppshandelen Kakaosmør Hånd og Kropp Lotion Kroppsbutikken Kakaosmørkropp Kroppsmørk Kroppshandelen Shea Kroppsmørk Olay Ultra Fukt Lotion med Shea Butter Jovees Rehydrating Face Pack med Shea Butter SkinFood Shea Butter Hand Lotion Chanel No.5 Velvet Body Cream Victoria's Secret Luminous Touch Luksuriøs Kroppskrem Marks and Spencer Rose fuktighetsgivende kroppskrem Vichy Essentielles Kroppskremmelk

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: