OOTD: Georgette Top med svarte bukser

Hei jenter!

Jeg håper du har det bra! Jeg er her med et annet antrekk innlegg som jeg hadde på en natt ute med venner. Jeg hadde en høyt lav metallisk bib topp. Det er en sleeveless georgette topp som er veldig lett og flytende. Perfekt for en varm dag! Jeg hadde også en svart ren coverup med det fordi det blir litt kaldt om natten her. Jeg hadde svarte bukser med skjorten siden jeg hadde parret en svart cardigan med den. For footware, hadde jeg solbrunte farger.

De er sannsynligvis de mest komfortable hælene jeg eier. Det er derfor jeg hadde på seg disse siden, da det skulle gå mye å gå gjennom hele natten. Jeg hadde også en quiltet svart kjede veske. Jeg hadde opprinnelig en kobling, men jeg ville ikke bære noe i hendene mine, så jeg valgte noe jeg kunne bære på skulderen min.

For akseptabel vis parret jeg to klumpete armbånd som jeg hadde spilt fra Bangalore, India. Jeg hadde ikke noe kjede på grunn av metall / gullbib halsen. For sminke bærer jeg Nars grunnlag med Yaby concealer. Jeg har også på NYC bronzer og rødme. Jeg har Revlon lipstain i Lovesick på leppene mine. Takk for å lese og for de herlige kommentarene. Høyt verdsatt!

xoxo

Outfit detaljer:

Topp: Forever 21 Bukser: FashionNova Cardigan / Coverup: Love Culture Hæl: Dorothy Perkins Veske: WestSide (India) Armbånd: Sparsommelig (India)

Dagens antrekk: Blå en skulder tunika og kappede legginger Dagens antrekk: Silke Top og Beige skjørt med Trench Coat Dagens antrekk: Trykt tunika med brune tilbehør Dagens antrekk: Nail Polish Print Top med svart quiltet jakke Dagens antrekk: Hvit topp og rød blyantkjørt Spise ute: Spaghetti Kjøkken, Velg CityWalk, New Delhi Dagens outfit: Peach Zipped Top og White Jeans OOTD: Hvit T-Bak og Sort Jeans med Rosa Tilbehør Dagens antrekk - Blå Jeans og Trykt Hvit T-skjorte Dagens antrekk: Perfekt Røde bukser og svarte hæler Dagens antrekk: Svart Halter Top med Coral Bukser

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: