Chambor Loose Powder Kohl i svart anmeldelse

Hei alle sammen,

Til slutt fant jeg et produkt i garderoben min, som ikke har blitt vurdert på IMBB. * hihi * Så her er jeg med en produktanmeldelse på Chambor Loose Powder Kohl i Black. Jeg er en lojal kunde av Chambor og elsker å bruke sine produkter. Jeg har brukt dette kohlpulveret i et år nå, og her går anmeldelsen:

Produktkrav:

Passer til: Følsomme øyne og kontaktlinser. Denne moderne kajal er både sofistikert, takket være selve objektet, og enkel fordi den er enkel å bruke. Et løs, ultrafint pulver for en smoldering, intens og mystisk blikk for øynene. Oftalmologen testet. Passer til følsomme øyne og kontaktlinser.

Pris:

Rs. 395 for 1,5 g.

ingredienser:

Nylon-12, Magnesium, Myristat, Zinkstearat, Dimetikon, Talk-Zeolitt, Sorbinsyre, Metylparaben, Proplparaben, Tetranatrium EDTA, Butylparaben, BHT.

Min erfaring med Chambor Loose Powder Kohl in Black:

Jeg ble introdusert til dette produktet av en venn av meg. Vi elsker begge å gjøre smokey øyne, så jeg kjøpte dette produktet øyeblikkelig. Produktet kommer i en svært liten flaske med en applikator. Kohlpulveret er veldig fint og strålesvart uten glimmer.

Selv om det er kohlpulver, men jeg pleier å bruke det som en eyeliner eller en øyeskygge. Tekstur av kohlpulveret er veldig bra som det blander seg lett og gir en stor, røykfylt øyeffekt. Den eneste delen av produktet vil være at den ikke er flekkfri, men det hindrer meg ikke fra å kjøpe produktet igjen.

Pros av Chambor Løs Pulver Kohl i Svart:

  • Liten flaske, slik at man lett kan bære den hvor som helst.
  • Lett å bruke.
  • Ultra fint pulver som enkelt blandes.
  • Har ikke glitter, for meg er det et positivt punkt.
  • Krever en svært liten mengde.
  • Vanntett.
  • Passer også for linsebærere.

Ulemper med Chambor Loose Powder Kohl i svart:

  • På applikasjonstidspunktet faller pulveret ned på kinnet mitt.
  • Har en tendens til å smette ut.
  • Tilgjengelig i bare to nyanser.

Vil jeg tilbakekjøpe Chambor Loose Powder Kohl in Black?

Ja, jeg har tilbakekjøpt dette produktet, da det gir meg den perfekte kjolen som er verdig, røykfylte øyne. :Hei hei:

IMBB Rating:

4.5/5

56 Chambor leppestift bilder, stikkprøver, leppeprøver 17 Chambor Eyeliner-bilder, fargeprøver Chambor Eye Contour Pencil Kohl Chambor Smooth-On Liquid Eyeliner Streetwear Crystal Shine Face Brightener løs pulver The Body Shop Ekstra Virgin Minerals Loose Powder Foundation Revlon Skinlights Face Illuminator Loose Powder Ansikter Mineral Løs Pulver Golden Beige Loreal Paris Color Riche Le Kohl - Pure Espresso Faces Velvet Kohl Noir Intense Colorbar Enchanting Kohl L'Oreal Hip Studio Secrets Profesjonell Kohl Eyeliner Lakme Absolute Shine Line: Black Eyeliner Elle 18 Eye Liner - Black Out MaxFactor Color X-pert Vanntett Eyeliner - Deep Black Chambor Blend Eye Liner Pencil - Svart Blend

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: