NYX Single Eyeshadow i Brown Review

Hei alle sammen!

Så, ta en pause fra den sprø blushfasen, jeg trodde jeg ville gjennomgå en av mine nåværende favoritt nøytrale øyeskygger - NYX Single Eyeshadow i Brown. Dette er min første NYX øyeskygge, og jeg er så imponert over kvaliteten og tekstur at jeg definitivt lager en liste nå for å få litt mer!

Produktbeskrivelse:

Her er en ekte samlerobjekt: Du vil bli fristet til å samle ditt eget oppsiktsvekkende fargebibliotek av våre rikt pigmenterte øyenskygger. Velg mellom 72 individuelle NYX Single Eye Shadow nyanser i glans, ren, glitter, frost, metallisk eller matt. Våre pressede mineralske øyenskygger pakker en fargestans, er lett å blande og vare i mange timer.

Pris:

4 $ til 5 $ avhengig av hvor du kjøper.

Min erfaring med NYX Single Eyeshadow i Brown:

Jeg er alt i alt en nøytral jente, spesielt når det gjelder sminke. Da jeg først så denne øyenskyggen, var jeg hei, ser ikke noe spesielt ut, men enda en brunt nyanse, men jeg var så galt! NYX Eyeshadow i Brown er den mest perfekte overgangsfarge for crease! Den er svært allsidig, du kan bruke den som hele lokkfarge for kontorutseende eller bruke den i krøllen til å blande ut de harde kanter av mørkere øyenskygge eller til og med bruke den som øyenbrynfyller avhengig av pannfargen selvfølgelig 🙂

NYX Single Eyeshadow kommer i plastfirkantetuiemballasje og er ganske praktisk når du reiser. De har et gjennomsiktig deksel, så det er enkelt å sortere dem gjennom hvis du har en stor samling 🙂

Skyggen "Brown" er en ganske matt brun skygge som er død på dupe for MAC Soba! Tekstur er silkemykt og ekstremt finmalt. Det går på øyelokkene jevnt uten fallfall.

Jeg har tørre øyelokk og til og med uten primer, varer det på meg i 6 timer, som er bra og med primer har jeg 8 + timer ut av dette. Pigmenteringen er også ganske god. På grunn av finmalt, blandes den som en drøm! Alt i alt, en absolutt vinner og en må ha!

Pros av NYX Single Eyeshadow i Brown:

 • Gjennomsiktig lokkemballasje.
 • Satiny jevn tekstur.
 • Blend som en drøm.
 • Ingen fall outs.
 • Allsidig nyanse - kan brukes som hele lokkfarge eller overgangsfarge.
 • 100% dupe av MAC Soba!
 • God pigmentering.
 • Langvarig.
 • Perfekt for kontorpleie eller hverdagsbruk.
 • Billig.
 • Selv søknad, ser ikke ujevn ut.

Ulemper med NYX Single Eyeshadow i Brown:

 • NYX-produkter er tilgjengelige i India, men kan være dyrt!

IMBB Rating:

4.5/5

Denne nyansen har blitt en stift i min samling, og jeg strekker meg ut for det hver gang jeg gjør et røkende øye eller til og med nøytrale! Det er den perfekte nyansen for overgang og fungerer veldig bra! Jeg anbefaler det til alle!

Jeg håper anmeldelsen er nyttig. Inntil neste gang, vær forsiktig og vær vakker 🙂

NYX Single Eyeshadow Black NYX Single Eyeshadow - Volcano NYX Single Eyeshadow - Blue Marine NYX Single Eyeshadow - Sølv NYX Single Eyeshadow - ES55 Spring Flower Mini gjennomgang: MAC Eyeshadow Brown Down, Lucky Green, Naked Lunch Bobbi Brown Eyeshadow In Espresso Elianto Splendour Eyeshadow i Silkebrun MAC Soft Brown Eyeshadow 12 må ha MAC øyenskygge for indiske hudtoner 4 Colorbar Single Eyeshadow

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: