Guerlain Terracotta Duo Matte & Shine Highlighter

Hei dukker!

Hvordan har du det ?

Det har vært en gang at jeg har skrevet en anmeldelse og gutta jeg savnet deg alt mye. Jeg har reist mye i de siste ukene, og nå er jeg endelig tilbake til India. Så, håper at somrene behandler deg godt. Her i Hyderabad er det ganske dårlig. Det er så varmt og fuktig også, og å legge til i elendighet, de ubestemte strømbruddene. Boh hoo 🙁 Uansett, la oss komme til produktet som jeg vil se gjennom i dag. Det er en høydepunkt av Guerlain Terracotta både i matte og glansvariant for ansikt øyne og lepper. Å vite mer les videre.

Produktbeskrivelse:

Highlighter for ansikt, øyne og lepper. Duo Matte & Shine er et lekende, multifunksjonsprodukt med to forskjellige teksturer i samme tilfelle for rask og enkel sminkeapplikasjon. Denne kombinasjonen gir deg muligheten til å oppnå to forskjellige utseende: En naturlig, gjennomsiktig og farget overflate med pulverkremtekstur, eller et glamorøst, pearly og ekstremt strålende utseende med kremtekstur.

En duo for hver type teint eller årstid: Sable et Or n ° 1 Duo, for en gylden farge året rundt; Dune et Miel n ° 2 Duo, for en lys og naturlig brunfarge; Epice et Ambre nr. 3 Duo, for naturlig bronsehud.

Pris:

Det er priset til $ 40 for3.8gm.

Min erfaring med Guerlain Terracotta Duo Matt og Shine Highlighter:

Denne highlighter kommer i en rund brun rustikk boks med en pen design. Designet er merkets vakre logo. Inne i boksen er høylysene pent plassert som to halvkretser. Det er et lite speil på den andre siden av boksen som jeg synes er søt. Men på downside er det ikke noen børste eller applikator som gjør det litt ubeleilig og uhygienisk å bruke som jeg pleier å bruke fingrene mest for applikasjon.

Som jeg nevnte, er det to typer highlighters: en har en matt finish og den andre er skinnende. Den matte høylyseren er kremaktig i tekstur og er ganske lett når den påføres. Jeg bruker det mest som en bronzer for å få et solbrent utseende, og det fungerer utmerket for å oppnå det. Jeg har selv brukt den som en base for glitrende øyenskygger, og det fungerer også bra der.

Den skinnende høylyseren er min absolutte favoritt. Jeg pleier å bruke den nesten overalt. Jeg har brukt på kinnene mine over en blusher for å gi en naturlig glød, over øynene mine for å gi meg et glamorisert utseende eller på mine lepper for å gi meg en blank overflate. La meg fortelle deg at det alltid har gitt meg resultater langt over mine forventninger. Den har en fantastisk blanding av egenskaper som bare gjør det perfekt å bruke det hvor som helst.

Jeg hadde plukket opp denne highlighteren akkurat slik uten mye forventning som jeg var på en kosmetikkhale. Men dette produktet har overrasket meg mye ikke bare er kvaliteten så god, men også allsidigheten av bruken er fantastisk. Det er så lett at man kan ha det lett til ekteskap, funksjoner osv. I de varme somrene. Videre forblir den i 5-6 timer lett med liten opprykk trengs etter det. Kvantiteten som kreves er også meget mindre for ønskede resultater.

Alt i alt er jeg glad med dette produktet og det anbefales sterkt på alle mine IMBBian-venner. Jeg er sikker på at dere alle vil elske det så mye som jeg gjør.

Pros av Guerlain Terracotta Duo Matte & Shine Highlighter:

• Kremet, mykt strukturert. • Lys kan brukes lett om sommeren. • Handy emballasje med et søtt speil. • Kan brukes på ansikt, øyelokk, lepper. • Utmerket for å få et solbrent utseende. • Oppholdsstyrke.

Ulemper med Guerlain Terracotta Duo Matte & Shine Highlighter:

• Ingen børste eller applikator. • Litt dyrt. • Inneholder parabener.

IMBB Rating:

5 / 5.Jeg vil si prøve å tro det.

Vil jeg tilbakekjøpe Guerlain Terracotta Duo Matte & Shine Highlighter?

Ja, helt klart. Men jeg tror det vil ta litt tid før det blir ferdig, ettersom bare lite beløp er nødvendig.

Lakme Absolutt Bakte Blushes-Day Sheer, Day Blushes Guerlain Ombre Fusion Cream Eyeshadow - Bahia # 01 Rouge G de Guerlain Le Brillant Juvelleppestift Kompakt Bella Review Jordana Blush Powder - Bronze Lakme Absolutt Sun-Kissed Bronzer Review, Stikkprøver, Sammenligning Lakme Absolute Plump & Shine 6-timers 3D Gloss Candy Shine Lakme Absolute Collection Bronzer Photos, fargeprøver La Roche-Posay Effaclar Duo - Anmeldelse Colorbar Farge Intense Duo Kohl & Liner Bilder, fargeprøver Matte Makeup Se etter ansikt, øyne og lepper MUA Matte Perfect Foundation - Naturlig Lakme Absolute Moon Lit Highlighter Review, fargeprøver Benefit Watt's Up Soft Focus Highlighter Review Inglot Matte Eyeshadow Square # 361

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: