Revlon Colorburst leppestift Grape 015

Hei kjære damer,

I dag vurderer jeg Revlon Colorburst leppestift i skyggen drue. Jeg kjøpte denne forrige måneden da jeg var ute med vennene mine for litt shopping? Jeg er en hardcore tilhenger av IMBB. Øynene og leppene har alltid tiltrukket meg, og nå er jeg klar til å gjennomgå en leppestift selv. Takk til IMBB skjønnhetene.

Hver gang jeg kjøper et produkt, blir jeg veldig spent og bruker den så snart jeg kan. Jeg hørte gode anmeldelser om dette colorburst-området, så jeg var full av forventninger.

Mengde: 3,7 gm

Pris: 610 INR

Viktige ingredienser: Polyester 4, oktyldodekyl-neopentanoat, voks, jernoksyder.

Om Revlon Colorburst leppestift Grape 015: Den inneholder filmdannende polymerer for lengre slitasje og hudkondisjoneringsegenskaper. Fuktighetskremer og antioksidanter, inkludert søt mandelolje, forbedrer leppestrukturen. (Jeg fant denne informasjonen på Revlon-siden da ingen påstander ble nevnt på produktet)

Min erfaring med Revlon Colorburst Lipstick Grape 015

Jeg er en veldig stor fan av matte leppestifter. Jeg har nesten hver nyanse som passer meg, men denne nyansen er litt annerledes enn vanlig pinks, brun og rød. Dette kommer i et svart tilfelle med diamantdesign over og Revlon skrevet på den. Lokket er godt utstyrt. Det er en mørk vinskygge. Lippestiften inneholder ingen lukt.

Som leppestiftet berører leppene mine, setter det seg så pent og gir en så jevn finish at en sveipe er nok. Jeg bruker alltid en leppebalsam før du bruker noen leppestift, men for dette er leppestiften selv nok. Fargen er også veldig bra, det er ikke så dypt, når det brukes. Pigmenteringen er veldig god, det skjuler hver feil i leppene dine. Jeg har en middels hudfarge og det passer meg godt. Denne fargen er ikke en morgen eller vanlig slitasjefarge. Det passer for en fest eller en middagsdato.

Oppholdsstyrken er også veldig bra. Den forblir selv etter å ha mat (3-4 timer), men jeg bruker den på nytt fordi den også fukter lepper og gir den en fantastisk finish når det blir brukt. Det bløder heller ikke det flekker, men det overfører til briller. Totalt er jeg glad for at Revlon lanserte dette sortimentet.

Det jeg elsket om Revlon Colorburst Lipstick Grape 015

• Reise vennlig pakking • Fuktig leppe veldig bra • Glatt og kremaktig tekstur • Enkel applikasjon • Fantastisk farge • Oppholder seg lenge lenge etter maten • Meget pigmentert • Bløder ikke eller flekker • Ingen lukt i det hele tatt • Tilgjengelig nesten overalt med mange nyanser å velge

Hva jeg ikke elsker om Revlon Colorburst Lipstick Grape 015

• Litt dyrt (absolutt verdt det) • Det overfører (mer eller mindre hver leppestiftoverføring og jeg forsvarer ikke)

Annet enn disse to ulemper var alt om denne leppestiften mye mer enn bra. Min erfaring med dette produktet er kjempebra. Jeg gleder meg til å kjøpe andre nyanser fra dette området.

IMBB rating- 4.5 / 5

Skal jeg kjøpe dette igjen?

Absolutt, jeg vil kjøpe så mange leppestifter jeg kan, fra dette området. Jeg har det jeg forventet fra dette området, så jeg er veldig fornøyd med Revlon. * happydance * * happydance *

Vil jeg anbefale dette?

Du folk leser fortsatt ?? Gå og ta tak i din fargerike leppestift nå. Håper du skjønnhetene likte min anmeldelse. Hold deg vakker og fortsett å smile.

Les også:

Revlon Color Burst leppestift-Mauve, Review, LOTD Revlon Colorburst leppestift-Fuchsia 18 Revlon Colorburst Lipgloss Bilder, fargeprøver Revlon Colorburst leppestift Crimson Review, Swatch Revlon Colorburst Lipstick Rosy Nude Review, Bilder, Swatch Revlon Colorburst Lipstick-Peach Revlon Colorstay Ultimate Liquid Lipcolor Review Revlon Colorburst Blossom, honning bilder, stikkord Revlon Matte Lipsticks er min nye kjærlighet Revlon Matte - 003 Mauve it Over, Review og stikkord Revlon Super Lustrous Ginger Rose Review, fargeprøver Revlon Super Lustrous Lipstick Review MAC Tinted Lip Conditioner Fuchsia Fix Review Maybelline Jewels Collection Leppestift Rubylicious, Fuchsia Crystal Review Faces Go Chic Leppestift: Flamboyant Fuchsia Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: