Hjem Rettsmidler for kropps akne

Hei damer, Håper dere alle gjør fabelaktig. Akne hvor som helst og overalt er et problem. Og det er ikke noe rart eller ut av verden som skjer med deg. Så slapp av, drikk litt limonade og arbeid på den.  Her har jeg en samling av hjemmemedisiner for kroppsakne.

Noen av disse gjør arbeid på zits og små kviser repeterende på kroppen. Noen av disse arbeidene er magiske for meg, mens noen tar litt tid til å handle. Så her går vi.

Tannkrem- Nå vet jeg at mange av dere vil si "naaaah dette virker ikke for meg, glem det" Jeg kjenner mange som sverger ved denne løsningen, og mange som helt tror det er en "plage", men stol meg på at dette fungerer på kroppen hvis ikke på ansiktet for mange mennesker. Men sørg for at søknaden er laget for å overnatte som vil hjelpe dem å helbrede. Oliven olje - Dette er min pålitelige kilde til fuktighet og næring for håret mitt, kropp, ansikt eller noe annet sted. Det helbreder lekkede lepper, tørr hud, sprakk hæl og alt som må behandles.  Masser olivenolje over hele kroppen over natten, zits og pimples på kroppen er også forårsaket på grunn av tørr hud, så dette skal gi fuktighet i huden og også berolige kviser og zits.

Mandel olje - Dette er min neste favoritt Jeg elsker hvordan det lukter. Dette gjør også fuktighet og næring til huden og hjelper også kroppen å kvitte seg med toksiner generelt. Så luke varm mandelolje massasje er også bra for kroppsakne. Havregrynskrubb - Skrubbe havremel arbeider lurer på for kroppsakne. Det er også et flott exfoliator og slibemiddel, som akkurat hva kroppen din trenger.

Orange Peel Scrub - Grov appelsinskall i kvernen din og bland den med vann og skrubbe kroppen din med den. Dette er min favoritt kroppskrubb og gjør en god jobb med ansiktet også. Appelsinskall har også en fin rensegods. Bakepulver - Igjen, min all-time favoritt rette.  Baking brus fungerer fabulously med ansiktet og kroppen akne. Prøv det, du vil aldri angre.

Hvitløk Lim - Hvitløk er en god anti-bakteriell for kroppens hud, slip den til en pasta og bruk den på de berørte områdene. Jeg anbefaler ikke det for ansiktsbruk. Dette er noen hjem rettsmidler for kroppen akne. Har du noen hjemmemekanismer for det samme? Hvis du kommenterer nedenfor.

Bildekilde: 1, 2, 3

Hårpleie: Hjemmemedisiner for skinnende hår Naturlig rosa lepper: Hjemmemedisiner for pigmenterte lepper Hvordan redusere mørke sirkler Hvordan bli kvitt mørke sirkler under øynene 10 hjem rettsmidler for å behandle Chapped Lips Sølv Svart Smokey Eyes & Hot Pink Lips Makeup Photo Tutorial 8 Pink Lip Gloss Photos, stikkord Nivea Fruity Shine Pink Guava Lip Balm Review Hvordan lage lepper rosa naturlig Hvordan bli kvitt Blackheads T-Zone Nose Pore Strips 12 måter å bli kvitt kroppens lukt 16 måter å håndtere cuticle problemer 11 måter å lage neglelakk lenger på negler

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: