Hallo jenter,

Hvordan går det med deg? Jeg gjør det bra og ønsker dere alle Eid Mubarak! I dag skal jeg snakke om ulike måter der du kan kontrollere rødhet og kløe etter en bikini voks økt. Vi elsker hvordan sexy og ren bikini voks får oss til å føle, men det forlater ofte den følsomme huden på vårt bikiniområde rødt og irritert. Hvis du også møter disse problemene etter voksingsøkten, kan du lindre huden din.

1. Hold det hydrert

Du bør alltid holde huden hydrert etter voksing og aldri la den tørke under noen tilstand. Tørr hud kan føre til ulike typer problemer, derfor er det viktig å holde huden hydrert hele dagen lang. Like etter at du er ferdig med en bikini voks, bruk litt frisk aloe vera gel på delene og massasje for en stund. Dette vil bidra til å kontrollere betennelse og også holde huden hydrert.

2. Unngå sollys

Solen kan være din største fiende, så sørg for at du sier en streng nei til solfylt virksomhet. Bikini voks gjør det øvre lag av hud ekstra følsomt, og eksponering for solen kan gjøre den ekstra følsom og øm, noe som fører til rødhet og sår. Så det anbefales at du unngår å gå ut i solen i 24 til 48 timer.

3. Unngå damp

Ikke bare damp, jeg sier at du skal holde seg borte fra varm temperatur eller varmt vann, da de kan føre til øm og irritert hud. Eksponering av huden din til damp kan gjøre den tørr og kløende. Så det er best å unngå ekstrem varme etter voksing.

4. Unngå samleie

Unn deg samleie snart etter en bikini voks sesjon er en streng nei-nei. Du kan føle deg sexy, men du bør kontrollere for en stund. Ifølge eksperter burde du ikke bli involvert i seksuelle aktiviteter før 24 timer i voksessesjonen din. Dette er tiden da kroppen din er mer utsatt for bakterier, derfor er sjansene for å utvikle infeksjoner høye.

5. Ice

Når du føler seg kløe eller ser røde støt rundt bikiniområdet, er det alltid bedre å berolige ned i området ved å bruke noen ispakker eller kaldpakker. Sørg alltid for at bikiniområdet er rent og også isbiter du bruker er friske og hygieniske. En annen god måte er å bruke noen agurkeskiver rundt området for å berolige og hydrere huden din. Annet enn dette kan du bruke våtservietter til å rengjøre, lindre og hydrere irritert hud.

6. Exfoliate den

Sjansene for inngrodd hår øker etter en voksingsøkt. Det er sjanser for død hudcelle bygge opp som kan tette porene dine. For å exfoliere godt og for å gjøre voksingssesjonen jevnere, bruk en mild skrubbe for å exfoliere huden din.

7. Opprettholde timeplanen din

Hvis du ikke har noen alvorlige problemer etter bikini voks økter, bør du opprettholde en tidsplan og få det gjort etter et like tidsintervall. Alt du trenger å gjøre er å holde styr på timeplanen din slik at veksten er jevn. Unngå å vokse huden din alt for ofte og sørg for at håret ditt vokser 1/4 tommer.

Clinique 7 Day Scrub Cream Skyll Off Formula 10 hurtige måter å behandle akne 10 effektive måter å bli kvitt strekkmerker naturlig Effektive Hudpleie Tips For Natt Skift Arbeid Jenter Garnier Pure Pimple Control Pen St. Ives Blemish Control Green Tea Scrub Hvordan få en bikini voks Bikini voks mot brasiliansk voks Veet Klar til å bruke voksstrimler for bikini, underarm og ansikt Bikini-Line Hair Removal Tips

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: