Hei alle, dagens innlegg handler om hudens fordeler og skin lightening egenskaper av Besan (også kjent som grammel) og hvordan du kan bruke den til å lage enkle og effektive besan ansiktspakker for hudbleking. Besan finnes svært ofte i de fleste indiske kjøkken, og det er en virkelig magisk ingrediens når det gjelder å takle hudproblemer. Uansett hva din hud bekymring er, vil Besan nesten alltid hjelpe deg med å håndtere det. Fra å fjerne solbrun og hyperpigmentering, til kveld ut huden din og gi deg en nydelig glød, gjør Besan alt. Dessuten bidrar det til å opprettholde pH-balansen i huden din og hjelper til med å takle hudproblemer som for mye olje, akne, kviser osv. Det brukes mest i ansiktspakker, sammen med ett eller to andre ingredienser, for å hjelpe til med å jevne ut hudfarge og få huden til å lyse. La oss ta en titt på noen enkle og effektive besan ansiktspakker for hudbleking som du kan lage hjemme.

Super effektive Besan Face Packs for hudbleking

1. Besan og yoghurt: Dette er en av de vanligste måtene å bruke besan på huden din. Bland litt besan (grammel) med litt frisk yoghurt og bland blandingen til renset hud. La det på til det tørker og vasker det av med rent, kaldt vann. Dette vil bidra til å fjerne tan, rydde opp din hud og lette hudtonen din. Yoghurt er også et godt valg for fet hud.

2.  Besan og rå melk: Hvis du har tørr hud, så er det en god ide å bruke besan blandet med kald, rå melk. Dette vil dype din hud og til og med ut huden din, slik at du glød som ingenting annet kan!

3. Besan og sitronsaft: Bruk av sitron med sitronsaft er en enkel, effektiv og naturlig måte å lette hudtonen på. Sitronsaft har milde blekningsegenskaper som vil jevne ut din hudfarge og besan vil føle huden din og gi den en glød.

4.  Besan og tomatjuice: Hvis du vil bli kvitt solbrent ansiktshud og håndtere hyperpigmentering og andre merker og arr på ansiktet ditt, så fungerer denne kombinasjonen av Besan og tomatjuice som magi.

5.  Besan og appelsinskall: Orange peelpulver er kjent for hudens lysende og hudforyngende egenskaper. Brukes i kombinasjon med Besan, vil appelsinskall pulver hjelpe eksfolierer død hud og lette hudtonen din for å gi den den friske og magiske gløden.

6.  Besan, gurkemeie og melk: Hvis du har å gjøre med hudproblemer som akne og pimples, er denne kombinasjonen av besan, gurkemeie (haldi) og melk sikkert for deg. Det vil hjelpe huden din å helbrede og gi den en sunn og nærende glød. Hvis du har fet hud, kan du erstatte melken med yoghurt.

7. Besan og egg hvit: Bruk av hvithvit på ansiktet ditt kan bidra til å bekjempe hudormer, whiteheads, uønsket ansiktshår, og det kan rense og stramme porene dine. Bland i litt kjøtt med rå egghvit og legg det på ansiktet ditt for ekstra næring og strålende hudfarge.

8.  Besan, banan og honning: Ta en halv moden banan, en teskje honning og en teskje besan. Bland bananene og bland alle ingrediensene sammen. Påfør blandingen i ansiktet ditt for å få utrolig myk, smidig, fuktig og strålende hud.

9.  Besan og aloe vera gel: Dette er en annen veldig enkel ansiktspakke som du kan lage hjemme. Bland litt kjede med litt frisk aloe vera gel og bruk den på huden din for å helbrede omtrent enhver hud bekymring og få nydelig myk og glødende hud.

Prøv noen av disse 9 fantastiske besan face packs for hudbleking og se huden din bli kvitt mørke flekker og brunfarge.

14 Hjemmelagde Besan Face Packs Saffron + Yoghurt + Gram Flour Anti-Tan Face Pack: DIY Hjemmelaget Besan - Milk Ubtan for Summers 7 Amazing Night Face Packs for hudbleking DIY Wild gurkemeie og melk hud Whitening Pack

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: