MAC Pro Long Wear Eyeliner - Mountain Air

Hei vakre damer,

Prisen på en MAC pro lang slitasje eyeliner er Rs. 990. Det som gjør det uvurderlig er historien bak den, vi har alle de øyeblikkene da vår mann / kjæreste fortviler oss fortløpende og sier "hvor mye penger du bruker på sminke ... Jeg kan leve hele mitt liv med det". Og neste dag gaver han deg til din første MAC. Er det ikke uvurderlig? Uansett hvor mye irriterende vaner dine kan være ... hvis du finner lykke i dem ... Din elskede vil passe på at den vanen er vannet nå og da, ok nok til forholdet gyaan, la oss komme i gang med anmeldelsen.

Pris:

Rs. 990

Mengde:

1,2 g

Holdbarhet:

3 år

ingredienser:

Isododekan, polymetylsilsesquioxan, hydrogenert polyisobuten, syntetisk voks, hydroksystearinsyre, hydrogenert polydisyklopentadien, c30-45 alkyldimetylsilyl-polypropylsilsequioxan, polybuten, etylen, propylen-kopolymer, isocetylstearat, pentaerytrityltetradi-t-butylhydroksyhydrocinnamt og fargepigmenter (Cl 77891,42090, 77163,77499,77742,77510,77007,19140)

Min erfaring med MAC Pro Long Wear Eyeliner - Mountain Air:

Jeg har aldri eid en MAC. Som vi alle vet, er MAC mekka i sminkeverdenen, og hver jente drømmer om å bruke MAC-produkter en dag. Denne blyanten er spesiell for meg, da dette er min første MAC og er begavet til meg. Jeg er en gal øye makeup fanatiker og har alle mulige farger av eyeliners i min forfengelighet, men ingen som denne. Jeg har alle nyanser av blå ... lyseblå, turkis, marineblå etc etc etc, men dette er annerledes. Det er en nyanse som er en perfekt kombinasjon av blå og grønn. Det er en sjøgrønn / sjøblå farge som er en veldig sjelden skygge å finne. Du kan ha alle slags blues og greener, men denne nyansen er en veldig pen sjøblå som åpner øynene øyeblikkelig.

Pigmenteringen er vakker. Bare en svep og du er god å gå, oppholdskraften er også ganske bra, og den forblir hele dagen til jeg ikke fjerner den med en sminkefjerner. En ting jeg vil foreslå at dere alle er, er ... MAC har noen veldig gode ting i stiftelser, concealers, rødmer og leppestifter. Hvis du vil bruke penger, gjør på disse tingene fordi eyeliners av samme kvalitet og oppholdskraft er tilgjengelige for mye mindre i andre kjente merker i så mange nyanser. Dette er spesielt for meg og skyggen er veldig pen, men jeg vil ikke gå for andre nyanser i dette fordi jeg har så mange billigere alternativer. Jeg ville kjøpe noe annet fra MAC som jeg ikke finner i noe annet merke.

Pros av MAC Pro Long Wear Eyeliner - Mountain Air:

1) Meget tiltalende nyanse som er sjelden i markedet. 2) Emballasjen er ganske solid og kvantiteten er god. 3) Sprøytetett og vanntett. 4) Lang oppholdskraft. 5) Dens MAC ... det er en veldig sterk Pro 😛

Ulemper med MAC Pro Long Wear Eyeliner - Mountain Air:

1) Dyrt for en eyeliner!

Siste ord:

Se ... MAC har noen fantastiske produkter bortsett fra dette. Bare for å eie en MAC eller for noen nyanser som ikke er vanlige, kan du kjøpe dette, men jeg vil foreslå at du bruker klokt i noen andre produkter av MAC som er vanskelig å finne andre steder.

IMBB Rating:

4/5

MAC Pro Longwear Lip Creme - Heart Hangover Review Streetwear Stay On Long Wear og vanntett eyeliner - Emerald Review MAC Pro Longwear LipCreme Prolong Swatch, FOTD MAC Pro Longwear Lip Creme - laget til sist MAC Pro Longwear LipCreme Love Forever, Prolong MAC Pro Longwear Lip Creme i myk salg MAC Pro Longwear Foundation, Concealer, Lip Creme lansert MAC Pro Longwear Lipcolour i Passion Bevart Body Shop Atlas Mountain Rose Body Lotion Review Body Shop Atlas Mountain Rose Shower Gel Body Shop Atlas Mountain Rose Dusj Gel Review Makeup, Hudpleie og Fitness Secrets of a Air Hostess Air Travel Bloating Nina Ricci L'Air Du Temps Eau De Parfum Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: