St. Dupont Noir Eau De Toilette Review

Hei damer,

I dag vurderer jeg en av min manns favoritt parfyme - dens St. Dupont Noir.

Produktbeskrivelse:

St. Dupont Noir av St. Dupont er en Woody krydret duft for menn. St. Dupont Noir ble lansert i 2006. Nesen bak denne duften er Michel Girard. Toppnotater er lavendel, mynte og kardemomme. Mellomnotater er muskat og nellik. Basisnotater er hasselnøtt, kashmir og vetiver. Intenst og kraftig, anbefales det til kveldsslitasje.

Pris:

$ 30 hvis kjøpt individuelt.

Min erfaring med St. Dupont Noir Eau De Toilette:

Min mann var begavet et sett med S.T. Dupont Noir på bryllupet vårt. Den inneholdt Eau de Toilette pour Homme 100 ml, Overvask 100 ml og Etter barbering 100 ml. Denne parfymen er mørk og forførende. Den har en frisk, treaktig og krydret duft som skyter rett opp i nesen og gjør hoder snu. Ved påføring avslører den første blasten til huden en veldig tørr mynte med et mildt bakteppe av lavendel.

Mynten klarer seg litt etter hvert som de varme krydder og myke skoger begynner sin spøkelseslignende oppstigning. Det er en elegant duft, dyp, mørk og glatt, ganske aromatisk og berusende avhengighet. Den har den mystiske kvaliteten til den. Den spicy lavendelhasselnøttblandingen er virkelig unik duft.

Duften tørker godt tilbake og har en oppholdsstyrke på 5-7 timer. Veldig maskulin, ikke overveldende i det hele tatt. Ikke dine typiske menns dufter som enten er sitrus eller en veldig muskisk base. Det er utmerket ikke bare for kvelden, men også for den dagen tidskontoret slitasje. Men dette er definitivt ikke en uformell dag duft. Emballasjen er et mesterverk. Den svarte boksen med sin skinnende tittel og flasken full av disse diamantutseende tingene. Virkelig hyggelig og iøynefallende. Definitivt anbefale hvis du er eventyrlystne og leter etter noe unikt!

Pros av St. Dupont Noir Eau De Toilette:

  • En veldig unik duft, veldig krydret.
  • Øyeflaske.
  • God oppholdsstyrke.

Cons av St. Dupont Noir Eau De Toilette:

  • Siden det er en unik duft, vil du enten absolutt elske det eller absolutt hate det, så prøv det bedre før du kjøper.

Elizabeth Arden's Red Door Eau De Toilette Spray Kroppshandelen Mandarin Orchid Eau De Toilette Avon Urban Flowers New York Eau De Toilette Oriflame Enigma Eau De Toilette Adidas Pure Lightness Eau De Toilette Armani Code Sport Eau De Toilette Lacoste glede av rosa Eau de Toilette Davidoff Cool Water Woman Eau De Toilette Ralph Av Ralph Lauren Eau de Toilette Blomst av Kenzo Eau de Toilette Annick Goutal Petite Cherie Eau de Toilette Chanel nr. 19 Eau De Toilette Dior Addict 2 Eau De Toilette Dior Poison Eau De Toilette Nina Ricci L'eau du Temps Eau De Toilette Coco av Chanel Eau De Toilette L'Occitane grønn te Eau de Toilette United Colors of Benetton Hot Eau de Toilette The Body Shop Lychee Blossom Eau De Toilette

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: