VOV New Complexion Matte Liquid Foundation Review

Hei venner,

Håper dere alle har beroligende somre. Så i dag skal jeg se på et nyeste tillegg til min sminkeinnsamling som er VOV New Complexion Matte Liquid Foundation. Jeg har alltid brukt min mors grunnlag når jeg trengte det berøring av en fest, se etter bryllup og andre store fester. Men nylig, da jeg så meg ut for den første leppestiften i mitt liv *, * fant jeg dette fantastiske matte flytende fundamentet som jeg ble forelsket i og dermed ikke kunne motstå å skrive om min første grunnleggende anmeldelse! Tusen takk IMBB-familie for å lære meg A til Z av sminke og måter å se penere ut!

Produktbeskrivelse:

 • Lettvektig tekstur som spre seg veldig jevnt og jevnt på huden.
 • Stor dekning uten noen klæbrighet og gir huden puste.
 • Fullfør forsterkende pulver med lysdiffuserende effekt minimerer feil, dekker spot og freckies for å gi en lysende finish.
 • Vitamin C-derivater bidrar til å hemme dannelsen av nye flekker og freckies for en rettferdig og jevnere hudfarge.
 • UV-diffusor med mikro-pulver gir SPF 25-beskyttelse.
 • Spesielt formulert for asiatisk hud.

ingredienser:

Deionisert vann / Na-karboksymetylcellulose / Hectoritt, Hydroksyetylcellulose / Trietanolamin / Propylenglykol / Emulgerende Voks / Dimetikon / Metylparaben / Propyl Paabean / Stearinsyre / Akrylater Kombolymer / Fenoksyetanol / Titandioxid (Cl 77891) / Talc / Jernoksyder Cl 77491, Cl 77492, Cl 77499).

Veibeskrivelse:

 • Rist godt før påføring.
 • Påfør fingertuppene eller svampen og spred jevnt over ansiktet.

Jeg plukket skyggen nr. 01 Natural Beige som passer perfekt til min hudtone (du kan se den i fargeprøven). Det maskerer mye av mine mørke flekker og blemmer i ett slag. For en jevn feilfri finish, bruker jeg mitt vanntette kompakte pulver som også er av samme nyanse.

For noen som meg som fortsatt er i de primære stadiene av sminke, er et lett fundament like dette et mirakel. Det passer godt sammen med min ansiktsfarge perfekt og gir den ønskede matte finish det lover. Dens SPF 25 er en annen grunn til at jeg foretrekker å bruke den på dagtid. Den forblir i mer enn 5 timer, som er ganske bra for daglig bruk. Jeg føler det passer best for min delvis fet hud.

emballasje:

Fargen på pakken er nøyaktig den samme nyansen som grunnlaget, dvs Natural Beige. Dette er hva jeg elsker om VOV-produkter - matchende farger med emballasje med deres produkt. Den kommer i en glassflaske med kubisk form som er veldig søt! Hetten er igjen smart utformet i form av en terning med en solid børste festet innvendig.

Pris:

INR 150 for 25 ml.

Pros av VOV New Complexion Matte Liquid Foundation:

 • Blender betydelig og gir en jevn, lett matt overflate som er så naturlig.
 • Den har SPF 25 beskyttelse.
 • Lett rimelig.
 • Dekker alle uønskede steder.
 • En liten mengde er nok for hele ansiktet.
 • Perfekt for somre, ser ikke kakeaktig eller klebrig i det hele tatt.

Cons av VOV New Complexion Matte Liquid Foundation:

 • Jeg kunne finne ingen bortsett fra at jeg skulle ønske det hadde en dispenser. Tilgjengelighet kan være et problem på enkelte steder. Alt i alt, en superkjøp jeg vil si til en slik pris.

IMBB Rating:

4,9 / 5 (-0,1 for lav tilgjengelighet).

Vil jeg tilbakekjøpe VOV New Complexion Matte Liquid Foundation?

Definitivt ja! Jeg er forelsket i det og veldig fornøyd med resultatene. Jeg trodde aldri at mitt første grunnlagskjøp vil være en hit * happydance *.

Håper du likte å lese! Ser deg!

VOV Eyeliner Pen VOV Makeup Kit VOV Makeup Kit VOV langvarig matt leppestift # 19 naturlig brun Revlon New Complexion Foundation Revlon Dermabreathe New Complexion Makeup Revlon New Complexion Ett trinn kompakt sminke Maybelline Dream Liquid Mousse Airbrush Finish Foundation Maybelline Dream Satin Liquid Foundation Revlon Colorstay Liquid Foundation Best Drugstore Foundations (under Rs. 1000) For Oily-Combination Skin

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: