Vega Premium Collection Stor Wooden Paddle Brush Review

Hei damer,

Selv om jeg fortsetter å prøve forskjellige kosmetikkprodukter og hudpleieprodukter, var jeg aldri opptatt av å prøve forskjellige typer hårpensler. Så, en fin dag da jeg så min venn ved hjelp av en stor tre padle børste, trodde jeg jeg må prøve det også. Jeg forsket litt og fant ut at trebørstebørster er langt bedre enn plast eller nylon som for håret ditt. Så gikk jeg videre og kjøpte en slik padlebørste fra Vega Premium Collection.

Produktbeskrivelse:

Vega medium bambus tre padle børste med runde tipped tre børster penetrerer lett håret, stimulerer og masserer hodebunnen. Trebørstene masserer og distribuerer dyrebare oljer fra roten av håret til dens ender for vedlikehold av sunt og vakkert hår.

Egenskaper:

 • Håndtak utformet for større komfort.
 • Godt balansert, fleksibelt og overlegen design av børster.
 • Enkel design med vekt på funksjon.
 • Hygienisk og lett å rengjøre.

Pris:

Rs. 250

emballasje:

Den kommer i en enkel, men solid plastikkboks. Det er et pappbord med informasjon om andre pensler trykt på baksiden.

Min erfaring med Vega Premium Collection Large Wooden Paddle Brush:

Jeg har relativt tykt hår og bruker normalt en avstivende kam i stedet for den fine bristlede kammen. Jeg plukket opp en stor børste med tanke på at jeg har relativt tykt hår. Så da jeg først brukte det, innså jeg at jeg må legge litt press på børsten slik at den når hodebunnen. Nå trodde jeg at denne børsten ville glide gjennom håret mitt som smør når jeg fjernet håret mitt, men jeg var skuffet over å se at det ikke fungerte slik jeg forventet det. Jeg tror ikke at kvinner med fint og tynt hår vil møte dette problemet.

Borstene i denne børsten er avrundede som masserer hodebunnen og det føles ganske avslappende, men som jeg sa tidligere, må du legge på litt press. Det skiller ikke håret mitt som sådan. Det gjør håret mitt litt mer rett, men ikke noe ekstraordinært. Hvis du har tørt og krusete hår, ikke forvent noe magi som sådan.

Nå kommer rengjøringsdelen. Åh, jeg kan ikke fortelle deg det er så hodepine å rense denne penselen. Sengen på denne børsten har rutenett som tekstur og er hvit i farge mens børstene er lyse beige i farge. Så, børsten, spesielt børstene blir skitne ganske snart. Siden både sengen og børstene er lyse i fargen, tar det mye tid å rengjøre børsten grundig.

Det er også en ventil på sengen på børsten som tillater luftcirkulasjon. Nå er det som skjer mens rengjøring er at vannet går inn i denne ventilen, og det tar mye arbeid å ta det vannet ut av ventilen. Så som hevdet, er det definitivt ikke en lett oppgave å rengjøre denne penselen. Hvis du opplever hårfall, vil du ha en tøff tid ved å bruke denne børsten ettersom det ødelagte håret bryter rundt børstene, og det er en ganske oppgave å ta den av.

Så, jeg vil si, det er en gjennomsnittlig børste som kan fungere godt for de med tynt hår, men de med krøllete og tykke hår må holde seg borte fra dette hvis du er ute etter en problemfri børste.

Fordeler med Vega Premium Collection Stor Wooden Padle Pensel:

 • De avrundede topphårene masserer hodebunnen.
 • Ser fint og stilig ut.
 • Håndtak grepet er bra.
 • Bra kvalitet børster.
 • Gjør håret lite rakt enn vanlig.

Cons av Vega Premium Collection Stor Wooden Padle Pensel:

 • Kommer ikke opp i hodebunnen min lett.
 • Detbringer ikke håret mitt.
 • Vanskelig å rengjøre.

IMBB Rating:

3/5 utelukkende, for god kvalitet børster. Selv om jeg skulle ønske de var lange nok til å nå skalpen min lett.

Vil jeg tilbakekjøp Vega Premium Collection Large Wooden Paddle Brush?

Nei, jeg vil prøve Faces padle pensel neste som ble vurdert her tidligere.

Anbefaler jeg Vega Premium Collection Large Wooden Paddle Brush?

Hvis du har tykt hår, hold deg borte fra denne børsten. Damene med tynt hår kan det bare fungere for deg.

Takk skal du ha for å lese.

Vega Premium Eyelash Curler Vega Premium Hair Straightening Brush Vega Flat Hair Styling Pensel Vega Eyelash Curler

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: