Clinique All About Eyes Rich Review

Hei, fantastiske mennesker,

Håper dere alle har det bra. I dag skal jeg dele øyekrem som jeg kjøpte på Valentinsdag, og jeg er glad for at jeg gjorde det, her er produktet Clinique All About Eyes ™ Rik, en stor takk til Jomol * takk * * puchhi * på grunn av hennes eneste jeg er inspirert av merket Clinique, * pompom * * pompom *

Produktbeskrivelse:

Fuktig øye krem ​​reduserer utseendet under øye sirkler, skygger, fine linjer-umiddelbart og over tid. De-puffs, beroliger med botanicals. Hjelper til å øke naturlig kollagenproduksjon. Styrker hudens fuktighetsbarriere mot vanlige irriterende stoffer. Ophthalmologist Testet.

Hudtyper: Alle

Pris:

Rs. 3550 / - for 30 ml.

Min erfaring med Clinique Alt om Eyes Rich:

Denne øyekrem kommer i en oransje solid glassflaske med sølvhett. Konsistensen er litt på tykkere side, men det gjør ikke øynene bløt eller oljete i det hele tatt. Min hud er fet og jeg er fornøyd med konsistensdelen, og jeg tror det er for alle hudtyper. Alt du trenger å ta er litt liten mengde, og det varer veldig lenge. Jeg har brukt denne øyekremet fra de siste to månedene, og resultatet er fantastisk.

Etter å ha brukt dette, gjør det umiddelbart øyeområdet mykt og glatt. Etter to måneders bruk har jeg lagt merke til at det har redusert øyesirkelene i stor grad, det gir en glans i øyet. Jeg kan bære dette under concealer eller foundation, det smelter ikke av eller ser kakeaktig ut. Dette hevder også å være effektiv mot rynke, men det var ikke grunnen til å kjøpe denne krem. Jeg var på utkikk etter en øyekrem bare for å hydrere øyet mitt og om øye sirkler, jeg har ikke noe rynke problem, så kan ikke si om den delen.

Samlet er denne krem ​​bedre enn hvilken som helst gelkrem som resulterer i mye rot og den jeg prøvde fra merket L'Occitane. Jeg anbefaler denne øyekrem til alle hvis du lider av øyesirkler eller hvis du vil hindre nye linjer. Jeg vil anbefale dette til jenter som er i ferd med å bli gift, dette er den beste øyekrem som behandler øyesirkler, bedre enn alt.

Pros av Clinique Alt om øynene rike:

  • Lyser øyeområdet.
  • Reduserer mørke sirkler.
  • Mykner, hydraterer og gjør øyeområdet glatt umiddelbart.
  • Forbedring i puffiness.
  • Det varer i rundt 6-8 måneder.
  • Lett for følsomme øyne.

Ulemper ved Clinique Alt om øynene rike:

  • Ingen.

IMBB Rating:

5/5.

Clinique Alt om øye-øyegel Clinique enda bedre øyne Dark Circle Corrector Clinique Chubby Stick Fuktighetsgivende Lip Color Balm - Two Ton Tomat Clinique Blended Face Powder and Brush Himalaya Under Eye Cream Biotique Seaweed Eye Gel & Almond Under Eye Cream Blossom Kochhar's Almond Under Eye Cream Bobbi Brown Extra Repair Eye Cream Estee Lauder Hydra Komplett Multi Level Moisture Eye Gel Creme

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: