Kropps butikken Absinthe Purifying Hand Cream

Hei vakre damer,

Kroppshandelen har vært en favoritt for meg og min familie, og når det siste salget var på meg og sissy trakk seg som gal. Du vil se gjennomgang av få flere i de kommende dagene. Fra nå av vurderer jeg en ny lansering av The Body Shop-Absinthe Purifying Hand Cream.

Produktbeskrivelse:

Fuktar, skjuler lukt og etterlater hånden frisk. Med Absinthe ekstrakt og Community Fair Trade shea smør. Triclosan gratis. Alle hudtyper.

emballasje:

Ganske interessant emballasje. Disse aluminiumrørene har en vintagefiks. Jeg liker dem, selv om det er en sjanse for ikke å få den siste biten ut av røret. Hetten er en sterk plastskrue som passer inn riktig og det er sjelden og en sjanse for spill.

ingredienser:

Pris:

Rs 995 for 100ml (vi fikk en rabatt som medlemskapskortinnehavere)

Min erfaring med The Body Shop Absinthe Purifying Hand Cream:

Sommeren er allerede i, men mine tørre, harde hender elsker å bli hos meg. Jeg kan ikke bruke noe for tykt på grunn av det varme og fuktige klimaet, og dermed fikk jeg meg en lettere håndkrem. Dette hevder også å skjule lukt som igjen var et pro for meg fordi min kjøkkenarbeid krever lukt som skjuler. Jeg er helt enig i at denne krem ​​skjuler lukt (ja, "ikke-veg" lukt også). Men folk som holder seg på luftkondisjonerte steder, vil ikke være fornøyd med fuktigheten som dette gir. Du kan kanskje kreve noe tykkere. Krem blir absorbert super fort og liker meg ganske godt som om sommeren. Prisen kan virke bratt, men bare litt er nødvendig, så jeg klager ikke på den delen. Det er et flott funn som det er ikke-klebrig, absorberes raskt, skjuler lukt og ganske fuktighetsgivende for somrene. Er ypperlig fornøyd ....

Swatch:

Etter å gni inn: Se hvor gøy det er ....

Pros av Kroppsbutikken Absinthe Purifying Hand Cream:

• Ganske fuktighetsgivende • Mot dyreforsøk • Skjuler lukt • Hygienisk emballasje • Litt går langt • Ingen parabener

Cons of The Body Shop Absinthe Purifying Hand Cream:

• Dyrt

IMBB Rating:

4.9/5

Vil jeg tilbakekjøp Absinthe Purifying Hand Cream? Helt sikkert! En av mine beste funn for sommeren ... ..

Fab India Citron Intensive Hand Cream Kropps Shop Soft Hands Kind Heart Hand Cream Oriflame abrikos og hvit te hånd og neglelak Crabtree og Evelyn La Source Hand Therapy Cream Oriflame Nature Hand og Nail Cream med nærende kokos og Ricemilk Anatomicals Hånd- og fotkrem Vaselin sunn hånd og neglelotion Jergens Shea Butter Deep Conditioning Moisturizer Kroppshandelen Shea Butter Shower Cream Kroppshandelen Shea Kroppsmørk Burt's Bees Shea Butter Håndreparasjonskrem

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: