Skjønnhetsfordeler med sitron

De fleste av oss må ha prøvd sitron i vår skjønnhet, hudpleie og helse rutiner, sitron er en uunnværlig frukt å ha hjemme. Jeg kan virkelig ikke få nok av mitt morgen sitronvann eller noen ganger i te, sitronskall for hudpleie og sitronskylling for håret mitt. I dag deler jeg noen kjente men nyttige bruksområder av sitron som vi kunne bruke i vårt daglige skjønnhetsregime.

Kviser:

Sitron inneholder sitronsyre derfor er flott for behandling av akne. Vitamin C som finnes i sitrusfrukter er nøkkelen til sunn glødende hud, mens dens alkaliske natur dreper bakterier kjent for å forårsake akne. Påfør fersk citronsaft på akne og la den være over natten. Vask med vann neste morgen. Det kan være litt brennende i begynnelsen, men du klarer deg. Ikke bruk på dårlig akne eller åpne sår.

Lemon pakker:

Det er et dusin sitronpakker vi kan benytte oss av, sitron med olivenolje, sitron med honning eller sitron med rosevann, du kan bruke den til henholdsvis tørr, normal og fet hud.

Hard hud:

Legg et stykke sitron på maisdekselet og fest det. Dabbing det berørte området med sitronoljeolje hjelper også i helbredelsesprosessen.

Frisk pust:

Skyll munnen flere ganger om dagen med ferskpresset juice av 1 sitron i et glass lunkent vann.

Alder flekker og frynser:

For å lette flekker eller flekker, prøv å bruke sitronsaft direkte til området. La det sitte i 15 minutter og skyll deretter huden ren.

Nails:

Tilsett saften av 1/2 sitron til 1 kopp varmt vann og suge fingertuppene i blandingen i 5 minutter. Gni sitronskall på neglen for å lette gule merker.

cleanser:

Bruk sitronsaft på blackheads for å hjelpe dem med å bli eksfoliert. Du kan også vaske ansiktet med sitronsaft pluss vann for naturlig rensing.

fjerne lukt :

Dette er min egen, miks 1 del sitronsaft og med 2 deler vann, bland det og lagre daglig i en sprøyteflaske, fortsett å sprøyte på underarm hele dagen for å forby kroppens lukt og for å lette underarmshuden.

Flass:

Masser to spiseskjeer sitronsaft i hodebunnen og skyll med vann. Gjenta til du ser flass forsvinne. Ikke bruk på knust hodebunn som det kan brenne.

Flaky albuer:

Bland kakeprys og sitronsaft for å gjøre det som en skrubbe, og gnid det i albuene som en exfoliater.

pedikyr:

Min beste venn tolker meg denne, jeg er sikker på at mange vet det, hun bruker sitron kuttet i skiver og sitronsaft i pedikyret suge, dette letter og deodorizes føttene for ikke å glemme å drepe noen bakterier.

Fotskrubbe:

Ta halv eller fjerdedel av en sitron og dukkert i sukker. Bruk sukkerlakkert sitron for å massere føttene dine.

hudormer:

Dekk sitronsaft på svinekjøttene hver kveld før du går til sengs. Skyll av sitronsaften om morgenen.

moisturizer:

Lag en fuktighetsgivende maske for dehydrert hud med honning, sitron og olivenolje. La ti minutter stå og skyll.

toner:

Bruk sitronsaft, rosevann og destillert vann i like deler og lagre daglig i en sparay-flaske. Bruk tre ganger om dagen som toner for fet hud.

Hårbestandighet:

Lag denne hårmasken med sitronsaft, honning, mayo og olivenolje og la den stå på i 20 minutter og skyll sjampo neste dag.

Hår skyll:

Som en siste skylling, etter kondisjonering, bruk en vann med litt dråper sitronsaft i det, skyll håret og tørk og stil som vanlig. Du vil bli overrasket over skinnet det gir.

Hårtap:

Lag en blanding av en sitronsaft ved å legge til fire spiseskjeer kokosmelk til den. Påfør denne blandingen til hodebunnen en gang i uken.

armer

For å lette underarmene, gni sitronskiver daglig før badet, la igjen si ti minutter og vask av. Ikke bruk på knust, voks eller barbert hud.

arr:

Sitronsaft når de blandes med agurkjuice, kan virkelig hjelpe til med å fjerne arr. Lag en like mengde blanding av sitron og agurkjuice og legg det på ansiktet grundig. La på i 15 minutter, bruk tre ganger i uka.

Kropp:

Påfør sitronsaft med melk eller krem ​​og gurkemeie før ditt daglige bad. La det stå i 15 minutter, vask det av. Det kan gjøre underverk!

Hvordan liker du å bruke sitron for din skjønnhetsregime? 🙂

Bildekilde: 1 2 3 4

Sitron Beauty Benefits Hudpleie tips og ideer Hvordan lage Lemon Tea Lipice Lip Balm Fabindia Citrus Body Wash Kroppshandelen Sweet Citron Body Whip Skjønnhetsfordeler av salt Banan Beauty Benefits, Applications og tips Aloe Vera: Skjønnhetsfordeler Ayur Herbals Peel Off Mask for fet hud Lakme Sun Expert Agurk & LemonGrass Fairness Sunscreen EverYuth Naturals Sitron Face Wash Sitron for hår: Skjønnhetsfordeler og ideer

Image Source-1, 2, 3

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: