Colorbar Diva leppestift i 001 for beholder

Så jeg har gjennomgått noen forskjellige produkter de siste dagene, men ut av alle produktene, de jeg bruker mest, er leppeprodukter. Takket være Neha, har jeg blitt inspirert til å prøve leppestifter i løpet av de siste månedene, og jeg har aldri sett tilbake. Jeg har bygget en liten samling av min egen; (selvfølgelig er det ingenting i forhold til henne) nok for min mor å kommentere hvor mye jeg bruker på disse tingene * hihi *.

Så sist gang jeg var på Colorbar-disken, kjøpte jeg en neglelakkfjerner, noe på den måten fikk jeg øye når SA foreslo denne skyggen. På den ene siden så det ut som en sann naken skygge, men på den annen side visste jeg ikke om jeg kunne trekke den av. Oppmuntret av SA, jeg kjøpte den bare etter å ha sett det på hånden min.

Ok, la meg snakke om de finere detaljene først.

Beskrivelse: Vær den sanne divaen du er med denne samlingen. Påfør leppestift for en verdig sak. En del av inntektene fra hver DIVA leppestift vil gå mot Colorbar AIDS-fond. Unikt pakket i sølv og rødt omslag, er dette leppestiftet for alle de Diva med en sjel!

Pris: Kjøpt den for Rs.450 (for 4.2gm eller 0.14oz) et sted i Saket, New Dehi.

ingredienser: Det er en smerte for meg å kopiere dem alle fra boksen, så jeg legger bare et bilde her

emballasje: Den kommer i et rundt sylindrisk sølvrør med merkenavnet skrevet på den, og når du åpner hetten, er det en rød metalldel som danner den øvre halvdelen. Lippestiften klemmer seg med et klikk som sikrer at lokket er lukket. Det virker som om det kan håndtere reise bra. Nå, kanskje dette er på tide å lure på, jeg forsto aldri hvorfor Colorbar kaller seg Colorbar USA? Det virker som de er forvirret om hvor de tilhører!

Jeg tar på Colorbar Diva Lipstick i 001 for holder:

Så, som jeg sa, kjøpte jeg denne leppestiften uten å prøve den på telleren, og da jeg kom hjem og prøvde det for første gang, så jeg vekk utvasket. Jeg tenkte på min egen dumhet, men jeg trengte å gjøre noe. Jeg kan enten gi den til moren min, hvem er ganske rettferdig, og det ville se bra ut på henne, eller jeg kunne prøve å jobbe med det. Så jeg prøvde ut forskjellige ting i flere måneder, og nylig oppdaget jeg at hvis jeg hadde på seg dette med en bestemt skygge av blush, så jeg ikke ut vasket ut i det hele tatt! Faktisk så det ut som en veldig fin ekte beige-nude skygge uten undertoner av rosa. Også, antar jeg at det ville gå veldig bra med et smokey øye (Kim Kardashian-esque).

Når det gjelder leppestift, er det veldig kremaktig og glatt, går lett, og fargepengene er flotte i en enda sveipe. Du kan bygge opp fargen mer. Etter at du har på seg det i noen minutter, føles det veldig lett og du glemmer at du har på deg noe på leppene dine. Det gjør seg ikke i fine linjer eller fremhever dem. Det varer en anstendig tid, rundt 2-3 timer med et måltid og ca 4 timer uten, hvorpå det fades jevnt og ser ut som en myk nøte - fortsatt ganske bra! Samlet sett likte jeg likhet med leppestiften, og ville ikke ha noe imot å prøve ut mer fra dette området! Og nå som jeg vet hvordan jeg skal jobbe med skyggen, har jeg fortsatt litt blandede følelser for det, men det meste bra, siden det er en annen nyanse enn det jeg har eid.

Pros av Colorbar Diva Lipstick i 001 For Holder:

• Sann beige nøgen uten undertoner av rosa • Kremaktig, jevn tekstur • God fargeutbetaling i en enkelt sveipe • Robust emballasje. Ville overleve reise • Føler seg veldig lett på leppene. Ikke bosette seg i fine linjer. • Fades jevnt etter en lang slitasje på ca 4 timer • Inntektene går mot og aidsfond (jeg fant dette på et nettsted) • God kvantitet for prisen

Ulemper med Colorbar Diva Lipstick i 001 For Holder:

• Ingen indikator for skyggen, så det vil være vanskelig å identifisere hvis du har mer enn en av disse • Jeg er ikke spesielt glad i pakken med rød / sølvemballasje

Det er en god nakenskygge, spesielt for de som kan bære det godt. Det ville fungere bra når øyet sminke er tungt og du vil redusere leppene dine. Det fungerer også for mørkere hudfarger med litt justering.

Jeg anbefaler rekkevidden, fordi tekstur er ganske bra. Jeg tror jeg vil ikke tilbakekjøpe denne spesielle skyggen skjønt (eller kanskje jeg vil ... Jeg har begynt å bli glad i skyggen!).

Vurdering – 4.2/5

Les også:

Colorbar Ekstra holdbar Lip Color-Frenzy Colorbar Ekstra holdbar Lip Color - 002 Fashion Colorbar Ekstra holdbar Lip Color-Rosette Revlon Colorstay Overtid Lip Color Perennial Peach Review Maybelline Superstay Gloss-bilder, fargeprøver NYX Soft Matte Lip Cream - Milano Colorbar Soft Touch Lipstick-Keno Taupe Review Colorbar Diva Lipstick-002 Red sa hun Colorbar DIVA leppestift '03 kjole å imponere 'Anmeldelse Colorbar Velvet Matte leppestift - Diva Colorbar Lipsticks-kolleksjon og -prøver Colorbar Matte Touch Lipstick - fristet Colorbar Soft Touch Lipstick Fargebjelke Full Finish Long Wear Lipstick Review, Photos, Swatches Colorbar Liquid Addiction Lipstick Pink Toffee Colorbar DIVA leppestift '03 kle seg for å imponere ' Chanel Coquette Rouge Allure Review, Swatch, FOTD Maybelline Swatches: Watershine, fukt ekstreme, farge sensasjonell Maybelline Watershine leppestift Illamasqua Flare Photos, Fargeprøver, FOTD Streetwear Satin Glatt - Mokka Brown

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: