L'Oreal Professional Mytisk olje-rik olje

PRIS-950 INR

Hva produktet sier: Tror du at uærlig og tykt hår ikke kan kontrolleres? Ikke hvis du bruker L'Oréal Professional's rikeste næring - Mytisk Olje Rich Oil. Med sin taming og anti-frizz-effekt, kombinerer dette en blanding av kostbar risbranolje til intens fuktighet og etterfyller ubehagelig hår for å restaurere slankhet og arganolje som danner næringsoppfyllende hår med sitt rike innhold av E-vitamin og essensielle fettsyrer. Bruk som en balsam for forhåndsblåsing for å gjenopprette mykhet for lettere styling og ekstra kontroll. Eller for den ultimate finishen, spritz dette for langvarig anti-frizz taming effekt.

Mytisk Oil Rich Oil kan brukes som en pre-bløt-tørr balsam på shampooed, håndkle-tørket hår, for enklere styling og ekstra kontroll, eller som en fin finish for en anti-frizz taming effekt

Min erfaring med L'Oreal Professional Mythic Oil-Rich Oil:

Hei kjære damer,

Håper at du gjør det bra. Siden det regner mye i det siste og været er så fuktig, har håret mitt blitt gal med frizz. Jeg hadde søkt etter en god masque og serum for å løse dette problemet for meg. Håret mitt er ganske tykt, for det meste bølget, men litt krøllet på enkelte deler, litt oljert i hodebunnen, men supertørket ned nedenfor. Jeg gikk for en trim nylig, og hår stylisten min fortalte at jeg skulle bruke denne nye behandlingen fra L'Oreal kalt mytisk olje (og da jeg hørte navnet, ble jeg transportert tilbake til Cleopatra alderen 😛) som inneholder en blanding av argan og ris kliolje Jeg tenkte umiddelbart på å prøve dette spekteret, men siden jeg ikke bruker SLES-sjampo lenger, droppet jeg av sjampo og balsam og fikk Masque og serumet. I dag vurderer jeg serumet for dere, og masken kommer også opp neste. Før jeg begynner, må jeg si dette, lukten av serumet er veldig luksuriøst. Det får deg til å føle at du har brukt noe veldig fint i håret ditt, så jeg er forelsket i lukten av denne "oljen".

Jeg kaller det et serum siden det egentlig ikke fungerer som en olje og skal brukes etter hårvaske eller på tørt hår for å lette frizz og stil som vanlig.

Konsistensen er mer på den løpere siden, og den er veldig lett og blir veldig spredt på håret. Og jeg bruker det bare på lengden av håret mitt og ikke på hodebunnen.

Jeg har brukt dette serumet nesten hver dag siden de siste par månedene, og jeg har ikke blitt skuffet over det. Jeg har brukt den på både fuktig og tørt hår, og jeg personlig føler at det virker litt bedre på tørt hår for meg. Når jeg bruker det på fuktig hår, er bølgene mine mer definerte og definitivt mindre frizzy. Det gir også en sunn glans til håret mitt. Jeg blåser vanligvis ikke tørr, men jeg gjorde det et par ganger, og håret mitt var betydelig lettere å stilere og mye mer håndterbart. Jeg har nesten midje lengde hår og jeg trenger bare to pumper for dem. På tørt hår fungerer det utmerket som en detangler, glattere og gir god glans. Håret mitt ser fuktig ut og bølgene mine ser så definert ut som jeg er så takknemlig for den mytiske oljen for. Et stort pluss av mytisk olje er at den ikke veier håret mitt, selv når jeg bruker det kontinuerlig i tre dager rett.

Emballasjen er god og minner meg om orientalske tider, gullet ser veldig flott ut til meg, og pumpedispenser fungerer veldig bra. Også, så langt har jeg ikke lagt merke til mye forandring i hårets tekstur eller kvalitet, så jeg vet ikke hvor langt arganoljen og risbranoljen fungerer. Kan være med kontinuerlig bruk, det kan vise noen effekt.

Samlet sett er det et veldig godt alternativ for folk med tørt krusete hår siden det er utmerket serum. Det er definitivt ganske kostbart, men jeg har ikke noe imot det fordi jeg endelig fant min HG-serum. Men ikke unntatt det å gjøre mye av noe annet som hår fall kontroll eller reparere splitte ender som det egentlig ikke er en olje og inneholder silikon.

Fordeler med L'Oreal Professional Mytisk olje-rik olje:

• Straks defrizzes hår • Legger til glans og glatter håret • Definerer bølger og krøller • Fungerer bra både på fuktig og tørt hår • Kan brukes før eller etter styling begge deler • Veier ikke håret ned

Ulemper med L'Oreal Professional Mytisk olje-rik olje:

• Inneholder silikoner. • Dyrt • Tilgjengelighet

Vurdering: 4,75 / 5 (.25 for heftig pris)

Ha en fin dag damer. Jeg vil være tilbake med gjennomgang av mytisk oljemaske. 🙂

Les også:

L'Oreal Paris Smooth Intense 1 Minute Caring Mask L'Oreal Paris Vive Pro Glossy Style Glatt Glans Serum L'oreal Professionnel Shine Perfekt Serum Liss Ultime L'Oreal Professionnel Tecni Art Liss Control Plus Utjevning Serum Organix marokkanske Argan Oil Review Elma og Sana Marokkansk Golden Argan Oil Review Snoe Beauty Hair Heroes med Intense Argan Oil Kiehls ypperlige restaurerende argan tørr olje L'oreal Professionnel Shine Perfekt Serum Liss Ultime Habibs Hair Serum Wella High Hair Gloss Serum FX Straight and Shiny Anti-frizz Hair Serum Kerastase Oleo-Relax Serum

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: