Bourjois Little Round Pot Blusher i 54 Rose Frisson

En annen verdsatt besittelse fra bourjois! Jeg er i gal kjærlighet med disse små bourjois-potteblushers og har tre av disse. De er prinsene i min rødme verden hvor kongen er selvfølgelig min nye funnet favoritt fordel posie fargetone!

Pris: 7.99 £

Mengde: 0,08 Oz / 2,5 g

Holdbarhet: 3 år

Hvordan å bruke: For et naturlig resultat, smil og søk rødmen på kinnbeinene dine med sirkulære bevegelser. Deretter strekker du opp til templene.

Produktbeskrivelse: Vår tidløse blusher har eksistert i nesten 150 år og har gjort Bourjois berømt over hele verden takket være den fantastiske tekstur og emballasje. Den bakte tekstur forvandles når den påføres huden i et ultrafint presset pulver, som er lett å påføre og blander uklanderlig. Ett slag av børsten avslører den uimotståelige duften av rosen duftende pulver.

Det innebygde speilet og penselet er perfekt for touch-ups på farten!

Shades: Den kommer i 12 nyanser, hvorav jeg har Rose Frisson, sunn blanding og Rose D'or.

Min erfaring med Bourjois Little Round Pot Blusher i 54 Rose Frisson:

Første ting først. De er søte ...... .de søte babyene kommer i en rund pott som emballasje med potens farge samme som rødmen. De har et innebygd speil og en pensel. Lukkemekanismen er magnetisk som regulerer muligheten for reiseskade! Skyggen er et vakkert slag på rosa som ikke er for clownish eller for rent. Den bakte teknologien er en absolutt glede å jobbe med. Blush er ikke pulverisert og sint pigmentert. En sveipe med en børste plukker opp nok produkt for begge kinnene dine. Denne spesielle nyansen har meget finmalet glimmer som er den perfekte typen fordi den gir deg den glød og ikke gjør at du ser ut som en klovn. Den smelter vakkert og gir naturlige spylte kinn som du får etter at du har trent. Oppholdsstyrken er ok, det varer ca 3-4 timer på kinnene mine og krever en berøring hvis du vil at den skal være der hele dagen. En ting om denne rødmen jeg elsker er måten den lukter på. Det lukter som en rose talcum pulver, men ikke de billige typer. Det varer bare til jeg søker rødmen og ikke etter det ... Det er ikke en kinn parfyme: P

Pros av Bourjois Little Round Pot Blusher i 54 Rose Frisson:

• Vakker, lysende rosa nyanse for å passe til rettferdig til middels hudtone. Jeg tror det vil vaske ut mørkere hudtoner. • Fin glimmer som ikke kommer opp på huden, men gir den subtile gløden. • Søt, søt emballasje. • Fin lukt når du bruker rødmen. • Blander som en drøm. • Meget god mengde. • Mange nyanser for alle hudtoner.

Ulemper med Bourjois Little Round Pot Blusher i 54 Rose Frisson:

• Bakt rødme herdes over tid hvis det ikke brukes regelmessig. • Pensel er ikke til nytte. • Krever berøring etter 3-4 timer, og jeg har tørr hud på så fet hud det kan vare enda mindre.

Bortsett fra disse har jeg ingen klager med denne skyggen og denne rødmen når det gjelder kvalitet, kvantitet og skygge. Fargen er nydelig, og får deg til å rødme som en diva!

IMBB-vurdering: 4.5/5

Du burde definitivt prøve en av disse blushers å se hvor fantastisk de er! Prøv en for deg selv!

Les også:

Bourjois Cendre de Rose Brune Blush Bourjois Blush Rose de Jaspe Bourjois Visage Pastel Joues Blusher - Tomette og Rose D'or Bourjois Sweet Naturel Lipstick, Blush, Nail Enamel Oppdateringer MAC Springsheen Blush Review, Fargeprøver, FOTD Avon Smooth Mineral Blush i Perfect Plum Street Wear Mineral Blush Rose Swirl L'oreal True Match Blush Bilder, fargeprøver Bourjois Blush Rose de Jaspe Review, Swatch NYX Rouge Cream Blush i Boho Chic En Bonne Spa Melk Salt Review L'Occitane Bonne Mere Gentle Body Wash Review Bourjois Healthy Mix Foundation Review Bourjois Healthy Mix Concealer Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: