Montagne Jeunesse Invigorating Spa Ansikts ansikt Tonic med vitamin C

Hei jenter

Dagens valg av dagen er Montagne Jeunesse forfriskende spa ansikts ansikt tonic med vitamin c. Vi vet alle at MJ gjør noen fantastiske arkmasker og kremmasker sammen med hårpleie og kroppspleieprodukter. Jeg ønsket også å prøve noen av maskerne deres, så jeg bestilte dette sammen med 4-5 andre masker som jeg vil se på i de kommende dagene .. allikevel kan vi begynne med anmeldelsen.

Pris: - Rs. 150 men fikk det på rabatt.

Mengde: - Inneholder en arkmaske.

ingredienser:- Aqua (renset vann), Alkohol Denat., Propylenglykol, PPG-1-PEG-9-laurylglykoleter, natriumlactat, glyserin, hydroksypropylmetylcellulose, natriumhydroksyd, mentyl-PCA, melkesyre, oransjeolje, ginkgo biloba blad ekstrakt, sitronskillekstrakt, grapefruktskalekstrakt, tokoferol (vitamin E) mentol, vitamin C, limon, fenoksyetanol, natriumbenzoat, kaliumsorbat, metylparaben.

Produktbeskrivelse:- Ingen rot uten oppstyr 5 minutters ansiktsmaske - sent for en dato? Har det travelt? Du trenger et mirakel-raskt! Riktig oransje olje og rent C-vitamin forfriskende hud i en forfriskende oppløftende cocktail av fuktige rike ingredienser til dyp rensing og skjem deg bort i en jiffy! Montagne Jeunesse 5 minutter mirakel ansikt tonic for en øyeblikkelig løft, slik at huden din ser friskere ut, føles mykere og stressfri når som helst.

Hvordan å bruke:- Fjern sminke og rens huden. Fjern og utfolde masken. Løsne materialet fra munnseksjonen og legg over nesen. Lene deg tilbake og legg masken på ansiktet og klapp den for maksimal kontakt. La deg jobbe i 5-10 minutter og nyt opplevelsen. Fjerne. Masser forsiktig i alt overskytende tonic. Vask og klapp tørr.

Min erfaring med Montagne Jeunesse Invigorating Spa Facial Face Tonic med vitamin C: -

Jeg er gal på ansiktsmasker, og hver helg kan du se meg med noen eller den andre ansiktsmasken på. Huden føles så glatt etterpå. Men jeg føler alltid at kremmasker gir mer nytte enn arkmasker på grunn av den innebygde troen på hvordan kan et papir eller stoff inneholde naturlige ingredienser å skjemme bort huden min? Vises ut ... .jeg var så så galt! Denne masken har alle kvaliteter av en vanlig kremmaske og gir enda bedre resultater enn noen av de andre masker jeg har prøvd. Det gir resultater av en øyeblikkelig ansiktsbehandling og er perfekt for et øyeblikk i ansiktet hvis du har det travelt. Den passer perfekt til ansiktet og tørker ganske godt også. Du føler bokstavelig talt at huden din har drukket all godhet av masken.

Når jeg legger denne masken på ... Jeg føler meg kontinuerlig en veldig prikkende følelse på huden min til jeg ikke fjerner denne masken. Det er ikke en hyggelig følelse. En ting til. Etter at jeg fjernet denne masken, var huden min helt rød. Som jeg har blitt slått 5-6 ganger. Rødheten gikk bort etter 15 minutter, men fortsatt redd meg til døden. Så dette er ikke en maske når du planlegger å gå på en dato rett etter å ha brukt den. Men likevel, bortsett fra prikken og rødhet, er det virkelig en node maske som bare tar 5 minutter å rydde opp ansiktet ditt effektivt, og det forlater huden din litt lysere enn før. Jeg tenker på å skifte mellom dette på en av ukedager og min favoritt TBS-te-tremaske i helgene når jeg har hele tiden i verden.

Pros av Montagne Jeunesse Invigorating Spa Facial Face Tonic med vitamin C: -

1) En node 5 minutters arkmaske som gir bedre resultater enn mange kremmasker jeg har prøvd. 2) Tørker pent ut og passer perfekt til ansiktet. Ingen drypp. 3) Inneholder naturlig godhet av sitron, grapefrukt, vitamin c og appelsinolje. 4) Leaves huden godt renset og jevnere. 5) Gir litt lysstyrke til huden som er bra hvis du drar ut straks (etter at rødheten går bort som er: P) 6) Ikke testet på dyr (skriver dette jeg har en visning av en geit eller en ku med denne arkmasken på ansiktet hennes. Ha-ha!)

Ulemper med Montagne Jeunesse Invigorating Spa Facial Face Tonic med Vitamin C: -

1) Svært prikkende følelse for varigheten du holder masken på og huden er veldig rød etter at du har fjernet den, men rødheten går bort om 15 minutter og glatt, mykt, lyst hudshow.

IMBB-vurdering: - 4/5 (denne masken er perfekt, men rødheten skremmer meg)

Les også

Montagne Jeunesse Sensitive Skin Masque Review Montagne Jeunesse Chocolate Infusion Intense Conditioning Hair Treatment Montagne Jeunesse White Chocolate Ultra Deep Cleansing Masque Montagne Jeunesse Hot Miracle og Ultra Shine Serum Montagne Jeunesse Selvoppvarming Fudge Sauna Varm Vanilje Montagne Jeunesse Anti-Stress Sauna Masque - Red Hot Earth Montagne Jeunesse Chocolate Face Masque Montagne Jeunesse Sår Lips Lip Balm Montagne Jeunesse Sensitive Skin Masque Montagne Jeunesse Weather Screen Lip Balm Montagne Jeunesse Anti-Stress Agurk Peel-Off Mask Kroppshandelen Vitamin C Radiance Capsules Kroppsbutikken Vitamin C Peel Off Mask Kroppen Butikk Vitamin C Daglig Fuktighetskrem med SPF 30 Kroppsbutikken Vitamin C Microdermabrasion Kroppsbutikken Vitamin C Eye Reviver Duo Kroppen Butikk Vitamin C Ansiktsrensing Polsk

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: