Joy Skin Fruits Oljekontroll Vask

Av Khusbhoo Chauhan

Jeg har fet, hvithårig hud, og jeg bruker alltid oljekontroll med ansiktsvask. Da jeg så dette ansiktet vaske i butikken, var jeg ivrig etter å prøve det som glede ansiktskvask fungerte alltid for meg. Anushka Sharma støtter dette merket, og du må ha dette produktet i hennes annonser. Det hevder å kontrollere og fjerne overflødig olje, og det er grunnen til at jeg kjøpte den uten å tenke to ganger, og i dag vurderer jeg det bare. La oss se hvordan dette produktet virket for meg.

Hva produktet hevder?

Hudfruer Oljekontroll Ansiktsvask exfolierer hud og dype renser hudormer, smuss, smuss og tilstoppede porer. Det fjerner overflødig olje uten å forstyrre essensiell oljebalanse. Hud føles frisk og briljant ren uten overtørking eller stramming.

Pris: 48 INR for 50 ml (de gir 30 ml gratis: D)

ingredienser: Jordbær - En naturlig exfoliant beriket med Vitaminer og antioksidanter, fjerner effektivt overflødig olje og forhold, toner og lyser huden.

Veibeskrivelse: Fukte ansiktet, klem en liten mengde i håndflaten og gni hånden sammen. Masser forsiktig over ansiktet, unngår øyeområdet med en sirkulær bevegelse for å oppnå en rik skumring. Vask av med lunkent vann og klapp tørr. Bruk så ofte som nødvendig.

Min erfaring med Joy Skin Fruits Oljekontroll Ansiktsvask:

Ansiktsvasken kommer i et plastrør med flip-flophette. Luken lukkes med en klikkelyd, og den lekker ikke så det er reisevennlig. Tekstur av ansiktsvask gel og det er gjennomsiktig med noen rosa perler i den. Duften er bare fantastisk, det lukter jordbær iskrem og det er ikke overveldende i det hele tatt. Selskapet sier "yeh ansikt wash nahi yeh hai fruktvask" og jeg er helt enig med det. Duften forblir i 5-6 minutter etter at du har vasket ansiktet, og da blir den vevd, jeg ønsker at den varer minst en time.

En liten mengde er nødvendig for å skumme produktet og dermed varer produktet lenge. De rosa perlene som er inkludert i det, gjør ingenting som de er veldig milde. Det renser ansiktet helt og gir ikke glatt følelse. Kommer til påstandene, hevder det å exfoliere som jeg ikke tror det gjør fordi perlene er ubrukelige. Det fjerner overflødig olje fra ansiktet mitt uten å tørke ansiktet mitt og forhindrer oljeutskillelse i 2 timer. Det hevder også å dype rense tilstoppede porer og smuss som er sant som etter at jeg har brukt det, ser ansiktet mitt veldig rent ut. Den inneholder jordbær som hevder å lette huden som jeg ikke har opplevd ennå (jeg bruker den fra 15 dager to ganger daglig).

Samlet tror jeg det er et godt ansiktsklær som fungerer bra for min fet hud.

Pros av Joy Skin Fruits Oljekontroll Ansiktsvask:

• Lommevennlig • Lett tilgjengelig • Jordbær duft er virkelig veldig bra • Kontroller oljesekretjonen i 2 timer • Fjerner overflødig olje • Tørker ikke huden • Lever huden knirkende rent

Ulemper med glede Hudfruer Oljekontroll Ansiktsvask:

• Ikke eksfolierer • Dint opplevde lettelse eller avvaningseffekt

Vil jeg tilbakekjøp? Ja, jeg elsker duften av dette ansiktet vask ... ooppss fruktvask. 😀

Vil jeg anbefale? Ja, hvis du har fet hud og du liker jordbær duft, så gir den en prøve, og du vil like det som det er et godt ansiktsvask.

IMBB Rating: 3.5/5

Les også:

Joy Skin Fruits Oljekontroll Ansiktsvask - Anmeldelse Joy Skin Fruits Fruit Moisturizing Massasje Cream-Review Glede hudfrukter Rensende ansiktsvask-gjennomgang Joy Pure Aloe All Purpose Aloe Vera Cream Joy Honey and Almonds Nourishing Cream Lacoste glede av rosa Eau de Toilette Joy Honey and Almonds Nourishing Body Lotion Filosofi Renhet Made Simple Cleanser Avon Clearskin Foaming Cream Cleanser Neutrogena Fine Fairness Cleanser Oriflame Optimals White Foaming Cleanser Neutrogena Deep Clean Foaming Cleanser Biotique Almond Oil Cleanser Body Shop Aloe Vera Calming Cleanser og Toner Amway Attitude Cleanser for fet hud Biotique Pineapple Gel Gel Ansiktsskum Cleanser Rengjør og fjern Deep Action Cleanser

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: