L'Oreal Paris Sunscreen SPF 60

Hei der!

Som barn var jeg dusky. My complexion likte Deepika Padukone, men alt som endret seg da jeg kom til tennisklasser. * Sukk *

I en alder av 10 bestemte jeg meg for at jeg ikke lenger kunne begrense meg til bakgatene i National Stadium (min bror spilte Tennis der da jeg var yngre, så åpenbart jeg merket sammen) og tok på seg streng opplæring. Dessverre tok dette en stor voll på huden min, og jeg solgte mer med hver dag. I utgangspunktet plaget ingen, men gradvis med mørkningen min ble moren redd.

Hun prøvde sitt beste for å få meg til å stoppe klassene, men den stædige muldyren som jeg var, fortsatte jeg, uberørt. Min mor, vokser mer spent med hver dag som går, kan bare se fra sidelinjen. Så en dag begynte jeg å få utslett på min øvre og undereye-regionen. Dette var da moren min satte foten ned og forbød meg fra tennisklasser. Forkastet at jeg var, forsto jeg også behovet og gradvis ble utslettene mine borte og ble glemt. Men etter disse klassene, hver sommer fikk jeg de grufulle utslett som til slutt forårsaket permanente mørke sirkler og pigmentering rundt munnen min.

En fin dag, i en alder av 14 år, ble jeg diagnostisert med solallergi. Jeg var flabbergasted! Var det mulig? Dermatologen forsikret meg om at det var og foreskrev en medisinsk solkrem som fungerte for en sommer. Men etter det stoppet det og gjorde mine oljekirtler overaktive. Dette førte til min søken etter en HG solkrem.

Jeg har prøvd, apotek, midterstilt og til og med høyt avsluttet solkrem, men ingenting har forlatt meg så forbauset som dette. Dette er uten tvil den beste solkrem jeg noensinne har brukt!

Pris: 325 INR (jeg har også 1 + 1 tilbud!)

Mengde: 120 ml

emballasje: Det er en enkel hvit "squeezy" flaske med en lyst oransje hette som er funksjonell, om ikke attraktiv. Alt på den er skrevet på fransk. Alt jeg kunne forstå er at "Anti-Rides Solaire" betyr anti-aldring solkrem.

Hvordan påvirker sollyset oss?

For tidlig aldring: UV-stråler bryter ned kollagenstrukturen i huden vår, som faktisk holder fast på huden vår.

Mørke flekker: Disse utvikler seg på ansikt, hender eller andre deler av kroppen. Hyperpigmentering forårsaket av sol eksponering kan føre til to-tonet hud også.

Hudskader: Over eksponering kan forårsake ytterligere skade ved å drepe hudceller. Gjentatt hudskade kan til og med forårsake kreft.

Jeg tar på L'Oreal Paris Sunscreen SPF 60:

Denne solkrem er virkelig magisk! Det er det ene produktet som har fungert utrolig bra for meg, de siste 2 årene. Kommer fra en person som lider av en alvorlig solallergi, har jeg ingen tvil om at dette produktet vil fungere underverk med de med normale solkrembehov også. Det er mykt og lett absorbert av huden. Det føles ikke slik at huden din er for fet, eller matt for den saks skyld.

Det er en liten whitish cast som vises på applikasjon, men det forsvinner om noen øyeblikk og forlater huden myk og smidig. Som alle andre solkrem, må denne også gjentas regelmessig for optimal effektivitet. Jeg liker å bruke det hver 2-3 timer, og dette fungerer briljant for meg.

Det er relativt billig, for pris og kvantitet som tilbys. Ett rør er lett nok til en hel sommer!

Fordeler av L'Oreal Paris Sunscreen SPF 60:

1. Stabil reise trygg emballasje. 2. Billig og langvarig. 3. Ingen whitish cast. 4. Lett absorbert av huden 5. SPF 60 6. Du kan enkelt styre produktet som er dispensert.

Ulemper med L'Oreal Paris Sunscreen SPF 60:

1. Alt på denne flasken er på fransk, det er som latin for meg! * Hulk * 2. Ikke lett tilgjengelig i Delhi. (kanskje du Mumbaikars vil fare bedre her) 3. Periodisk gjenbruk er nødvendig. 4. Jeg kan ikke kaste lys over anti-aldringskravene. (kanskje de ønsker å forhindre tegn på aldring forårsaket av solskader? O.o)

Vil jeg tilbakekjøp?

Helvete ja! Jeg vil fange så mange jeg kan!

Vil jeg anbefale til venner?

Anyday i uken! : p

IMBB Rating: 5/5

Les også:

L'Oreal Paris UV Perfekt Langvarig UVA / UVB Protector SPF 50 Anti-Dullness Review L'Oreal Men Expert White Activ Moisturizer med SPF 20-Review L'Oreal Paris Dermo-Expertise Pearl Perfekt Dagskrem SPF 15 Review L'oreal Paris Base Magique Transforming Smoothing Primer L'Oreal Hydra Fresh Instant Friskhet Skummende Krem L'oreal True Match Roll On Foundation L'Oreal Paris Dermo-Expertise Pearl Perfekt Nattkrem L'Oreal Paris Matte Morphose Foundation Bilder, fargeprøver L'Oreal Hydrafresh Lip Balm Cetaphil UVA UVB Defence SPF 50+ Bananbåt Sport UVA og UVB solkrem Lotion Ranbaxy Suncros UVA Cream Clinique Sun SPF 50 Face Cream Neutrogena Ultra Sheer Dry Touch Sunblock SPF 50 og Garnier Sun Control Moisturizer Elizabeth Arden Åtte timers kremsolforsvar for ansikt SPF 50 Lotus Herbals Intensive Sunblock Spray med SPF 50

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: