Jordana leppestift-172 Toasty Taupe

Hei søtder,

Min mani mot lippe øker dag for dag, og etter å ha sett vurderinger hver dag, fristes jeg enda mer. Jeg kjøpte noen nye og har også noen oldies som jeg har begynt å bruke. Den mest fantastiske tingen skjedde, jeg besøkte nettstedet deres for å se om disse leppestiften fortsatt er til stede og ja de er. Og gjett hva jeg så, hadde dette leppestiftområdet 79 nyanser. Dette er som utrolig. Jeg har aldri sett ett utvalg med så mange forskjellige nyanser å velge mellom. Så jeg tror at hver og en person vil få leppestifter av deres valg. Jeg plukket det tilfeldig når jeg dro til Dubai fordi det var bare en og en halv dollar som er som skitt billig. Les videre for å vite.

Pris: $1.49

Produktbeskrivelse:

• Full Dekning, Blendende Farge. • Rik og kremaktig tekstur. • Lett, glatt glideprogram. • Soft Shine Finish. • Laget i USA

Slik søker du Jordana leppestift:

Begynn å søke fra midten av dine øvre lepper og arbeid deg til ytre kantene. Samme søknad brukes til bunnlipsene dine.

Tips: For å utvide slitasje på leppestiften, skisser din naturlige leppe med en koordinerende Jordana Lip Liner og fyll i leppene dine før du legger farge på.

Jeg tar på Jordana Lipstick-172 Toasty Taupe:

Jeg har 3 leppestifter fra dette området. Jeg fikk ikke et bredt utvalg på den tiden, men jeg skal bestille noe mer på nettet også. Forpakningen skjer ikke, det ser litt billig ut med den gjennomsiktige plastemballasje. Når du fjerner plastikkhuset, ser det litt bedre ut i sølv og svart skrift på den. Men må si, selv om det ser billig ut, går ikke plasthetten helt i motsetning til noen leppestifter som er dyre og fortsatt pause. Lippestiften er en fin peachy brun nyanse og har en perle og en metallisk slags finish. Det er litt kaldt. Skyggen lyser opp ansiktet øyeblikkelig og ser nydelig ut på både natt og dag. Faktisk ser det ut som det er mer imponerende i løpet av dagen, og i sterke sollys er leppene dine svært merkbare.

Duften er god, lukter litt som de billige leppestiften, men 20% bedre enn det. Det er ikke veldig plagsomt, og når du har leppestift på lukten, vil det forsvinne som er bra for oss. Den har små rosa partikler av shimmers, men er ikke så merkbar når den påføres på leppene. Lippestiften er ikke kremaktig i det hele tatt. Infact det er litt tørking når du bruker, men justerer godt etter påføring. En leppebalsam over det vil gjøre arbeidet. Fargen kommer opp i en sveipe bare, men 2-3 swipes gjør det ser ut ferdig og flott. Lippestiften varer i 3 til 3 og en halv time med lette snacks. Senere begynner det å falme og det jeg ikke liker er shimmers begynner å dukke opp, men jeg vasker bare mine lepper slik at shimmerne går bort. Samlet sett er leppestifterne rockende vurderer prisen de kommer til.

Fordeler med Jordana Lipstick-172 Toasty Taupe:

-Billig -79 nyanser å velge mellom -Pigmenteringen er flott -En tilgjengelig i India også på jordana tellere - Lippestikkens plast bryter ikke, selv om det falt mange ganger -Rør opp ansiktet umiddelbart -Laster for 3 til 3 og en halv time som er flott til denne prisen -Synker fargen helt i 2-3 swipes

Ulemper med Jordana leppestift-172 Toasty Taupe:

-Simmere begynner å dukke opp etter at leppestift fades Ikke-kremaktig og glir ikke så jevnt -En litt tørking

Vil jeg tilbakekjøpe / anbefale Jordana Lipstick-172 Toasty Taupe?

Jeg vil ikke kjøpe den samme nyansen igjen og hvem som helst ville fordi det er 79 nyanser tilgjengelig. Åpenbart vil jeg gjerne velge 2 eller 3 nyanser mer. Og ja jeg anbefaler dem som prisen det er flott, og alle kan finne en eller annen nyanse av deres valg.

Vurdering: 4/5

Les også:

Jordana Lipstick Oro Review, Swatch Jordana leppestift Cherry-Review Jordana Lipstick True Red-Review Jordana Lipstick Mauve 034 og Lip Liners Natural and Spice Jordana EasyShine Glossy Lip Color Pink Lemonade Jordana Lipsticks i Shade Amber, Bronze og All Spicy Jordana Incolor Eyeshadow Black Tie Affair Jordana Easyliner For Eyes Jordana Matte Lipstick 28 Natural, 30 Mystery Jordana Easy Liner For Eyes Sea Green Jordana Quickliner Eyes in Deep Wine Jordana Easy Liner for lepper Giordani Gold Shine Lipstick Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: