Våt N Wild Mega Siste Lip Color - Purty Persimmon Review

Produktbeskrivelse:

Denne 4-timers slitesterre leppefarge gir en halvmatt, cremefinish i ett slag. Glider lett på med rik, fløyelsaktig farge som ikke tapper, fjær eller bløder. Laget med fuktighetsgivende hudpleie ingredienser: Hyaluronic mikrosfærer gir ekstraordinær adhesjon til lepper, et eksklusivt polymerkompleks gir en pute-lignende følelse og tekstur, og naturlige marine planteekstrakter Coenzyme Q10 og Vitamins A og E hjelper glatte lepper.

Pris:

$ 1,99 for 3,3 gram.

Min erfaring med Wet N Wild Mega Siste Lip Color - Purty Persimmon:

Jeg har lest hvor fantastiske Wet n Wild-produkter er siden jeg er forpliktet til IMBB, og jeg har alltid ønsket å eie noen av disse produktene, spesielt deres leppeprodukter. Jeg fant noen få Wet n Wild leppe farger i min fetters forfengelighet, og jeg fortalte henne å glemme disse leppefargene nå fordi jeg holder disse med meg for resten av evigheten. Det er hvor mye jeg elsket Wet n Wild Mega Last Lip Colours.

Emballasjen til disse leppefargene er veldig attraktiv og stilig. Jeg liker virkelig konseptet med det svarte saken med det gjennomsiktige dekselet. Skyggen kan enkelt identifiseres på grunn av gjennomsiktig hette og jeg elsker den slanke kulen med en flat topp. Saken er solid, låser godt og er dermed reisevennlig. Purty Persimmon er en veldig, veldig pen, lyse oransje farge med et semi-matt utseende. Denne fargen er perfekt for alle der ute som er glad i oransje leppestifter. Denne fargen passer best til rettferdige hudtoner. Ikke gå for denne fargen hvis du ikke er i dristige og lyse farger. Den kan brukes vakkert i en natt ute, i en fest og på fødselsdager (fordi jeg elsker å bære lyse farger på mine bursdager). Jeg gikk gaga over denne nyansen så snart jeg så det, og jeg er sikker på at dere alle vil.

Det er utrolig pigmentert. En enkelt sveipe gir en perfekt lys oransje. Det glir lett på leppene mine uten å rive eller trekke. Det kan være litt tørking på leppene, så jeg foretrekker å påføre en leppebalm under den. Oppholdsstyrken er igjen fantastisk. Det forblir lett på leppene mine i mer enn 5 timer og etterlater en veldig fin korallart på leppene mine etter måltider. Det gjør ikke fjær, bløder eller fade ujevnt. Det legger seg ikke inn i linjene på mine lepper, spesielt hvis jeg bruker en balsam under den.

Fordeler med vått N Wild Mega Siste Lip Color - Purty Persimmon:

  • En perfekt lyse oransje farge.
  • Utrolig pigmentert.
  • Halvmatt.
  • Attraktiv emballasje.
  • Setter seg ikke i linjer.
  • Ikke fjær eller bløder.
  • Flott oppholdskraft.
  • Glider jevnt på leppene mine.

Ulemper med våt N Wild Mega Siste Lip Color - Purty Persimmon:

  • Utilgjengelighet i India.

IMBB Rating:

4.9/5

Vil jeg tilbakekjøp / Anbefaler jeg Våt N Wild Mega Siste Lip Color - Purty Persimmon?

Jeg anbefaler absolutt disse. Gå; få noen farger fra dette området hvis du har tilgang til dette merket. Jeg vil få alle fargene fra dette området hvis jeg noen gang ser det i India. :-P

Våt n Wild Mega Siste Lip Color - Gulrot Gull Våt n Wild Mega Shield leppestift med SPF 15 - Peachy Keen Våt n Wild Mega Shield Lipstick med SPF 15 - Det er en jente Våt n Wild Mega Shield SPF 15 Lip Farge - Pink Slip Våt n Wild Mega Shield Lipstick med SPF 15 - Det er en jente Våt n Wild Mega Siste Lip Color i Sugar Plum Fairy Våt n Wild Mega Siste Lip Color Våt n Wild Mega Glo Belysende Bronzing Powder Våt n Wild Mega Siste Lip Color Spiked With Rum Våt n Wild Megaglo Illuminerende Pulver: 347 Spotlight Peach

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: