Viktige tips for tørt hårpleie

Jeg har hatt tørt hår siden barndommen, og da ble det bølget og strandbølger som, etter en dusj ser det ut som strandbølger; vite mer om håretypen min og mitt nåværende rettet hår se her slik at du kan vite fra hvilket perspektiv jeg skriver dette innlegget; å være et offer meg selv. Å ha tørt hår har aldri stoppet meg fra å bruke noe produkt eller prøve noen hårstil, og jeg har vært glad og har fått massevis av komplimenter på mine naturlige strandbølger også.

Så startet min tryst med flate jern; Som vanlig ble jeg besatt og jeg eier rundt tre av dem, en fra Morphy Richards, en annen fra Remington, og enda en fra Philips. Det ble min hårføner til tross for varmeforsvaret, men det var nå nødvendig med kjemisk glattning for å temme dem i det fuktige miljøet jeg bor i. Vi kan se hva som gjør håret tørt i utgangspunktet:

Håret kan være tørt fordi det ikke gjør nok olje i hodebunnen, hårrotten har ikke nok olje til å smøre håret som håret selv ikke har smøring, og for det andre har kutiklet som er det beskyttende laget av håret skilt bort, Det er ikke tett lagdelt lenger, denne veldig kutikula beskytter håret mot varme og sol og lignende. Din skade på skjoldet kan være et resultat av varmeeksponering fra flatjern, krøllere, tørketørking, overdreven bruk av tørkeshampoer, eksponering for sol, varme, harde tørrvind og bruk av kjemikalier for hårbehandlinger som retting og farging og lignende.

Det er enkle tips som kan hjelpe deg med å tåme håret ditt; Jeg sier ikke at håret ditt vil bli silkeaktig glatt som de annonsene du ser hvor håret er skinnende svart etter en sjampo-vask, men overtid og det er fint å håret ditt, vil høste fordelene i det lange løp. Lar se noen tips du kan vedta uten spesiell tid som kreves:

Bruk en mild, lav Ph-sjampo, jeg kjenner mange kvinner som bruker baby sjampo og milde shampooer, jeg er en av de kvinnene som elsker å sjampo hver dag, men mange begrensninger tillater meg ikke å gjøre det samme. Men hold det begrenset til to ganger i uken, bruk en mild sjampo og vær forsiktig når du skummer den opp, bruk fingertuppene satt inn i hodebunnen og kjør dem rundt og rundt i hodebunnen, unngå å gni eller klemme håret ditt, dette er hva jeg gjør, tenk på en salong vask og arbeid fingrene på samme måte.

Bruk en sjampo som er ment for håret ditt, ta deg tid på din shoppingdag for å lese spesifikasjonene på flasken, beregnet på Edudrøft hår, jeg faller aldri for "Shampoo + balsam", jeg tar opp en fin sjampo ment for tørr, livløs, sløvt hår. Mitt hår er kanskje ikke alt, men jeg er sikker på at sjampoen vil hjelpe meg å forsegle fuktigheten i. Hvis ingrediensene på etiketten sier Dimethicone, Cyclomethicone eller Silikon, unngå å bruke produktene. Husk at Dimethicone og Cyclomethicone er silikonavledede mykgjørende. Silikoner belegge håret ditt slik at det ser skinnende ut på kort sikt. Imidlertid begynner de sakte å belegge håret helt, skape en opphopning og effektivt tette fuktighet fra å nå kutikula.

Begrens bruken av varme verktøy, fortell dette fra personlig erfaring, jeg har massevis av curler og strykejern og et par tørkeapparater, men jeg tørker håret mitt to ganger i uken for å unngå å bli kald og våte ut med vått hår. Nå som du begrenser sjampoen til to ganger i uken, vil det også bli kuttet ned ved hjelp av varme verktøy.

Bruk den laveste varmeinnstillingen på verktøyet ditt, jeg har en tørketrommel som har en kul innstilling og en turboinnstilling (vil se gjennom snart) og jeg kan ikke leve uten den, den er stor, og jeg bruker den laveste varmeinnstillingen sammen med turboinnstillingen der i viften beveger seg raskest med en moderat varme, så tørken er raskere og varmen er minimal.

Kommer til tørketrommepunktet, invester deg i en god hårføner, se etter en kulmodus på tørketrommelen slik at du kan forsegle kutikulaen når du er ferdig med å sette håret. Min tørketrommel har en turbo knapp og en kul knapp, to knapper for hastighet og varmen, jeg kombinerer alle med lavest varmeinnstilling, aldri bruker jeg den høyeste varmeinnstillingen.

Tørk alltid håret ditt og hold dysen peket ned slik at naglene tømmes, hvis du holder en sikker avstand fra tørketrommelen og ikke stikk dysen for nær håret.

Tilstand håret ditt! Du kan eksperimentere med noen balsam, ikke egentlig fra samme område, jeg bruker en maske som balsam sammen med en sjampo for håret mitt, jeg la det opptil 5 minutter, ikke bare et minutt, ta deg tid til å massere produktet inn i hår ikke på hodebunnen.

Skyll håret til slutt med kaldt vann, dette bidrar til å holde kutiklene glatte, noe som virker som den kule knappen på tørketrommelen. Ikke gi håret ditt en siste skylling av varmt vann, det vil la håret ditt bli enda mer tørt og krøllete.

Gå for vanlige trimmer, de splitte endene kan være ganske og øye, holde endene på plass og resten av håret ditt vil oppføre seg også.

Bruk en nærende maske en gang i uken, du kan få et to i ett produkt, som noen masker kan brukes som en balsam i dusjen i 3 minutter og utenfor dusjen, kan du bruke den i 10 minutter med dusjdeksel på, og skyll deretter.

Invester i gode hårbørster, bruk aldri en metallpipebørste, bruk en avrundet spissbørste med en myk svampebase, flatbørster fungerer best for meg. Bruk brede tannkammer og arbeid i enden av håret først, aldri ved roten, Jeg elsker å bruke flatbørster for å fjerne håret.

Bruk serums, jeg vet at de ikke er det beste å gjøre, men de hjelper meg med å pusse håret mitt på en gang, jeg bruker bare en ert størrelse og gni endene på håret så midt og jeg unngår å bruke den rundt basen slik at fett og oljeaktig bygg kan bli forsinket.

Prøv å olje håret en gang i uken. Hold fredagskveldene dine for dette, bruk lunkent oliven eller kokosnøttolje og arbeid på bunnen av håret i hodebunnen, gni det i hodebunnen forsiktig, og oljen vil nå dine hårstrender på egenhånd, la den være over natten, men unngå det hvis du har akne. Vask av lørdag morgen som en del av ditt spesielle helgbad 😛 og gjør deg klar for helgeturer.

Sjekk dietten, Ta regelmessig dosering av B-vitaminer, Biotin, Inositol, Folsyre og Mineraler (magnesium, svovel og sink). B-vitaminer er viktige for helsen og veksten av håret. B-vitaminer finnes i bønner, erter, gulrøtter, blomkål, soyabønner, ernæringsmessige gjær, kli, nøtter og egg. En vanlig dose av vitamin B-kompleks kan suppleres med følgende ekstra B-vitaminer for best resultat. Helsekostige fettsyrer fra fisk som laks og tunfisk er også viktige for å forbedre hårtekstur og forhindre tørt, sprøtt hår.

Bruk hjemmelagde masker for tørt hår. Bruk eggeplommer, legg dem på hårstrengene i 20 minutter, bruk kaldt vann til å skylle. Du kan også bruke majones, honning eller ostemasse eller avocado som en hårmask.

Dekke en beskytte håret ditt mens du er i solen eller i bassenget, Paraplyer og hatter er dine beste venner, jeg holder en foldbar en i håndvesken min alltid, nei jeg bruker egentlig ikke hatter, men hvis du kan snakke med det.

Aldri børst håret ditt når det er vått, prøv å tørke håret uten varme naturlig og bruk deretter en bred tannkamme eller en flat børste som jeg sa.

Prøv og bruk en siste skylle med sitron pluss vann eller skyll håret ditt med kokosmelk en gang i mellom.

Kutt ned på krydder, fet mat og stress 😛 og opp kvoten din med mosjon og vann og frukt og veggies. Unødvendig å si!

Ikke bind håret ditt for stramt, sov med behagelige flettinger om natten, og prøv å bruke en sateng eller silke pute deksel (bytt ofte hvis du har akne) Jeg fulgte silke pute dekselet siden dagen jeg fikk håret mitt rett. Dette tipset var fra salongdame.

Aldri gni håret ditt kraftig når du tørker håret, klapp alltid tørt mellom et håndkle og bruk myke slag fra topp til bunn. På samme linje, unngå å plage håret når du gjør frisyrer, bruk hårinnlegg eller støpsler kanskje? (Jeg gjør det samme, vil gjennomgå bumpits snart forhåpentligvis)

Til slutt, gloss det opp, for de dagene du trenger å se bra ut, og hvis du har vært god og tatt de ovennevnte enkle punktene i din daglige hårpleie, kan du bruke noen glanssprayer og tåle frizz og det tørre utseendet med en hårserum. En gang imellom kan du jukse 😛

Disse er egentlig de små tipsene jeg har lært og fulgt gjennom årene, hva er dine tips for å hjelpe våre lesere, små ting kommer langt når det gjelder hud og hårpleie er det ikke? 🙂

Bilde 1 2 3 4 5 6

Min erfaring med permanent hårretting 20 beste hjemmelagde hårpakker Topp hemmeligheter for langt, tykt og skinnende hår Aroma Magic Under Eye Gel gjennomgang: Mørke sirkler og rynker Hvordan Stoppe Hårtap på grunn av PCOS Hjemmelaget Hair Regrowth Oil for å forhindre håravfall 12 Best Dove Hair Care Products 30 vakre og trendy brude frisyrer Hårpleie 4: Tips for tørt hår 12 tips for å behandle tørt hår

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: