O.P.I. Farge til spisested for neglelakk

Hei alle sammen,

I en plutselig smakendring har jeg begynt å like neglelakk mye, skjer det også med deg ... som om du har faser når du er mer fokusert på hudpleie, skifter du plutselig til kroppspleie, parfymer, sminke osv. Osv. . Ah kvinner !!! Vi er velsignet med disse egenskapene er vi ikke? Så jeg har tenkt på å se på en veldig vakker neglelakk fra OPI i dag, dvs Color to Diner. Det tilhører OPIs Fall 2011 Touring America Collection ... ja det er navnet de har gitt til den skyggen ... Jeg finner OPI-navnene veldig interessante og kreativ det gir en helt ny personlighet til neglelaket.

Om OPI:

OPI Products er en neglelakkprodusent som ligger i Nord-Hollywood, California. OPI, opprinnelig navnet Odontorium Products Inc., var et lite dentalforsyningsfirma kjøpt av George Schaeffer i 1981. Kort tid etter å ha overtatt selskapet, ble Schaeffer tilsluttet av Suzi Weiss-Fischmann, OPIs konserndirektør og kunstnerisk direktør. Schaeffer og Weiss-Fischmann samarbeidet med R. Eric Montgomery, en biokjemiker, og opprettet et akrylsystem som Schaeffer solgte dør til dør til lokale nagelsalonger. De lukket dentalsalg og fokuserte helt på spikerprodukter som endret navnet til OPI Products Inc.

Pris:

INR 670 for 15 ml

Min erfaring med O.P.I. Farge til spisested for neglelakk:

Vel som jeg sa tidligere, har jeg plutselig funnet ny respekt og kjærlighet for neglepleie og på grunn av dette har jeg begynt å kjøpe et par produkter for å skjemme bort neglene mine ... selv om neglene mine tar sin egen søte tid å vokse, prøver jeg å gi dem alle støtten de trenger for å være sunn. Som vanlig mens du surfer, kom jeg over forskjellige merker av neglelagger som har oversvømmet det indiske markedet, og jeg kom over OPI i ulike nettbutikker. Selv om jeg har sett OPI neglelakk tidligere enn dette, men noe holdt meg tilbake ... at noe er prisen INR 670 ... aargh !!! Jeg fant det vanskelig å overbevise meg selv om å kjøpe dette, men til slutt bestemte jeg meg for å ta sjansen og bestilte den til tross for prislappen. Det var mange farger å velge mellom, men mitt hjerte ville ha en varm rød og jeg fant akkurat det i Color to Diner for. Siden det var en online-kjøp, hadde jeg ikke privilegiet til å se fargen i person, og alle vurderinger fra Bhaaleloog (gode mennesker) kom til min redning, og proppene var enorm hjelp til meg. Jeg bestilte det og så snart det kom, vil du ikke tro Iswatched det på neglene mine ... han han

Flasken er ganske stor og solid og har 15 ml produkt i det slik at prisen for meg eller enda bedre blir priset enn mye annet neglelakk. En enkel matte, f.eks. Loreal Color Riche Nail Polish-Pris Rs.225 for 5ml så 5 × 3 = 15 så det er 225 × 3 = 675 og OPI 15ml = 670 for meg er det billigere ... hva sier damer?

Jeg var på utkikk etter en varm rød ikke en varm rød, så dette var et klart valg. Neglelakk har veldig fint gull og rød glimmer i tranebærrød base. Søknaden er super jevn med OPI Pro bred pensel som er flat, bred og middels i lengde, og dette gjør søknaden komplett med bare 2 slag for meg. Polsken tørker superhurtig og den andre kappen kan påføres innen 2-3 minutter fra den første. Den første kappen var litt strekende, men høyt pigmentert, og så snart jeg søkte på den andre kappen, kunne jeg bare ikke stoppe med å se på neglene * preen * det ser veldig lyst ut i dagslys og mørkere innendørs. Formelen er veldig god (verden er enig) og ikke chip i 3 dager uten toppfrakk og med toppfrakk kan du forvente 6-7days med non-chipping og det er en klar vinner. Jeg elsker det for mye og har ingen angrer for å betale den prisen og planlegger å av noen få nyanser som jeg har nullet på * happydance *

* Siden 2006 har OPI omformulert hele sin linje med neglelakk, neglebehandlinger og nagelherdere for å eliminere DBP (dibutylftalat) og toluen. Formaldehyd har aldri vært en ingrediens i OPI Spikerlakker eller Spikerbehandlinger.

Pros av O.P.I. Farge til spisested for neglelakk:

1. Utvidet slitasje polish. 2. Verdi for pengene mengde og formel. 3. Bredt utvalg av farger å velge mellom. 4. OPI pro-bred børste sikrer enkel påføring. 5. DBP gratis.

Ulemper ved O.P.I. Farge til spisested for neglelakk:

1. Noen kan finne prisen på den brattere siden, men jeg har vist deg matematikken, nå bestemmer du deg (ikke en konsept for meg).

IMBB Rating:

5/5

Ville jeg kjøpe O.P.I. Farge til spisested for neglelakk?

En stor JA! Jeg vil ikke kjøpe noen annen polsk fra nå av. Jeg anbefaler det til alle kvinner, og etter at du har brukt det en gang, ser du ikke tilbake igjen ... Jeg satse på.

Takk så mye for å lese. Ha en fab uke!

O.P.I Shatter Nail Polish - Gold Shatter OPI neglelakk i nettopp spettet lizard gjennomgang 12 Chanel neglelakkfotografier, stikkord Kina Glaze og OPI neglelakk OPI Black Shatter Nail Polish Review Kina Glaze Crackle Nail Polish 'Black Mesh' - Gjennomgå, Bilder, Stikkord OPI Ski Teal Vi Drop Nail Lacquer OPI Spikerlakk - Lys, Mørk og Nøytral Polsk Shades Nail Farge / Polsk nyanser for høst / vinter-OPI, Kina Glaze, Color Club Hva sier neglelakkens farger om deg: Nails Fun Polka Dot Nyttår Nail Art Tutorial

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: