Adidas for Women Protect Shower Gel

I det siste har jeg utviklet tørr kropps hud og har også fått litt kroppsreaksjon. Jeg prøvde mange kroppsvask og dusjgeler, men ingenting virket mye lovende. Jeg hadde brukt Adidas kroppsvask tidligere og tenkt på å prøve den igjen. Les videre for å vite om denne kroppsvasken gjorde det bra eller ikke.

Pris:

INR 210 for 250 ml.

Hva selskapet hevder:

Adidas hydratiserende dusjlinje hjelper til med å opprettholde hudens naturlige balanse og våkne dine sanser. Oppdag PROTECT-dusjopplevelsen, beriket med bomullsmelk, for å hjelpe kokongen din kropp og sjel. Nyt ekstra forsiktighet og skjem deg bort!

Ingredienser Liste:

Jeg tar på Adidas for Women Protect Shower Gel

Jeg elsker å forkæle meg med dusjgeler som å bruke såper, riper huden min av sin eksisterende fuktighet. Denne dusjgelen kommer i en se gjennom flaske med en svingete emballasje som er så feminin. Dusjgelen er hvit i farge og rennende. Den har en mild duft som forblir på for en liten stund etter dusj. Dusj gelen skummer opp veldig lett med svært liten mengde.

Det hydrerer min tørre hud litt mer enn andre dusjer som Nivea eller Palmolive, men du kan ikke komme unna uten å bruke fuktighetskrem. Hvis du har fet hud kan du hoppe over fuktighetskrem om sommeren. Det føles ikke for tykt eller tungt å bruke. Det gjør huden myk med vanlig bruk. Det har ikke gjort mye for mitt eksisterende akne, men har forhindret at nye kommer fra. De røde flekkene forårsaket på grunn av kroppsakne har også blitt betydelig redusert. Det hevder å inneholde bomullsmelk, men forlater ikke huden føles glatt å føle.

Det bidrar til å kvitte seg med all smuss og smuss. Når jeg kommer ut av dusjen, ser jeg faktisk at huden min er veldig ren og lys. Prisen på dusjgelen er ganske rimelig og mengden som tilbys er også veldig bra. Det er et veldig godt og pålitelig produkt. Folk med tørr og sensitiv hud bør definitivt prøve.

Fordeler med Adidas for kvinner Beskytt dusjgel:

• Fornuftig priset. • Blader huden myk og glatt. • Rengjør veldig bra. • Har hjulpet meg med å kontrollere kroppsakne. • Har en mild lukt som ikke er for overveldende (god for følsomme neser som meg) • Skum godt. • Pakking er veldig søt og feminin.

Cons av Adidas for Women Beskytt Dusj Gel:

• Ønsker at det hadde milde eksfolierende partikler. Ingen andre ulemper fra denne dusjgelen.

IMBB-vurdering:

4.5/5

Vil jeg anbefale Adidas for Women Protect Shower Gel?

Yeah. Folk med tørr og sensitiv hud bør prøve. Det vil ikke skuffe deg. Jeg vil også gjerne prøve andre dusjgeler fra dette området.

Adidas for Women Daily Scrub Shower Gel Review Adidas Body Fitness Shower Gel for Women Review Adidas Slapp av med blomsterbukett Beroligende dusjgel for kvinner Adidas Pure Lightness Eau De Toilette Adidas Pure Lightness Deodorant Adidas Natural Vitality Deodorant Spray Adidas Pure Game Deo Body Spray Adidas Fresh 24H Anti-Perspirant Roll On Deodorant L'Oreal Paris Color Protect Beskyttende Conditioner Review Nivea Whitening Cell Reparasjon og Beskytt Body Milk Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: