Vichy LiftActiv Serum 10 Youth Enhancing Serum Review

Hei skjønnheter,

Mens du lazed rundt denne søndagen, la jeg merke til at jeg ikke har vurdert Vichy Serum ennå. Jeg hadde fått dette et par måneder siden. Jeg var motvillig til å kjøpe dette for sin enorme pris! Men da kjøpte jeg den og har brukt siden da. Gikk det bra på meg? Du vil vite 😛

Produktbeskrivelse:

Hud bekymring: aldring

Hudtype: Alle

2012 Allure Best of Beauty-prisvinneren - stort gjennombrudd. Vår mest kraftige anti-aldringsbehandling formulert med Rhamnose, et naturlig avledet plantesukker, er klinisk bevist for å forbedre hudforyngelsen. Dette hydratiserende, lette serumet har påvist effektivitet på utseendet av rynker, porer og sagging, samtidig som huden gir økt stråling. På 10 minutter, føler deg jevnere, fastere hud og se færre rynker. Teknologi: LiftActiv Serum 10, Vichys gjennombrudds anti-aging formel har en 10% konsentrasjon av Rhamnose, et naturlig avledet plantesukker som er bevist for å øke hudforyngelsen. Med bare en enkelt dråpe blir huden din umiddelbart forvandlet; rynker og porer blir synlig redusert. Din hud løftes mens huden din er glatt og mer strålende. Etter 1 måned gir LiftActiv Serum 10 vår mest dramatiske forbedring på de fire hovedtyper av ansiktsrynker: kråkefødder, pyntlinje rynker, latterlinjer og nakkekrøller. Den lette tekstur smelter på huden, slik at den blir mykere, mykere og mer hydrert. LiftActiv Serum 10 er svært konsentrert; leverer eksepsjonelle anti-aging resultater, men er egnet for selv den mest sensitive huden.

Sammensetning: Rhamnose 10%, Hyaluronsyre, HEPES, Ceramides Klinisk forskning: 10 års forskning. 7 internasjonale patenter.

Etter bare ett søk ser du en betydelig forbedring i fasthet og hudtone.

Etter 1 måneders bruk, se en betydelig reduksjon i utseendet på rynker: -21,7% på kråkefødder, -17,4% på pannen, -16,4% på nasolabialfold, -27,3% under øyet, -14% på rynker i halsen. *

Pris og antall:

2500 INR for 30 ml.

Hvordan å bruke:

Bruk om morgenen og kvelden på renset hud. Påfør noen få dråper LiftActiv Serum 10 med fingertuppene og jevnt jevnt over ansiktet og nakken til den absorberes grundig. Kan brukes alene eller under LiftActivRhamnose Day, Dry eller Night for en ekstra boost av hydrering.

Jeg tar på Vichy LiftActiv Serum 10 Youth Enhancing Serum:

Vel, kostnaden og kravene er definitivt høye for denne. Jeg hadde ikke mye bekymring med hud aldring, men jeg ønsket å prøve et godt serum og Vichy virket som et godt valg for meg. Vichy har aldri skuffet meg når det gjelder kvalitet og ytelse.

Jeg har brukt dette både om morgenen og natten, som antydet av merkevaren. Dette fungerer som en utmerket base for solkrem og sminke uten å være klebrig. Med anti-aging-taggen hadde jeg trodd at dette serumet ville være veldig tungt for huden og fet også, men dette har forandret min oppfatning. Dette blir absorbert i en rynke som en gel som etterlater vakker, sunn og plump hud. Dette fungerer som en god nattkrem også. Jeg våkner med vakker hud om morgenen. I min ydmyke mening tror jeg dette begrunner prislappen det har kommet med. Når det gjelder resultatene, kan jeg si at det definitivt har gitt et nytt liv til huden min. Jeg kan ikke være den beste personen å kommentere anti-aging krav, så heldigvis jeg har ikke rynker ennå * touchwood *. Men måten, det plumper huden min, jeg er sikker på at det vil gjøre undere for rynker også!

Pros av Vichy LiftActiv Serum 10 Youth Enhancing Serum:

  • Ingen parabener (klappklapp).
  • Har en gelignende konsistens, blir absorbert raskt.
  • Livner opp huden.
  • Bare litt er nødvendig.
  • Robust emballasje.
  • Plumper huden og aktiverer den.
  • Doubles opp som en nattkrem også.
  • Passer alle hudtyper.

Ulemper med Vichy LiftActiv Serum 10 Youth Enhancing Serum:

  • Ingen for meg.

Jeg har vært forelsket i dette serumet og til tross for kostnaden; Jeg vil tilbakekjøpe den igjen og igjen. Dette har imponert meg mye!

Vichy Normaderm Global Anti-Imperfection Hydrating Care Vichy Normaderm 3 i 1 Cleanser Scrub Mask Vichy Normaderm Night Anti Imperfection Foryngende Care Vichy Purete Thermale myknings eksfolierende krem L'Oreal Youth Code Youth Booster Serum Clarins White Plus Serum + Cleanser Clarins Double Serum Clarins Hydraquench Intensive Serum Biphase Lakme Youth Infinity Skin Firming Day Creme SPF 15 PA ++ Lakme Youth Infinity Skin Firming Serum Forest Essentials Evig ungdomsformel L'oreal Youth Code Foryngende Anti-Wrinkle Concentrate Rapidlash Eyelash Enhancing Serum Legerens Formula Eye Enhancing Gel CreamLiner - Brown Eyes Lancome Cils Booster XL Super Enhancing Mascara Base Smashbox Lip Enhancing Gloss - Sheer Color

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: