Hei damer, Vi ser alle de beste og verste ansiktene på moten hver dag, da våre elskede stjerner går ut i designer klær. Her er de siste moteblundrene laget av bollywood-stjernene som definitivt gjorde oss spør - hva tenkte de?

1. Jacqueline Fernandez

Jacqueline Fernandez er ofte sett i flotte og stilige antrekk som hindrer denne. Denne lilla antrekk er ikke i det hele tatt behagelig for øynene. Er det en dhoti, en saree eller en sareekjole? Uansett hva dette er, blir det definitivt tommelen ned fra motepolitiet.

2. Kajol

Hun har forbedret sin stilstilstand i det siste, og vi applauderer henne for det, men ikke med dette antrekket. Skyggen er nydelig sjøgrønn, men det ser mer ut som et innpakningspapir og mindre som et stoff. Dessuten er kjolen i skjørtet ganske unflattering til hennes figur.

3. Kangana Ranaut

Hun klarer alltid å få brownie poeng for hennes mote valg, men hva skjer med det skinnende stoffet og bollywood celebs? Passformen til buksetrakten er virkelig dårlig, stoffet er virkelig bisarrt, og metallbluser legger til woes litt mer!

4. Surveen Chawla

Den nye aktøren i bollywood ble kledd alle hvite til en hendelse. Kjole er ikke så ille, men hva med polyeten / plasthylser?

5. Tanishaa Mukherjee

Her går et annet skinnende og cringe verdig stoff og ødelegger et antrekk helt! Kjolen er så syk utstyrt og gjør ingenting for å løfte opp utseendet.

6. Ekta Kapoor

Dette er ikke første gang denne produsenten er dekket under den verste kledde kategorien; også dette er ikke siste gang. Hun har vært kjent for å ha bizarre klær som føles som fra en annen verden. Her har hun på seg en kjole som også kan doble opp som gardiner og pute i hennes husholdning.

7. Swara Bhaskar

Det virker som om hun var meningen å se ut som en spirende blomst i denne rosa kjole eller kanskje rosa er hennes favorittskygge!

8. Lisa Haydon

Her er en fantastisk skuespillerinne med ikke så fantastisk antrekk valg. Dette er det klassiske eksempelet hvordan man ikke skal ha rene kjoler.

9. Katrina Kaif

Hun kle seg alltid bra, men denne gangen var et unntak. Hennes kjole og hæler ser blid ut. Hennes ansikt ser skinnende ut, og den bunken gir en illusjon av et veldig langt ansikt!

10. Malaika Arora Khan

Svart og marineblått er slike klassiske farger, og ja, vi vet at Malaika har en god kropp, men denne kjole er hva som er galt alt i denne verden. Halskanten, kuttet og det rare, svarte klesplagget i fronten er en streng nei-nei!

11. Sonakshi Sinha

Selv om hun har forbedret sin dressing følelse mye, men ingen kommentarer om denne! Fra hennes frisyre til hennes hæler og den fryktelige kjole i mellom, virker ingenting for henne!

Mote Trender satt av Bollywood Divas 9 Nylige Bollywood-filmer som ga oss motemål Hår, sminke og mote Trender av Bollywood skuespillerinner fra 1930-tallet 5 katastrofale mote trender av Bollywood Divas Topp 5 Bollywood-filmer for moteinspirasjon Bollywood Show Stoppers at Lakme India Winter Fashion Week 2015 6 Bollywood er tidløse skjønnheter som sparket av motetrender!

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: