Revlon PhotoReady Two Way Powder Foundation Review

Av Isheeta Chatterjee

En biggie "Hei" til alle,

Jeg er veldig spent på å endelig begynne å skrive her! Yay-IEE !! Så, etter 3 år med stille stalking av alle innleggene, bestemte jeg meg for å bidra (endelig!). Jeg chanced på denne lille skjønnheten mens du var på utkikk etter "mera-wala" kompaktpulver på en livsstilbutikk, sammen med en nagging "noen spesiell" da en SA swooped ned på meg og trakk meg til Revlon-telleren. Og i kraft av hennes overbevisende dyktighet og kjæresten min er "kjøp den! kjøp det! "Rant denne babyen fant et nytt hjem 🙂

Pris:

Rs. 1199 / -

Holdbarhet:

18 måneder.

Aktive ingredienser:

Oktinoxat (etylheksylmetoksykinnamat) 2,0%, titandioxid 2,0%

Min erfaring med Revlon PhotoReady Two Way Powder Foundation:

Så! Jeg vurderer dette produktet etter at det treffer pannen og jeg beklager, men jeg kjøpte denne vei tilbake i november! Skam på meg for ikke å dele det med deg allikevel. Så, hva er et toveis pulver? En kompakt sminkeoppløsning som dobler opp som fundament (når den brukes våt), kompakt / presset pulver og for lett å skjule. Det var slik SA fikk meg også. Og ja, det går også på alle påstandene. Ingen krav nevnt som sådan ville jeg drikke opp alt som SA lovet. Og gutt, gjorde løftet fare. Jeg kjøpte dette i skyggen "Medium Beige" etter mange problemer, og gikk hjem for å prøve det neste dag.

Tekstur er oh-så-myk, ikke pulveraktig, null utfall, ingen flyging av pulverpartikler, skikkelig dekning, ingen kakig følelse / utseende, lett blandbarhet, kompakt oppbevaring, en god svampapplikator, pustende / luftig svampkammer. Hva annet kan jeg be om, damer? Oppholdsstyrken er anstendig (jeg blir oljeskinnet med porer). Selv om tørrmalte skjønnheter kan holde kontrollen på beløpet. Litt skjuler porer (jeg har mange) og gjemmer seg under øyeområdet godt for meg. For tungt skjult, beklager jeg. Jeg bruker dette med Bourjois Kabuki Brush, og jeg er god å gå.

Pros av Revlon PhotoReady Two Way Powder Foundation:

 • Enkel blandbarhet.
 • Anstendig oppholdskraft.
 • Gir ikke en kakig følelse / se på lagring.
 • Skjuler lett porer og under øyeområdet.
 • Doubles opp som grunnlag for (bruk svamp våt).
 • God kvalitet svamp applikator.
 • Et stort speil som er egnet for touch-ups.
 • Ingen duft.
 • Titandioxyd i sminke er bra (spesielt for sensitiv hud eller rosacea påvirket som min og er et solkremmiddel). Således har den SPF 19.

Ulemper med Revlon PhotoReady Two Way Powder Foundation:

 • Litt dyrt (men vurderer hvor lenge det vil vare, ikke mye av en con heller).
 • Komplett ingrediensliste mangler.

Ville jeg tilbakekjøre Revlon PhotoReady Two Way Powder Foundation?

Ja! Oljeskinnet problematisk hud - gå og ta det! Tørr skinnet lass der ute? Gå lett på applikasjonen.

IMBB Rating:

4.5/5

Revlon Photo Klar Pulver, Concealer, Foundation, Compact Makeup Revlon PhotoReady Makeup SPF 20 Foundation Revlon PhotoReady Stick Concealer Revlon Photoready Airbrush Mousse Makeup Foundation Revlon PhotoReady Eye Primer + Brightener VOV Two Way Cake-Matte og Pearly Foundation Powder ELF Two Way Cake Foundation Revlon Colorstay 2-veis Foundation IN2IT Oljekontroll og Oljefri 2 Way Foundation i Warm Beige L'Oreal Paris White Perfekt Pearl Duo Powder Foundation Slank Makeup Oil Free Creme To Powder Foundation Maybelline New York Pure Stay Powder Foundation Gjøre opp for Ever Duo Mat Powder Foundation

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: