Hei IMBBians,

Jeg hadde en middagsselskap å delta på, og vi skifter huset vårt og ting er nesten pakket! Med tanke på den harde vinteren var bare en håndkrem ikke nok til å fukte mine hender og ben, og jeg trengte virkelig å ta vare, men dessverre, utenom daglig pleieprodukter, hadde jeg pakket alt, så jeg bestemte meg for å gjøre en DIY med ingredienser som er tilgjengelige på kjøkkenet og jeg var så imponert over resultatene som jeg bestemte meg for å skrive en artikkel slik at du kan prøve det også! Så les videre for å vite hvordan.

1. Rens:

Fyll i varmt vann i et lite badekar. Legg til sjampo / kroppsvask, tilsett salt og boble det opp. Fjern neglelakk med en fjerner. Nå legg til et stykke sitron for øyeblikkelig friskhet. Hvis du ikke vil legge til sitronskiver i vannet, kan du alternativt legge til 2 ss munnvask. Nyt hendene og bena ikke mer enn 5 minutter i dette vannet. Tørk hånden og lag neglene dine. Da neglene er myke, kan du enkelt legge neglene dine. Jeg har likt denne prosessen over tørr arkivering.

2. Kutikulær fjerning:

Nå kan du bruke et balsam og bruke det på kniplinger og vent i 2-3 minutter. Balsammen myker skjærene, fungerer akkurat som en kuttefjerner-krem. Nå, med forsiktige bevegelser, skyver du neglene. Husk alltid å holde naglene fuktige når du gjør denne prosessen. Du kan legge til dråper balsam hvis nødvendig. Hvis det er nødvendig, kan du fortsette med å fjerne kutikula, men jeg anbefaler ikke dette, da denne prosessen kan gjøre flere skader på neglene enn gode. Nå, suge igjen i varmt vann i 3-4 minutter og tørk tørk.

3. Skrubb:

For å fjerne den døde huden fra hender og ben, er det nødvendig at du trenger å skrubbe! Du kan også bruke skrubbestein, men jeg brukte bare en skrubb og ingenting annet. Jeg bruker alltid sukker til hjemmelagde scrubs og nedenfor er de få skrubene du kan lage:

1. Honning og sukker: Dette er en av de beste alternativene og også lett. 2. Sitron, olivenolje og sukkerskrubbe: Bland 1 ss olivenolje og sukker. Tilsett ½ ts ferskpresset sitron. Denne skrubben er svært effektiv for å balansere hudtonen, og også ved å bruke denne skrubben hver uke i rutinen, kan du tynne hudtonen din og redusere brunbrun og misfarging.

Påfør skrubbe og massasje i lette sirkulære bevegelser. Ikke legg mye press. Konsentrere mellom fingrene og ha milde slag. Massasje i rundt 5 minutter. På denne måten hydrerer og nærer du også dine hender og bein mens du skraper ut den tørre, døde huden. Du trenger ikke å vaske hendene dine nå, men bruk et vevpapir og fjern sukkerpartiklene.

4. Nærer:

Dette er den delen hvor vi tar vare på våre nagler og hender / ben. Cuticle Care Cream: Jeg har laget min egen cuticle krem ​​og under er de 2 enkle. Den andre ble foreslått av damen på salongen jeg går til for manikyret mitt: 1. Coco Aloe Cream: Bland like deler av organisk kokosnøttolje og aloe vera. Tilsett essensiell olje om nødvendig. 2. Oljeolje krem: Ta 1 del av petroleums gelé og halvparten av olivenolje og 1/4 del av sitronsaft og bland sammen.

Jeg bruker Coco Aloe Cream. Kokosoljen fukter og helbreder eventuelle skader også. Aloe Vera for fuktighetsgivende kutiklene. Påfør oljen litt sjenerøst rundt neglen din og også på baksiden av neglen. Bare masser negler i 2-3 sekunder hver. På denne måten gir du oljerne dypere.

Ta en blanding av tomatjuice, potet juice og sitronsaft og massér den blandede juice på hender og ben. Dette vil fjerne tan og legge til lysstyrke og glød i hendene. Du kan massere i 5-7 minutter og la det sitte i ytterligere 3 minutter. Så denne prosessen med ta rundt 10 minutter.

5. Maske:

Hvis du vil låse opp all godhet, må du følge opp med en maske. Hvis du har solbrun, kan du bruke en ubtan-pakke, men jeg holder det vanligvis enkelt med en maske laget av kaffepulver, gurkemeie og ricinusolje.

Castorolje er veldig bra for næring og hydrering. Gurkemeie botemidler og kaffepulver gir en glans i hånden. Jeg smelter blandingen og la den stå i rundt 10 minutter. Når pakken har tørket, vask den av med vanlig lunkent vann.

6. Soak and Relax:

Vi vet fordelene med melk. Det myker og nærer huden din, og vi vet alle at Cleopatra har hilst i melk, slik at huden blir ung, så vi vil følge en lignende prosedyre for våre hender og ben også. Jeg tar lunkent vann opp og nivået som trengs for deg å fordype hendene og legge til rundt 3 ss. av melk og suge hender og deretter beina dine senere til vannet blir kaldt. Dette tar ca 7-10 minutter, og tørk av hendene med et håndkle.

Hvis du følger prosedyren ovenfor, kan du oppnå vakre hender raskt. Du må ha tålmodighet til å følge alle disse trinnene. Det tok meg rundt 45 minutter for begge hender og ben, men sluttresultatene var så hyggelige og hendene mine var så myke som en fjær, så prøv det og la meg få vite hvordan det virket for deg.

Manikyr og pedikyr hjemme 10 trinn for en flott hjemme manikyr Colorbar fransk manikyrsett Sally Hansen French Manicure Kit Hot Oil Manicure For Beautiful Hands Slik gjør du pedikyr hjemme i 5 enkle trinn Hvordan lage fruktpedicure hjemme Ulike typer pedicures du kan prøve denne sommeren

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: