Maybelline Superstay 14 timer Lipstick-Wine og Forever

Av Kavya Hemakumar

Hei jenter,

I dag skal jeg snakke om en dyp plomme basert leppestift kalt "Vin og for alltid (100)" fra Maybelline superstay 14 timer. Mange andre farger fra det samme har blitt gjennomgått på IMBB, så jeg håper dere ville ha hørt mye om produktkravene og dens fordeler og ulemper. Jeg skal hovedsakelig snakke om den spesielle skyggen.

Størrelse: 3,3 g / 0,12 oz

MRP : Rs. 525 / - (rabattert pris på nettet Rs 483 / -)

Min hudfarge er middels til dusky, så da jeg fargede andre farger, var de veldig lyse på meg som ikke stopp rødt, varig rubin, fuchsia for alltid, så jeg måtte gå med denne. Men denne fargen er dypere enn andre plommer i samme serie. Det er en perfekt leppefarge for å få en full pout på dusky skintones. Det finnes andre mellomstore plommer som varig kastanje, forblir med meg korall, konsekvent trffel Brown for et mildt utseende.

Nedenfor er fargene:

Som du kan se fargen er plukket opp ganske mye i ett slag selv.

Min erfaring og eksperiment med Maybelline Superstay 14 timer Lipstick-Wine and Forever:

Som det hevder i navnet er det faktisk en superstay. Det overlevde et enkelt måltid med minimal touch på meg. En annen ting jeg liker om produktet er at når den er litt tørket, går den mindre overførbar og holder seg lang. Det flekker litt på grunn av den dype plommefargen og langvarig natur. Så det skal fjernes riktig. Litt glanset i de første minuttene og tørker deretter til en matt effekt. Men det er ikke veldig fuktighetsgivende på leppene. Jeg må bruke leppebalmen min etterpå. Uansett for å vise den oppholdte naturen jeg swiped produktet tre ganger for hånden og viste det under rennende vann og tørket kraftig noen ganger med våtvev (Merk: ikke en sminkefjerner) nedenfor er resultatet.

Hva å parre med:

Da jeg hadde fargen på leppene mine, fikk jeg øyeblikkelig tanken på å ha på seg det med den vingede øyenlinsen til Sonam Kapoor fra Cannes 2013. Men dette er ikke en referanse til det hun har på seg.

Siden fargen er dyp, trenger du ikke å gå over øyeskyggene, du kan skjule den og gjøre et skarpt vingeutseende eller kan holde det til minimal og la leppene gjøre arbeidet. For et tradisjonelt utseende som a saree hvis det kommer til å være dype maroon med gullgrense kan du bruke denne fargen. Hvis du har på seg noen vestlige kjoler i farger som grå, dyp oliven etc, kan du koble den sammen med denne nyansen. Det er en så allsidig høstfargen.

Fordeler med Maybelline Superstay 14 timer leppestift - Vin og Forever:

  • langvarig
  • lett tilgjengelig
  • bredt spekter av farger
  • kan brukes med både tradisjonelle og formelle kjoler (denne skyggen)
  • pout pen farge for duskier
  • fargen er pigmentert

Ulemper med Maybelline Superstay 14 timer leppestift - Vin og Forever

  • koste
  • lukter morsomt som et billig godteri, men en gang brukt det faller ned
  • Ikke veldig fuktighetsgivende, tørker lepper litt
  • ingrediensliste - nada

recommedation : Ja - Hvis du vil ha et gotisk utseende eller dristige lepper eller lite ivrig etter å eksperimentere med dristige farger.

IMBB Rating : 3.5/5

P.S: Dette er mitt første innlegg, jeg håper jeg ikke drar dere til kjedsomhet.

Bildekilde

Maybelline Super Stay 14 Hr Lipstick - Evig Rose Maybelline Super Stay 14 HR Lipstick Fuchsia Forever Maybelline Super Stay 14 hr Lipstick 055 Hold meg Coral Valentinsdag Makeup Se på Maybelline 14-timers leppestift i Non Stop Red Valentinsdag Date Makeup ved hjelp av Maybelline 14-timers Superstay Lipstick Maybelline 14 timer Super Stay Lipstick Perpetual Peony Maybelline Super Stay 14 Hr Lipstick - Bli med meg Coral Revlon Moisture Shine Sparkles leppestift - Wine Sparkles Review Revlon Super Lustrous Lipstick - Vin Med Alt Review Gjøre opp for alltid HD Powder Review - High Definition Bath og Body Works Forever Red Shower Gel Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: