Skjønnhet og hud fordeler og bruk av sort pepper

Hei alle sammen!

Den andre dagen snakket jeg med en venn av meg som har veldig jevn og klar hud. Nå fangsten er denne vennen min er en fyr! 😛 viser seg at han er veldig spesielt om huden og tar godt vare på det.

Så jeg fortalte ham om IMBB og DIY postet her som han la til "du vet hvor utrolig svart pepper er for huden?" Og jeg var sjokkert! Noe som er så sterkt krydret for huden? Han gikk videre og delte et tips med meg som jeg vil dele med deg. Det fungerer effektivt og er en rask løsning for kviser og arr. Det bidrar også til å redusere blemishes.

Noen få fakta om sort pepper:

• Det har antioksidant og antibakterielle egenskaper som hjelper herding kviser, akne. • Det brukes også i aromteori. • Effektivt bidrar til å kvitte seg med svarte hoder. • Det hjelper å lette huden. • Øk sirkulasjonen av huden og er en god skrubbe når den brukes sammen med yoghurt.

DIY yoghurt og sort pepper maske / skrubbe: Denne masken bidrar til å lette huden og hjelper til med å bli kvitt svarte hoder.

1. Grind svart pepper i grove granulater, bruk en halv teskje.

2. Bland dette med 1 ts yoghurt. (Jeg bruker kremaktig hjemmelaget yoghurt)

3. Påfør på ren hud i ikke mer enn 2-3 minutter eller skrubbe i lette sirkulære bevegelser i 1 minutt.

4. Hvis ansiktsstikkene vasker av og påfør is. 5. Man kan også legge til gurkemeie / honning for å gjøre pakken mer effektiv. Jeg bruker dem annerledes i forskjellige scrubs / masker.

MERK:

Hvis du har en pimple, må du legge på jord svartpepper blandet med rosenvann rettet på kvise (vær oppmerksom på at kvise må ikke være rød. Det bør være i pus-scenen hvor kvise ikke er poppet) og la den stå på til den tørker og vask med vann.

Jeg har brukt det en stund, og det har vist gode resultater. Min hud har blitt lettere og blemmer har redusert. Man kan også bruke den på føttene. Hver og en av dere burde prøve det også.

PS: Hold bruk moderat. Ikke bruk dette som din vanlige skrubbe fordi når den stikker, stikker den virkelig dårlig.

Skjønnhetsfordeler av salt Banan Beauty Benefits, Applications og tips Aloe Vera: Skjønnhetsfordeler Lotus Herbals Orange Peel & Alpine Salt Whitening Skin Polisher Nivea Visage Forfriskende Rensemelk Lush Aqua Marina Cleanser

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Aug 10 2020