Tips og ting Essentials Deep Pre Cleansing Milk

Hei kjære damer,

Hvordan går det med deg? Mitt valg for i dag er rensende melk fra Tips og Toes. Jeg kjøpte den sammen med min Tips og Toes blemish lotion. Jeg har aldri sett disse rundt i butikkene, men den eneste måten å få det på er å handle på nettet. Så jeg kjøpte den på den måten. Rensingsmelk er en ting som jeg alltid vil ha med meg. Jeg bruker enten ansiktsservietter eller rensemelk til å fjerne sminke, så det kan egentlig ikke overleve uten dem.

Pris: R 65 for 65 ml

Produktbeskrivelse: Beriket med naturlig mango smør, dette er en mild formel for dyp pore rensing. Det trenger dypt inn i huden og fjerner smuss og sminke-rester grundig. Det forhindrer tørrhet og etterlater huden myk, glatt, oppdatert og glødende.

Min erfaring med Tips og Toes Essentials Deep Pre Cleansing Milk:

Så som jeg sa, kjøpte jeg dette sammen med en lotion fra samme merke. Jeg brukte Himalaya forfriskende rensemelk tidligere, men jeg hadde et problem mens jeg fjernet øye sminke, det gjorde mine øyne stikkende mye. Så jeg prøvde denne.

Rensemelken kommer i en purpurbrun skinnende flaske. Den har en flip cap som ikke er for stram og åpner seg lett. Den har et lite hull i midten som gjør at nødvendig mengde kommer ut. Rensemelken er hvit i farge og konsistensen er ikke for rennende. Duften er snill lik for alle produktene de lager. Duften er ganske bra, og hvis det brukes en eller to dager, er det ganske bra, men jeg brukte det i en måned, så jeg ble veldig irritert med lukten, da det ikke er så mildt. Det lukter som 'paan'.

Rensemelk sprer seg lett i ansiktet, og jeg masserer det et minutt i sirkulære bevegelser og tørker deretter hele ansiktet med en bomullspute. Melken støtter ikke huden min og tar av alle sminke og smuss lett uten å gni ansiktet. Det gjør huden ikke tørr eller fettete etter at du har vasket ansiktet. Maten gjorde faktisk ansiktet mitt veldig rent og jeg følte meg oppdatert. Det blir effektivt fjernet av alle linjerester, selv fra under øyet, noe som var vanskelig å kvitte seg med når jeg pleide å rense ansiktet mitt med Himalaya en, det forlot rester av gel-liner som faktisk økte de mørke kretsene . Da jeg tørket øynene med det, følte jeg ingen irritasjon, men plutselig etter 5 minutter ble øynene mine røde og kløende. Det kom tilbake til det normale stadiet etter 5 minutter, men så stoppet jeg med å bruke den for øynene mine og brukte den bare til ansiktet. De har nevnt dag og natt bruk, jeg mener hva gjør rensemelk å gjøre med dag og natt, jeg fikk ikke det poenget. Alt i alt er det et fint produkt som gjorde at huden min føles frisk, men jeg er ikke glad for hva det gjorde for øynene mine.

Pros av Tips og Toes Essentials Deep Pre Cleansing Milk:

-Billig -Small praktisk flaske lett å bære -Convenient og søt emballasje -Center porene opp til en viss grad -Skjul ikke huden min -Clear all sminke veldig bra uten å gni huden -Huden føles forfrisket og litt myk

Cons av Tips og Toes Essentials Deep Pre Cleansing Milk:

-Smell begynner å irritere etter kontinuerlig bruk -Eyes ble rød etter å ha rengjort øye sminke

Vil jeg tilbakekjøp / anbefale det?

Ja, jeg kan, men for øyeblikket har jeg allerede to rensingsmelk, så vil de fullføre dem og tenke på denne. Jeg vil anbefale dette bare for huden som det renser ansiktet effektivt, men ikke i det hele tatt for å bli brukt til øynene.

Vurdering: 4/5

Les også:

Tips & Toes Ren Mineral Blush On Cinnamon Review Tips & Toes Dual Blush Autumn Tips & Toes Gel Eyeliner Tips og Toes Hold på øye blyant Sparkling Black Tips og Toes Super Star High Gloss Lip Color i skjebnen Tips og Toes 24 x 7 Langvarig Lip Gloss Duo Tips og Toes Mineral Compact Tips og Toes 24 x 7 Langvarig Lip Gloss Duo Nivea Aqua Effect Forfriskende Rensemelk Nivea Visage Forfriskende Rensemelk Lush Aqua Marina Cleanser Himalaya Cleansing Milk Ayur Deep Pore Cleansing Milk Himalaya Herbals Deep Cleansing Milk

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: