Lakme Absolute Lip Tint-Wine Punch and Grape Hint

Helt siden jeg var barn, pleide jeg å se at moren min spiste tid på å prøve forskjellige produkter på Lakme-telleren. Det var og vil alltid være hennes favorittmerke. Mine slektninger sier at jeg er en kopi av henne, og jeg tror det er grunnen til at jeg også liker Lakme mye. Det er et merke som passer meg mye, la det være deres sminkeprodukter eller hudpleieprodukter, jeg er aldri skuffet.

Lakme hadde lansert sin Pop tones litt tid tilbake. I dag presenterer jeg til 2 nyanser fra dette spekteret - Vinpunch og Grape Hint.

Pris: Rs. 800

Hva selskapet sier:

Disse tykke kremete pennene i 8 pop-nyanser gir rik dyp farge og utrolig glans i bare et slag, for å gi deg lepper som pop som det skal. En høy ytelse sminke samling av leppe tint i nyanser av sommer, inkludert lyse oransje, livlig rosa og flammende rød for den fantastiske "read-my-lips" pout.

Min ta på Lakme Absolute Lip Tint-Wine Punch and Grape Hint:

Lakme Absolutte lektintene kommer i svart pakning med gjennomsiktig hette. Jeg ønsker at pakken var litt mer feminin med et snev av farge. Pakken er reisevennlig og leppefotene har en vakker lukt festet med dem som gjør at jeg bruker dem flere ganger. De glir på super lett og gjør leppene ser fuktig ut. De har heller ikke glimmer eller matte.

Vinpunch er den mørkeste skyggen i serien. Den har stor pigmentering og vil passe rettferdig hudfarger mest. Det er en blanding av mørkrosa og rød. Det er den eneste mørke skyggen som jeg liker til dato. Det ser ikke for overdone ut og samtidig gjør leppene attraktive.

Grape hint er en lys nyanse. Det gir et naturlig utseende til lepper med et hint av farge. Jeg skulle ønske det var litt mer pigmentert. I motsetning til vinpunch, ville det se bra ut på alle indiske hudfarger. Jeg bruker den når jeg vil ha et uformelt utseende.

Leppekraften på leppefotene er 2-3 timer uten måltider. Hvis du har måltider, vil det forsvinne raskt. Lippefargene bløder ikke, og selv når de forsvinner helt, føler leppene seg fuktig.

Pros av Lakme Absolute Lip Tint-Wine Punch and Grape Hint:

• kommer fra favorittmerket mitt • Fargespekteret er slik at det passer til alles behov. • Bra for casual og fest. • Holder leppene fuktig i lang tid.

• Sprer seg lett. • Trenger å søke en gang for å få det perfekte utseendet. • Pigmentering er anstendig. • Har en fin duft.

Ulemper av Lakme Absolutt Lip Tint-Wine Punch and Grape Hint:

• Litt dyrt. • Ønsker at oppholdskraften var mer.

Min vurdering: 4/5

Vil jeg anbefale det?

Yeah. Jeg har alle nyanser fra dette området og vil foreslå alle skjønnhetene der ute for å definitivt prøve det.

Les også:

Lakme Absolute Lip Tint i Berry Pink Review Lakme Absolutt Lip Tint i Plum Rush Lakme Absolute Lip Tint - Orange Tease Lakme Absolute Matte Lip Color-Lip Lush Lakme Absolute Matte leppestift-ristet brun Lakme Absolute Matte Lipstick-Drue Blossom Lakme Absolute Matte Lipstick: Winter Lily Lakme Absolute Matte Lipstick - Elegant Bloom Lakme Absolute Plump & Shine 6-timers 3D Gloss Candy Shine Maxfaktor Lipfinity Lip Tint Lakme Just Kissed Kinn og Lip Tint Tarte Hopp LipSurgence Natural Matte Lip Tint Vannbasert Lip Tint Bourjois Rouge Hei Tech 85 Groseille Irreelle Lush Snow Fairy Lip Tint 8 Pink Lip Gloss Photos, stikkord 39 Rosa leppestifter for alle hudtoner Maybelline Baby Lips Pink Punch Colorbar Velvet Matt Lipstick - Secretly Pink Elle 18 Color Pops Candy Kiss Review Victoria's Secret Aqua Kiss Fragrance Mist Review Maybelline Expert Wear Blush Review - Berry Sorbet Elle 18 Color Pops - Mauve Sorbet

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: