Tips og Toes Foundation

Hei alle,

I forrige uke utmattet jeg min gode gamle Maybelline Dream Liquid Mousse Foundation, og jeg ønsket å prøve noe jeg aldri hadde brukt. Jeg ønsket å prøve noe under Rs 200, og dette var det eneste fundamentet som var tilgjengelig foruten Lakme. Jeg bestemte meg for å bestille skyggen Dreamy Dawn fordi swatch på nettstedet så mye som fargen på fundamentet jeg brukte. Les videre for å finne ut hva jeg tenkte på Tips og Toes Foundation.

Pris: Rs 150 for 30 ml.

Produktbeskrivelse: Denne oljefrie sminke blandes jevnt inn i huden din, og gir den en perfekt finish. Den er vannavstøtende og har SPF (Sun Protection Factor) og inneholder fuktighetskrem som gir revitaliseringen av huden din, noe som gjør den myk og smidig.

Produktkrav:

• Olje fri. • Vanntett. • Beskyttelse mot solen. • Sun Proof.

ingredienser: Vann, Cetearyl Etylheksanoat, Etylheksylmetoksykinnamat, Dimetikon og Tocopherylacetat.

Min erfaring med Tips og Toes Foundation:

Produktet kommer i en gjennomsiktig glassflaske med en sølv-skruehett. Når du åpner hetten og snuser langs halsen på flasken, blir du oppmerksom på en veldig delikat, men samtidig sterk duft, søt, men ikke cloying, blomstrende, men ekstremt subtil. Folk kan enten hate det eller elske det. Jeg, ærlig talt, vet ikke om jeg liker det eller hater det.

Jeg er vant til den litt tykke konsistensen av Maybelline Dream Liquid Mousse, så jeg fant konsistensen til dette produktet å være rennende. Men så vidt jeg kan huske, har den samme konsistens som Lakme foundation (den som selger rundt hundre dollar). Da jeg påførte det på ansiktet mitt, fant jeg det å være litt oransje. Jeg hater det i stiftelser, kanskje bare denne spesielle skyggen er oransje, jeg kan ikke være sikker på de andre nyanser fordi jeg kjøpte den på nettet.

Den blander seg ganske lett på huden for å gi en matt finish. En mynt størrelse vil være mer enn nok til å dekke hele ansiktet og nakken også. Dekningen er ren og er absolutt ikke overbygd til noe mer solid enn det. Lukten vil fortsette å sulte lenge. Stiftelsen forblir på i omtrent fire timer før den begynner å løsne seg.

Flere krav er gjort av produktet. Som for eksempel er det vannbestandighet. Det, damer, er en vanlig, fet løgn. Du kan ikke og forventer ikke at et fundament under Rs200 er vannbestandig. Jeg skulle ønske at selskapet ville fjerne dette misvisende kravet fra flasken. Det har også blitt sagt at det inneholder solbeskyttelse, men SPF er ikke nevnt, tallet, det vil si. Alt som er tatt, et bra produkt som nybegynnere kan bruke til å trene eller kanskje, hvis du har en ti år gammel som er litt for aktiv på scenen, kan du få henne til dette. Men hvis du er en seriøs make-up wearer, vil du gjerne hoppe over dette.

Pros av Tips og Toes Foundation:

• Billige. • Gir en matt finish. • Ikke i det hele tatt fettete.

Cons of Tips og Toes Foundation:

• Luktslangen, som kan være plagsom for noen få. • Ikke i det hele tatt vanntett. • SPF er ikke nevnt. • Det har ingen fuktighetsgivende egenskaper som produktbeskrivelsen sier. • Ikke gjør huden myk og smidig, i henhold til kravene. • Denne spesielle nyansen er oransje.

IMBB Rating: 2.5/5

Vil jeg tilbakekjøp tips og Toes Foundation:

Nei, denne skyggen er litt for orangey for meg. Jeg tror jeg vil tilbringe et par hundre flere og få min pålitelige Maybelline Dream Liquid Mousse Foundation.

Les også:

Tips & Toes Ren Mineral Blush On Cinnamon Review Tips & Toes Dual Blush Autumn Tips & Toes Gel Eyeliner Tips og Toes Hold på øye blyant Sparkling Black Tips og Toes Super Star High Gloss Lip Color i skjebnen Tips og Toes 24 x 7 Langvarig Lip Gloss Duo Tips og Toes Mineral Compact Tips og Toes 24 x 7 Langvarig Lip Gloss Duo VOV Two Way Cake-Matte og Pearly Foundation Powder ELF Two Way Cake Foundation Revlon Colorstay 2-veis Foundation IN2IT Oljekontroll og Oljefri 2 Way Foundation i Warm Beige L'Oreal Paris White Perfekt Pearl Duo Powder Foundation Slank Makeup Oil Free Creme To Powder Foundation Maybelline New York Pure Stay Powder Foundation Gjøre opp for Ever Duo Mat Powder Foundation

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: