Khadi Almond og Apricot Massasje Cream

Hei IMBB Jeg elsker å skjemme bort huden min en gang, enten ved å massere den med en olje eller noen massasje krem. Nylig er jeg ferdig med min ayur massasje krem ​​og mens du søker etter en ny fant denne krem, og jeg elsker det bare. Jeg har alltid stor tillit til Khadi, og denne kremet levde opp til forventningene mine, og jeg tror det er et mustkjøp for disse monsoons.

Pris-90 INR for 50 gram

Påstander: Skjem bort huden din til en velfortjent massasje hver dag. Gå naturlig med denne Khadi Almond og Apricot Massage Cream, og huden din vil øyeblikkelig suge opp all godhet. Passer både for kvinner og menn, kremen kremer tørr hud for å gi deg umiddelbar fuktighet. Denne Khadi Cream er en kraftig blanding av organiske ingredienser. Få de helbredende egenskapene til naturlige mykemidler som abrikosolje og mandelolje over en base av solsikkeolje. Abrikosolje er rik på antioksidanter som forhindrer cellulær skade og holder huden din ungdommelig. Almondolje trenger dypt inn i huden og gir det mer elastisitet. Hold denne glatte kremhendig nær din kommode, og du trenger ikke å se en annen dag med tørr eller kjedelig hud.

Bruksanvisning: Masser ansiktet og nakken i en oppadgående bevegelse i 2 til 3 minutter. Ideelt bruk krem ​​to ganger om dagen for å fylle opp tørr hud.

ingredienser-Almond olje, aprikos olje, hvetekim olje, solsikkeolje. [Ingen komplett ingrediensliste]

Jeg tar på Khadi Almond og Apricot Massasje Cream:

Kremet kommer i en vanlig Khadi tubepakke. Lukt av krem ​​er veldig rar mot meg, ingenting som mine sensoriske reseptorer vet tidligere, men ok, lukten er ikke plaget og veldig tålelig, selv for følsomme neser. Konsistens av krem ​​er på middels side, ikke for tykk eller for tynn, veldig lett å massere på ansiktet. Kremfargen er ren hvit. Min erfaring med krem ​​er ganske bra, jeg bruker denne krem ​​to ganger i uken for å gi massasje til ansiktet mitt, og jeg er fornøyd med resultatene. Jeg bruker dette til mine hender og andre tørre deler av kroppen min. Ansiktet mitt er fuktet godt, føles mykt og smidig; dette er det jeg forventer av noen massasje krem. Det brøt meg aldri ut. Selv min mor brukte dette, og hun er også fornøyd med resultatene.

Fordeler av Khadi Almond og Abrikosmassekrem:

Lett tilgjengelig rimelig Fukter partiet veldig bra Hyggelig krem ​​for massasje.

Cons av Khadi Almond og Apricot Massasje Cream:

Gjør ansiktet fettete hvis det står på ansiktet uten å tørke.

Anbefaler jeg Khadi Almond og Apricot Massage Cream? Ja

Vurdering-4/5

Les også:

Khadi Sandalwood Herbal Massage Oil Review Khadi Gold Massage Cream - Anmeldelse Khadi Aloe Vera, Neem & Basil Massage Gel Review Khadi Herbal Face & Body Wash Sandeltre og honning Khadi Aloe Vera fuktighetsgivende lotion Khadi Oxy Fresh Kesar Gel Khadi Fuktighetskrem Kesar, Aloe Vera, Honning 5 kroppsmassasjeoljer - Khadi, Himalaya, Parachute, Johnsons Khadi Scrub Silver Moon (With Sandal) Khadi Peeling Scrub Gel Kesar Khadi Peeling Scrub med Aloe Vera Khadi Saffron Reetha Protein Herbal Shampoo Khadi Pure Rose Water Khadi Pudina Cream Cleanser

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: