Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Revlon Colorstay 16 timers øyenskygge - harmonisk gjennomgang - KROPP 2023
Revlon Colorstay 16 timers øyenskygge - harmonisk gjennomgang - KROPP 2023
Anonim

Revlon Colorstay 16 timers øyenskygge - harmonisk gjennomgang

Hei damer

Jeg er tilbake med en annen anmeldelse på Revlon ColorStay 16-timers øyenskygger, men denne gangen i fargen - "Harmonisk." Jeg har nylig plukket opp dette på min lokale sminkbutikk. Fargene på quadet så så vakkert sammen at jeg ble fristet til å kjøpe den med en gang. Les videre for å se om jeg likte denne paletten så mye som farger i eventyrlysten som jeg tidligere har vurdert.

Image
Image

Produktbeskrivelse:

Revlon ColorStay 16-timers øyenskygge, silkemyk, blendbar pulverskygge som ikke vil kreme fade eller flekker. Klær opptil 16 timer. Fargekoordinert quads gir ekspertblanding og samsvarsevne for de mest nydelige øynene dine noensinne.

Pris:

$7

ingredienser:

Glimmer, bor, nitrid, dimetikon, syntetisk fluorflogopitt, vismutoksyklorid, kalciumalluminiumborosilikat, sinksterat, plyetylen, diisostearylmalat, polyglyceryl-4-isostearat, polymetylmetakrylat, nylon-12, silika, meticon, trietoksykaprylsilan, lecitin, trimetylsiloksysilikat, Lauryl Peg / Ppg-18/18 Metikon, Laurylmetakrylat / Glykoldimetakrylatkorspolymer, Dimetikonol, Silikasilylat, Fenoksyetanol, Sorbinsyre.

Kan inneholde: Glimmer, jernoksid (CI 77431, 77492, 77499), Titandioxid (CI77891) *, Yellow 5 Lake (Cl 19140), Ultramarines (CI 77007), Manganviolet (CI 77742), Carmine (CI75470), Blå 1 Lake (CI 42090), Rød 40 (CI 16035), Ferrik Ferrocyanid (CI 77510), Kromhydroksidgrønn ((CI 77288), Kromoksydgrønne (CI 77289) 22835 * Bundet.

Image
Image

Veibeskrivelse:

Støvlampe over hele øynene og opp til pannebenet for å lage en base. Sug lokkskyggen på øynene fra lash-linjen for å krykke. Bruk aksentskygge på ytre hjørner for å lage drama. Kontur øyne ved å bruke dypeste nyanse i krone.

Min erfaring med Revlon Colorstay 16 timers øyenskygge - Harmonisk:

Denne quad er en vakker kombinasjon av en perlemor hvit farge, lys rosa, lysegrønn og brun. Da jeg kjøpte denne paletten, var jeg glad for å prøve det med en gang fordi jeg trodde fargekombinasjonen bare var til å dø for. Jeg håpet kvaliteten var like god som den eventyrlystne paletten som jeg en gang har vurdert, men dessverre ble jeg skuffet. Fargene er bare litt pigmenterte, så jeg måtte virkelig gni hardt for å få en anstendig mengde på penselen. De hvite og grønne farger var så vanskelig å sverte.

Image
Image

Jeg måtte søke flere ganger for at den faktisk skulle vises på kameraet. Selv om de rosa og brune farger ikke var så tøffe å swatch, men de har ikke pigmentering som jeg liker. Det var for pulverisert og ikke nok farge til å faktisk dukke opp på øynene mine. Jeg forstår ikke hvordan en palett kan være så dypt pigmentert og en annen være så dårlig. Så, la oss bare gå videre og snakke om emballasjen. Jeg var aldri fan av emballasjen på den andre paletten, så dette er ikke annerledes for meg. Det faktum at nyanser kan komme fra hverandre ved å bare slippe det lett noen andre freaks meg ut fordi jeg taper ting mye og jeg vet om jeg slipper dette, vil jeg skape et stort rot, men jeg har som sådan et gjennomsiktig vindu slik at du vet hvilken farge du plukker opp uten å måtte åpne og se på innsiden, og den har også navnet på toppen for rask referanse. Dette kommer også med en svampespissapplikator som egentlig ikke er til nytte siden det ikke tar opp fargene veldig bra. Så langt som oppholdskraften går, var det ikke lenge for meg (selv om jeg brukte en primer). Fargene syntes bare å forsvinne, så jeg tror ikke de 16 timene hevder at Revlon gjelder her (dessverre). Samlet likte jeg ikke denne paletten, og jeg tror dette var sløsing med pengene mine.

Image
Image

Pros av Revlon Colorstay 16 timers øyenskygge - Harmonisk:

  • Ganske flotte farger.
Image
Image

Ulemper med Revlon Colorstay 16 timers øyenskygge - harmonisk:

  • Mild pigmentering.
  • Svak emballasje.
  • Ikke vare lenge.

IMBB Rating:

1/5.

Vil jeg anbefale Revlon Colorstay 16 timers øyenskygge - harmonisk?

Nei.

Ville jeg tilbakekjøpe Revlon Colorstay 16 timers øyenskygge - harmonisk?

Nei, ikke denne, men kanskje en annen farge.

Revlon ColorStay 16-timers øyenskygge i eventyrlystne Revlon Color Stay 16 timers øyenskygge i Precocious 510 Revlon Colorstay Liquid Foundation Revlon Colorstay Overtime LipColor-bilder, fargeprøver NYC Smooch Proof 16 HR Lip Stain - Forever Freesia NYC Smooch Proof 16H Lip Stain - Champagne Flekk L'Oreal Paris Infallible 16H Concealer - 04 Golden Beige Maybelline Super Stay 14 HR Lipstick Fuchsia Forever 101 MAC øyeskygge bilder, fargeprøver Faces I Shine Eye Shadow Quartet og Long Eyeliner 12 må ha MAC øyenskygge for indiske hudtoner Coloressence Pearl Effect Eye Shadow Pencil - Antikk gull L'Oreal Paris Open Eyes Pro Øyenskygge i Beige Harmony

Populært emne