Fiama Di Wills Patchouli og Macadamia Shower Gel Review

Hei alle sammen,

Jeg hadde sist anmeldt Fiama Di Wills brasiliansk oransje og Ginseng Shower Gel, og i dag vil jeg se gjennom Patchouli og Macadamia varianten. Jeg hadde plukket begge disse varianter på grunn av deres nydelige lukt, og jeg er glad for at disse ikke skuffet meg i det hele tatt. Les videre for å få vite mer om produktet.

Produktbeskrivelse:

Overlegen badeglede møter luksuriøs hudpleie i Fiama Di Wills Shower Gel, en innovasjon fra Laboratoire Naturel. Fiama Di Wills har smeltet dusjgelen med hudkrem som låses i mykhet. Fiama Di Wills dusjgel er beriket med Patchouli og Macadamia nøtterolje. Gå videre, gjør din badeopplevelse en herlig en.

Pris:

INR 125 for 200 ml.

Holdbarhet:

17 måneder.

ingredienser:

Min erfaring med Fiama Di Wills Patchouli og Macadamia Shower Gel:

Første ting først, jeg er forelsket i den deilige fruktige blomsterduften av denne dusjgelen. Jeg pleier å bruke det mer om natten, og det slapper av sansene mine og gjør min badeopplevelse fantastisk. Selvfølgelig dør lukten ned så snart du er ute av dusjen, men så har jeg sluttet å klage på det. Fargen på denne dusjen var en annen grunn som jeg ble tiltrukket av. Det er en vakker rosa med sølvglitterpartikler suspendert i den. Glitteren holder seg ikke til huden og skylles ut lett.

Emballasjen er den vanlige Fiama Di Wills-flasken med en sølv-flip-åpen hette som lukker seg fast og ikke lar produktet spyle ut. Konsistensen er gel som, men litt på den løpende siden. Dusjgelen lunder ganske godt og skyller ut uten problemer. Den leveres med en fri loofa som er av god kvalitet, slites ikke ut lett og gir mild peeling til huden. Denne dusjgelen renser huden godt uten å rive av fuktighetsinnholdet, men selvfølgelig kan du ikke hoppe over fuktighetsgivende rutine.

Fordeler av Fiama Di Wills Patchouli og Macadamia Shower Gel:

  • Deilig fruktig blomsterduft.
  • En gratis loofah som er av god kvalitet.
  • Skylles godt og skylles ut lett.
  • Ripper ikke av fuktighetsinnholdet i huden.
  • Rimelig.
  • Reisevennlig emballasje.

Cons av Fiama Di Wills Patchouli og Macadamia Shower Gel:

  • Tørr skinnede skjønnheter vil trenge et lett fuktighetskrem etter badet.
  • Duften er ikke langvarig (ikke en con for meg).
  • Kjemisk lastet.

Endelig dom:

Hvis du elsker fruktige blomsterdukter, bør du definitivt prøve denne varianten. Denne dusjgelen kommer til en uslåelig pris og vil ikke skuffe deg.

IMBB Rating:

4.8/5

Fiama Di Wills Brasilian Orange og Ginseng Shower Gel Fiama Di Wills dusjgel - eksotisk drøm Fiama Di Wills Total Damage Control Shampoo Fiama Di Wills Polering Drops Conditioner Fiama Di Wills Dusj Gel Mild Dew Fiama Di Wills Dusj Gel Clear Springs Enliven Luxury Shower Gel - Calming Cedarwood + Patchouli Macadamia Natural Oil Moisturizing Skyll Støvler Avocado og Macadamia Intensive Hair Treatment Kroppshandelen Macadamia rette balm Kroppen Butikk Kropp Smør Duo Macadamia Cinthol Splash Kjøling Dusj Gel Støvler Nourish Shower Gel Palmolive Aroma Sensual Shower Gel Støvler Strawberry Shower Gel

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: