VLCC Groome Mini Retractable Lip Brush

Hei alle sammen,

Hvordan har du det?

Jeg fortalte deg at jeg har kjøpt en annen leppebørste bortsett fra basicare en. Denne er fra VLCC og har en hette. Så, det er reservert hovedsakelig for utflukter å bære rundt i vesken min. Jeg ønsket å eie Lakme absolutt en, men jeg så dette på nettstedet først, og siden jeg har undersøkt nysgjerrighet alltid, så bestilte jeg dette. Les videre for å finne mer.

Pris: INR 199

Produktbeskrivelse:

• Inntrekkbar • Nylonbørster

VLCC Groome Mini Lip Brush er uttrekkbar og børster er laget av nylon. Du kan sikre presisjonsapplikasjon av favorittlipefarge eller glans. Hold deg i vesken din for berøringer på farten.

Vedlikeholdsinstruksjoner:

Skyll børstene regelmessig i varmt såpevann og skyll grundig. Klem forsiktig ut overflødig vann og la det lufttørke.

Min erfaring med VLCC Groome Mini Retractable Lip Brush:

Denne børsten kommer også i en pose ting. Børsten har to deler - korkstykket og et annet stykke der børsten gjemmer seg inne. Hettestykket må fjernes og plasseres på baksiden. Vi må da skyve den svarte plastdelen med hatten bak for å se børsten flytte ut. Denne mekanismen er som noen gamle penner som vi brukte i barndommen. Etter bruk, så snart vi trekker på hetten, går børsten automatisk inn og da kan vi dekke den. Den har en slank sølv kropp med groome trykt på den.

Borstene er tett pakket og er stivere enn den grunnleggende som jeg liker. Spissen er også flat, ikke spiss og er ideell for å fylle leppene. Denne penselen gir absolutt presisjon og fin finish. Hvis jeg snakker om leppefôr, kan det gjøres ved å plassere børsten i en vinkel, men ingenting slår på overflaten på Basicare. Så kort sagt, jeg har to forskjellige og gode leppebørster.

Nå er den beste delen om denne leppebørsten dens hette. Etter bruk, når du lukker den, forblir lengden 3 tommer i det hele tatt. Så det gjør et søtt, slank stykke. Jeg har vasket denne børsten mange ganger nå, ingen kaste av børstene, men problemet er at 1-2 børster har en tendens til å falle fra hverandre fra pakken. Det får meg irritert noen ganger. Penselen har også en tendens til å komme tilbake når den brukes, hvis vi bruker trykk. Det er en annen dårlig ting. Så, generelt, elsker jeg presisjonen og finishen den gir med alle mine lippier, og at den har en hette, men jeg liker ikke at børsten faller fra hverandre eller børster går tilbake. Jeg vil virkelig ha lakme absolutt en nå eller Inglot pennestil leppebørste. La meg se hva jeg legger hendene mine først på.

Fordeler med VLCC Groome Mini Retractable Lip Brush:

• Stilig og slank liten kropp. • Borstene er myke og faste samtidig. • Stivere børster gjør ikke børsten bøye til alt jeg liker. • Presis applikasjon og perfekt finish hver gang. • Den har denne hetten, så jeg bærer den hvor som helst i vesken. • Nominell prising.

Ulemper med VLCC Groome Mini Retractable Lip Brush:

• En eller to børster faller fra hverandre etter noen bruksområder som ikke hindrer applikasjonen, men er irriterende. • Penselen har en tendens til å komme tilbake innvendig under påføring dersom det påføres et lite trykk.

IMBB Rating:

4/5

Anbefaling:

Hvis du vil ha en leppebørste med lue under nominell prisvurdering, er dette den for deg. Borstene faller fra hverandre eller børster går tilbake ting kan styres på en eller annen måte. Hvis i tilfelle du ikke vil kompromittere, invester i lakme absolutt en eller inglot pennestil en.

Til neste gang, vær forsiktig!

Basicare Retractable Lip Liner Brush Review Vega Retractable Blush Brush Review Kroppsbutikken Retractable Blush Brush Review NYX Retractable Eye Liner-Gypsy Blue Basicare Styling Eyelashes Basicare Hydro Moisturizing Hansker Basicare 3-veis spikerform Faces Lip Liner i Indian Red Review VLCC Groome Essential Cosmetic Tool Kit VLCC Groome 4 Makeup Wedges Review VLCC Groome Glass Nail File - Gjennomgang

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: