Hei alle sammen!

Dagens gjennomgang handler om Essence Color Boost Vinylicious Liquid Lipstick 01 Ciao Flamingo. Essens har et nytt utvalg av flytende leppestifter som så ganske interessant ut, og jeg ønsket å prøve. De er tilgjengelige i 10 farger. Jeg handlet 7 av dem. 3 av dem ble utsolgt i lang tid. Jeg vil prøve og vurdere dem også for deg.

Produktbeskrivelse: Den flytende essensen kosmetikk leppestift farge boost vinyl flytende leppestift gir en høy farge pigmentering og en fantastisk skinnende finish, som minner om smeltet latex. Den glir lett over leppene og kan brukes nøyaktig takket være den ergonomiske svampapplikatoren.

- Øyeblikkelig og høy fargepigmentering - Finish minner om smeltet latex - Glir lett over leppene - Ergonomisk svampapplikator - Tilgjengelig i 10 farger

Pris: € 3 for 8 ml

ingredienser: Polybuten, oktyldodecyl-stearylester, silikatdimetylsilylat, trietylheksanoin, triisodecyl-trimellitat, isocetylstearat, pentaerytrityltetraisostearat, diisostearylmalat, Vp / hexadcen-kopolymer, glycerylfenat / eikosadioat, tokoferylacetat, kapryl / Capric triglyserid, fenylpropyldimetylsiloksysilikat, dietylheksylsyringylidenmalonat, aluminiumhydroksid, Aroma (smaken), Ci 19140 (Yellow 5 Lake), Ci 42090 (Blue 1 Lake), Ci 45410 (Red 28 Lake), Ci 77491 (Iron Oxides), Ci 77891 (Titandioxid).

Min erfaring med Essence Color Boost Vinylicious Liquid Lipstick 01 Ciao Flamingo:

La oss starte med emballasjen. Color Boost Lipsticks kommer i et plastrør. Farge på røret er det samme som leppestiftet inne. Dette gjør det mulig å plukke riktig farge så lett, og man trenger ikke å lese navnet eller nummeret for å finne ut hvilken som skal velges. Dette er spesielt et pluss-punkt hvis du eier mer enn en av dette. Alle rør har en svart skrue på hetten. De er veldig sikre og også enkle å åpne og lukke. Perfekt å reise med.

Jeg trodde i utgangspunktet at røret vil ha en liten åpning for å bruke produktet, men i stedet kom det med en applikasjonsstav som den av lipgloss. Dette var en hyggelig overraskelse. Staven er ganske sterk og gir den støtten til å bruke leppestiftet overalt, spesielt kantene uten feil. Filtipsapplikatoren er timeglassformet og fungerer godt med applikasjon.

Den flytende leppestiften selv lukter litt som maling. Stinken er en ting jeg hatet. Men overraskende var stinken varierende i nivåer for forskjellige farger. Men man kan legge merke til lukten. Heldigvis holder lukten ikke lenge. Den forsvinner etter noen minutter.

En ting jeg likte om denne flytende leppestiften er at de ikke har glimmer eller glitter. De ser skinnende ut, men ikke på grunn av glimmer eller glimmer. De føler seg ikke klissete eller glatte på leppene. De føler seg også komfortable på leppene.

De overfører når de spiser og enda mer når de drikker. Den flytende leppestiften er veldig lett overførbar, noe som er litt forventet. Jeg ville bære den sammen når jeg bruker den slik at jeg kan bruke på nytt etter behov. Reapplication er definitivt nødvendig. Med denne leppestiften, er det bedre å ikke over bord og bruke som det kan lande på tennene. Så det er bedre å bruke fingertricket for å unngå overføring til tennene.

Med lettere farge nyanser, kan søknaden vise seg å være streaky. Man må gå over leppene med staven for ikke-stramt bruk. Fargen er også godt pigmentert og utbetalingen er god. Den skinnende glatte latex-finishen varer i 2 timer eller så, etter hvilken det svetter litt. Jeg antar det er normalt og akseptabelt også (minst for meg).

"01 Ciao Flamingo" er oransje i farge. Jeg er dusk hud tonet og dette ser helt ut på meg. Denne fargen ville passe ekstremt lett skinnete tonete mennesker. Fargen ser bra ut i røret og også fargestoffer, men passer ikke til de fleste indiske hudfarger.

Samlet sett er det en svært pigmentert lipglans. Det er egentlig ikke en flytende leppestift. Men for prisen tror jeg ikke det er rimelig å klage. Jeg ville ikke foretrekke å ha slik latex-effekt leppestift til kontoret, men ville foretrekke så mye for kvelds- og nattfester. De er også perfekte for de fargerike indianer eller festivaler.

Pros av Essence Color Boost Vinylicious Liquid Lipstick 01 Ciao Flamingo:

 • Liten, solid emballasje.
 • Ikke-klebrig og ikke-glatt.
 • Fargepengene er gode.
 • Stort utvalg av farger tilgjengelig.
 • Fri for alkohol og olje.
 • Veganer.
 • Ikke dyrt.
 • Perfekt for fester og kveldsutseende.
 • Passer bare svært lyse hudfargede mennesker.

Cons of Essence Color Boost Vinylicious Liquid Lipstick 01 Ciao Flamingo:

 • Maling duft.
 • Strålende søknad.
 • Latex-effekten varer ikke lenge.
 • Overføringer enkelt.
 • Farge er ikke egnet for indiske hudfarger.
 • Gir vasket ut utseende.

IMBB Rating: 3/5 Vil jeg tilbakekjøp Essence Color Boost Vinylicious Liquid Lipstick 01 Ciao Flamingo? Dette ser helt vasket ut på meg og vil derfor ikke kjøpe tilbake leppestiften. Anbefaler jeg Essence Color Boost Vinylicious Liquid Lipstick 01 Ciao Flamingo? Hvis du er ekstremt lys hud tonet, så vil det se veldig bra ut på deg, men ikke for mørkere tone i det hele tatt.

Essence Wear Berries Langvarig leppestift 5 Essence Long Lasting Lipsticks og jeg elsker Runway Highlighter Essens Langvarig leppestift - Vare å bære Essens 14 Bedre Matt! Langvarig leppestift Essens jeg er din! Langvarig leppestift Elle 18 Maroon Love Color Boost Lipstick Stila Fiore Stay All Day Liquid Lipstick Lime Crime Polly Velvetines Matte Liquid Lipstick Stila All Day Liquid Lipstick Carina Huda Beauty Liquid Matt Trophy Wife Lipstick Chambor Extreme Wear 432 Overførbar Liquid Lipstick

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: