Deepa Soni spør:

Hei venner,

Jeg er Deepa, og jeg har vært en konstant tilhenger av IMBB i nesten et år nå. Før IMBB bryr jeg meg aldri om hva hudpleie eller kosmetiske produkter jeg bruker, egentlig ikke bry meg om hva de inneholdt, men siden jeg kom over IMBB, er jeg mye mer klok i å velge og bruke hudpleie og kosmetikk.

November i år har jeg noen ekteskap for å delta, vel den viktige delen er at familien min tar meg der for noen spesielle formål (vel de søker en brudgom for meg * sjenert *) .. og ærlig jeg virkelig vil se bra; p ... og derfor trenger jeg noen ekspertråd.

Før jeg hopper på spørsmålene, vil jeg gjerne fortelle alt om min hudtype:

Alder: 22 år.

Hudtone: Rett til medium (jeg tenner veldig lett), ujevn hudtone .. på grunn av akne merker 🙁

Hudtype: fet / kombinert og akne utsatt hud (spesielt på pannen og haken).

Bo tilstand: Fuktig og luftkondisjonert .. vel jeg er egentlig fra Mumbai, så folk fra Mumbai ville definitivt forstå. Hoved bekymring: Haven selv n strålende utseende hud * ønske ** ønske *

Nå spørsmålene: 1. Min derma har antydet meg å ta noen derma peeling, men jeg er virkelig forvirret, vil de virkelig hjelpe og er resultatene langvarig ??

2. Vennligst råd meg noen produkter og / eller noen måter å kvitte seg med akne og akne markeringer. Ansiktet vasker, kremer, masker osv. Noe. 3. Jeg har lest mye om serum nå-dag og vil virkelig prøve en, så vær så snill å rådgjøre meg litt fint serum i henhold til min hudtype. 4. Jeg har brukt min TNC nattkrem i over 6 måneder nå, jeg antar at den har sluttet å jobbe for meg, så jeg vil gjerne endre det, og vel, hvis jeg begynner å bruke serum, trenger jeg virkelig en natkrem. 5. Et fundament med god naturlig dekning. 6. Toner for min hudtype og er toning veldig viktig.

P.S .: Budsjett er egentlig ikke et problem hvis et produkt egentlig er veldig bra.

Så, ja, en lang liste med spørsmål, men råd er nødvendig. Takk på forhånd. 🙂

Topp 5 Skin Toner under Rs 200

Ayur Herbal Skin Toner Kropps Shop Tea Tree Skin Clearing Toner Tips for toning og fuktighetskrem Jovees Agurk Hud Toner Biotique Agurk Vanntoner Fabindia Tea Tree Skin Toner The Body Shop Seaweed Clarifying Toner FabIndia Neem Tulsi Skin Toner Chambor Hydra Max Cleanser, Toner og Fuktighetskrem Body Shop Aloe Vera Calming Cleanser og Toner Rensing, toning og fuktighet med AromaMagic Ayur Herbal Skin Toner Lush Tea Tree Water VLCC Skin Defense Sandal Cleansing Milk & Rose Vanntoner

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jan 20 2020