Faces Ultime Pro Long Wear Matte leppestift - Les mine lepper

Hei alle sammen…

Hvordan har du det? Jeg fortalte deg at jeg har kjøpt en stor mengde ting, inkludert lippier og eyeliners. Jeg trodde jeg ville invigere revisjonsserien med en leppestift selv. Det er fra ansiktets matte utvalg. Jeg har gjennomgått en av sine nyanser før. Det var en peachy naken skygge mens den jeg vurderer i dag er en ganske rosa nyanse. Les videre for å få vite mer.

Pris:

599 for 2,5 g / 0,09 oz

Holdbarhet:

2,5 år

Min erfaring med Faces Ultime Pro Long Wear Matte leppestift - Les mine lepper:

Saken er-jeg likte dette området for mye da jeg kjøpte den forrige skyggen jeg gjennomgikk her. Så jeg ønsket å kjøpe flere av disse. Denne ble vist rosa på nettstedet og hadde det mest attraktive navnet - "les mine lepper". Så jeg plukket opp dette. Emballasjen er som en kongelig parkerpenn i matt svart nyanse med navnet trykt i sølv. Luken lukkes med en klikklyd, så det er et trygt alternativ å ta med seg.

Skyggen er varm rosa (Det virker litt lettere i fargeprøver). Noen måneder tilbake pleide jeg å kjøpe bare naken eller lys nyanser fordi jeg ikke er gift og jeg kan ikke bære lyse farger med mindre det er en anledning. Nå har jeg begynt å plukke opp alle nyanser jeg liker, det være seg naken eller lyst. Jeg tenker ikke hvor skal jeg bruke leppestiftet, det handler bare om skyggevalg som får meg til å velge en. Så, denne er en ganske varm rosa nyanse som jeg absolutt elsker. Jeg kan ikke bruke den på daglig basis, men det er fortsatt en skatt for meg. Jeg hadde en lignende nyanse i coloressence, men jeg likte ikke kvaliteten og rare lukten av leppestiftet. Så jeg er glad jeg fikk denne skyggen i en bedre kvalitet.

Tekstur er glatt og lett å glide på leppene. Dette er det jeg liker mest om denne leppestiften. Til tross for at den er matt, glir den så glatt og gir deg ikke en tørr følelse i det hele tatt. Tekstur er bare egnet for meg. Fargen blir litt mørkere etter en stund og setter til en matte. Selv etter innstillingen gir den deg ikke den tørreste tørrfølelsen, og det blir heller ikke klissete. Det føles veldig lett på leppene og holder seg igjen og igjen. Jeg brukte den i 5-6 timer og etter at jeg fjernet det på egen hånd. Det overlever også et måltid og vannklemmer. Hvis jeg ikke spiser forsiktig, blir den fjernet fra midten av leppene, noe som ikke er godt å se på, men jeg klarer det med en berøring. Det overfører litt, men ikke for mye. Det har ingen duft i det hele tatt. Jeg hater rare luktende leppestifter. Uansett hvor pen skyggen er, hvis den lukter dårlig, kan jeg ikke bruke den lenger.

Så generelt elsker jeg dette området så mye, og jeg vil gjerne ha andre nyanser også. Selv om det er dyrt for beløpet de gir, men jeg elsker absolutt kvaliteten.

Pros av ansikter Ultime Pro Long Wear Matt leppestift - Les mine lepper:

• Fantastisk varm rosa skygge. • Glatt å glide på leppene. • Nydelig emballasje. • Ultra langt opphold. • Jeg fant det ikke for tørt. • Ingen lukt i det hele tatt. (Jeg har en sensitiv nese) • Så mange nyanser å tilby.

Ulemper av Ultes Pro Long Wear Matte leppestift - Les mine lepper:

• Ingen ingredienser nevnt.

IMBB Rating:

5/5

Vil jeg tilbakekjøp Faces Ultime Pro Long Wear Matte leppestift - Les mine lepper?

Ja, jeg vil definitivt kjøpe den igjen. Jeg vil gjerne kjøpe flere nyanser fra dette området også.

Anbefaler jeg Faces Ultime Pro Long Wear Matte leppestift - Les mine lepper?

Ja, en stor ja. Matte elskere bare gå og ta tak i disse akkurat nå.

Til neste gang, vær forsiktig!

Faces Ultime Pro Long Wear Matt leppestift - Passion Faces Ultime Pro Long Wear Matte leppestift - Lust Review Kerastase Elixir Ultime Oleo Kompleks gjennomgang Ansikter Satin Matte Leppestift: Kastanje Ansikter Satin Matte Leppestift: Royal Purple Ansikter Satin Matte Leppestift: Imperial Purple Faces Canada Satin Matte leppestift: Jazz Berry Jam Faces Canada Satin Matte leppestift - Berry Brown Ansikter Lip Farge Star Raisin Ansikter Kosmetikk Smoky Eyes Kit Photos Ansikter Kosmetikk Kajal Faces Kosmetikk Travel Brush Kit Nail Emalje: Ultramarine Blå og Pearly Yellow Smokey Eye Palette Review, fargeprøver, EOTD Faces Long Wear Eye Pencils Review, nyanser, fargeprøver Faces I Shine Eye Shadow Quartet og Long Eyeliner Faces Kosmetikk Long Wear Eye Pencil Review, Swatch, EOTD Faces Creme Matt Lip Gloss Peach Pink Review, Swatch, FOTD Hvordan Les Body Languague

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Aug 15 2020