Colorbar Chic Cheeks Contouring Brush

Pris:

Rs. 475

Sculpt og spellbind med denne vinklede penselen som blander farge i enkle feier for flotte konturer og kinnben. Den nøyaktige, ultra-myke naturlige børstene klemmer enkelt konturene til ansiktet for å forme, bygge farge og fremheve uten problemer.

Det vinklede børstehodet passer naturlig til hulene på kinnene for perfekt konturering og skygging. Plukker opp mer produkt enn en vanlig rødbørste, og legger til en ekstra fargefarge for en virkelig skulpturell appell.

I dag, la meg dele med deg mitt siste kjøp, denne konturbørsten fra Colorbar, en høyt rosa, sikker på at den er, og jeg synes det ikke har noe å gjøre med funksjonalitet, men det er sikkert oppmerksomhet, og de fleste av oss tenker på en rosa børste og fargestang sammen . Jeg elsker den hvite kroppen med fargestang i svart på den.

Jeg så på mine store børster, jeg skjønte at jeg har børster til pulver, rødme, grunnlag, stippling børste og lignende og til og med en liten konturbørste som ikke er skrå, men fungerer fint, jeg skjønte at jeg trenger en konturbørste som er skråstilt Faktisk har jeg en skrå konturbørste fra Ambika pillai, men etter at den har blitt så dårlig at jeg ikke har lyst til å bruke den, trengte jeg en annen konturbørste.

Jeg plukket den opp fra Helse og glød, og de har bare et par stykker, jeg likte hvordan det er pakket i en glidelås som en pose, og du kan bruke den til å oppbevare børsten igjen når du vasker og tørker den godt, det vil holde seg trygt fra støv og du kan også bruke samme pose til å bære penselen i vesken din, du trenger ikke å kaste pakken, du kan bruke den som en børstevern.

Kommer til penselfargen, ærlig talt er det for mye for meg, jeg vet ikke hvorfor har de valgt en så lys rosa, ok de gjør en uttalelse, men jeg tror ikke jeg har vært i stand til å like det. Selve børsten, jeg er ikke så glad i, når jeg åpnet den, så jeg at børstene er veldig flossete, som over hele stedet og spredte typer, og det er virkelig opprørt meg, vel jeg var halvparten forventer det, men likevel liker jeg penselen min til tett pakket bristled de, ikke slik som kan gjøre produktprogrammet rotete og over alt, siden håret på børsten er alt haywire.

Mykheten er ingenting å snakke om, det er et sted mellom gjennomsnittlig til under gjennomsnittet, ikke-myk eller skrape, men i utgangspunktet ser det ut som det blir mykt, jeg vil ikke si det skraper ansiktet mitt, men det er fortsatt ikke så nær en veldig myk børst heller, jeg har noen børster fra BH kosmetikk og sigma som er super myk og dermed jeg vet hvor bra dette kan være, på den annen side har noen oriflame børster blitt verre etter vask, de er sanntidsskrape, så jeg vet at fargestangen er et sted i mellom.

Etter vask har mine børster en tendens til å bli tøff, dette skjulet ikke et eneste hår, takkelig, ingen farge kom også fra rosa børster og børstene følte det samme i tekstur, ikke-myk, ikke grov, middelmådig og litt under den.

Den verste delen av børsten er at børstene er alle flekker, ikke tett pakket og når du vasker de blir veldig vill og over alt, det er min største bekymring, er jeg fortsatt klar til å bruke penselen, men min konturpulver vil vær over kinnene mine i stedet for å være på rett sted, derfor er jeg litt opprørt.

Jeg prøvde det for å bruke konturpulveret fra Lakme og andre jeg har, det virker fint før du vasker det, og børstene blir enda mer spredte, skrået er heller ikke godt definert, for konturens renhet, jeg trenger håret til børstet tett pakket. Dette jeg føler vil gjøre en bedre jobb ved å blande kontur- og jawline-skyggen, så virkelig komme inn i hul og litt presis søknad, forventer jeg ikke presis søknad med den. Men hvis du ikke virkelig bryr deg om det, og er villig til å gjøre med gjennomsnittlig mykhet, så prøv dette hvis du virkelig trenger en konturbørste.

Søket mitt etter min ideelle konturbørste fortsetter, jeg er så forelsket i Lakme ansiktsbørsten som kommer i en uttrekkbar sak og fortsatt mykheten er den samme som den var, jeg er glad jeg brukte 900 på den ene, men 475 for dette. Jeg er ikke sikker på hvor mange av oss vil.

IMBB Rating:

3/5 Min 2 og halv år gamle datter elsker hvor rosa det er, når jeg får en annen konturbørste, kan jeg gi den til henne

Colorbar Smokin 'Eyes - Smudger Brush Colorbar Emphaseyes Eye Blending Brush Review Colorbar Makeup børster gjennomgang Colorbar Keep Blushing Blush Brush Review 101 MAC øyeskygge bilder, fargeprøver 46 MAC-øyeskyggefotografier, fargeprøver Sigma E35 Tapered Blending Brush Review 7 Må Ha Sigma Makeupbørster MAC 219 børste vs Sigma E30 børste NYX Rouge Cream Blush i Boho Chic Review Faces Go Chic Lip Gloss Apricot Fizz Tips og øvelser for å få fullere kinn NYX Rouge Cream Blush Red Cheeks Review, Swatch Covergirl Instant Cheek Bones Contouring Blush Review Alv. Studio Contouring Blush & Bronzing Powder Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: