Colorbar CheekIllusion Blush - Bronzing Glass

Pris:

INR 650

Jeg er alltid på utkikk etter rødmer som jeg kan bære uten en annen tanke, noe som NYX muskatskygge som til dato er min mest fav nakenblush, dens matte, legger neppe til farge, men gjør fortsatt noe til det vanlige ansiktet, rosa rødmer er noe jeg Ikke bruk dagsklær eller tilfeldig grunn fordi rosa er noe som egentlig ikke ville gå med de fleste hudtoner, jeg har røde undertoner på huden min allerede, jeg vil virkelig ikke se skyllet, så noe å gjøre med en brun, matt nøte varm rødme, jeg er et spill for det 🙂

I samme tankeprosess plukket jeg opp denne brune rødmen, mer som en bronzer, og den heter også, jeg har elsket colorbar-rødmer tidligere, og nå har de oppgradert emballasjen og gått galt med prissetting et al, tenkte jeg bra la meg se hva som er så "Khaas" om dem.

Jeg så 5 av dem, den sjette skyggen var ikke der, jeg likte shimmer pinks en, jeg tror jeg likte Alt rosey skyggen, men jeg visste at jeg ville bruke en varm brun mer enn en rosa så jeg plukket denne. Jeg vil si at rødmen er skinnende, ikke skinnende eller matt, den har disse gylne flekkene som blinker, og det går ikke på matte.

Emballasjen er søt, det føles godt nok til å bære, men det kommer ikke med et speil eller en pensel, jeg trenger ikke en børste, et speil kan være nyttig, emballasjen er den samme som deres skygger.

Fargen er en fin varm brun med peachy rødaktig slags undertoner og på huden kommer den ut mer av en rød brun. Den har disse gullrøde skimmer, men det er neppe synlig på huden ærlig.

Blushen er satin, myk, men ikke pulveraktig, jeg vil beskrive den som dette, når du sveiper fingeren over, får du mer av en flekk på fingeren enn et tykt, faktisk pulver, og når du faktisk bruker det, vil du få mer av en fargetone eller en farge enn en faktisk pulveraktig rest. Håper jeg kjørte poenget hjem. Pigmenteringen er over gjennomsnittet, du kan bygge den opp, men fargen er slik at du trenger mindre mengde av produktet.

Mykheten kan bli bearbeidet, det er ikke i det hele tatt kalkaktig eller pulverisert, ingen pulver som flyr i luften, som er en fryd, og penselen du bruker den med blir farget med farge, men rødmen ikke samles innvendig, du trenger virkelig mye mindre mengde produkt, fordi det er mer som en fargetone for meg. Det smelter fint og blir egentlig ikke ujevnt.

Finalen er vakker, det gir en glans og en varm glød, så jeg tror at tørr hud og mørkere hudfarge vil elske dette også.

Nå kommer nedgangen, kan rødmen virkelig gjøre din skjønnhet se gjørmete, det er en fin linje der du må stoppe, ellers vil det se ut som en brun lapp, jeg liker å holde den på den ferskenbrune linjen, og ingenting mer. Siden det er en bronzer som farge, søker jeg det ikke på høyden av kinden, men litt i hul og litt over.

Et annet problem jeg har er at huden min blir fet, har en tendens til å drikke opp rødmen i en time, så det jeg ser på er en time eller farge og en annen time med lysfargetone, det er det, så det er skuffende på forbrukeren foran .Jeg antar det har å gjøre med satin tekstur og måten det flekker kinnene lett i stedet for å belegge dem.

Siste ord:

Det kan være en stor varm rødme og bronse, men vær forsiktig så du ikke gjør huden din sliten ut med denne. Også jeg ventet mer enn to timers slitasje fra dette på min oljeholdige hud, men jeg er glad at rødmen ikke er pulveraktig eller kalkaktig i det hele tatt. Jeg kan ikke forstå Colorbar's priser i disse dager. : /

IMBB Rating:

3.8/5

Colorbar Cheek Illusion Blush-Pink Pinch Colorbar Shimmer Magic Baked Blush, E / S, Bronzer Photos, Strikker Colorbar Shimmer Magic Hint Of Tint Review Colorbar Blush Fucsia 003 Review Blush-Colorbar Cosmetics Blushes Review Maybelline Forvent Wear Blush Review-Pinch O 'Pin Alv. Studio Contouring Blush & Bronzing Powder Review The Giordani Golden Bronzing Pearls fra Oriflame Review Catrice Sun Glow Matte Bronzing Powder Review Maybelline Color Sensational Lip Gloss Mocha Gloss Review Stila Lip Glaze i Apricot Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: