OOTD: Neon Tank Top med rutete bukser

Hei alle sammen

Jeg er tilbake med en annen OOTD. I går tilbringer jeg enda en dag å shoppe etter bursdagen min (gjorde litt tilbehør) og middag etterpå. Og da jeg var ute hele dagen, ville jeg ha på seg noe skjegg og uformelt, men stilig samtidig siden jeg gikk på middag.

Så jeg valgte å bære en neon tank med sjakk rutete skrivebukser. Jeg finner sjakkskjermetrykket så stilig og morsomt å ha på seg. Jeg lagde det opp med en neon tank som er så høy og lys, men på grunn av solen og flash-effekten kom det ikke ut i noen av bildene.

Jeg hadde mine behagelige gullkile og la en farge med farge ved å bære en fløyelsblå konvoluttkobling. Jeg har lagt til gulltilbehør i form av armbånd og armbånd.

Håper dere alle liker det. : *

Outfit Detaljer:

Bukser og topp: Metro kjøpesenter Sko og clutch: Lady Gaga

31 måter å ha på seg svart og hvitt antrekk Dagens antrekk: Svart og hvit kjole med røde tilbehør Dagens antrekk: Svart og hvit kombinasjon VLCC Surya Sandal Sun Block Lotion (SPF 30) Anmeldelse Clinique City Block Sheer Oil Free daglig ansiktsbeskytter med SPF 25 Hvorfor klær kvinner? Hvordan kle seg til intervju Dagens outfit: Houndstooth Print Dress Dagens antrekk: Svart topp og gylden kjørt Dagens antrekk: Pink Ruffle Top og Burgundy Bukser Dagens antrekk: Coral Blazer med casual jeans Dagens antrekk: Minty Fresh Sunday39 Pink Lipsticks for alle hudtoner Dagens outfit: Tank topp og Linen bukser

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: